Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sex, dezvirginare, ciclu nu, iar sex, pastile.... din 9 ian 2012 23:49 de EmiliSonia
dragul meu. daca nu ai ejaculat inpr ta. nu face bebe. intarzierile pot fi un raspuns si pt altceva, nu doar pt bebe.. de ex... poate sa aiba chist, fibron, sau cn stie ce.. poate doar o simpla dereglare hormonala cum spui u. cel mai bn e sa o ...
Re: In legatura cu himenu'.. din 9 ian 2012 23:41 de EmiliSonia
Daca te-ai dezvirginat la 18 ani, si in intervalul asta de timp, de 2 ani ai mai intretinut si alte relatii sexuale.. este imposibil ca sa fi ink virgina. Probabil ti-a curs sange din alte cauze, Una dintre ele ar fi, ca poate te-a bruscat prea ...
Re: Dezvirginare fara himen, fara sange?!? din 9 ian 2012 23:35 de EmiliSonia
Daca a intrat. Si te-a mai si penetrat de cateva ori, teoretic, nu mai esti virgina. Mie nu mi-a curs sange, si pt asta :)) nu pot zice ca inca mai sunt virgina, pt k nu sunt ! :lol::lol:
Re: Dureri dupa actul sexual din 9 ian 2012 23:27 de EmiliSonia
O prietena de a mea, a patit la fel, avea dureri groaznice, usturime , mancarimi si ii curgea un lichid alb, chiar si sub forma de cheaguri albe. Daca la fel a patit si ea, este Candida. Trebuie sa mearga la un medic, o sa ii administreze un ...
Re: Probleme cu anticonceptionalele??? din 9 ian 2012 23:21 de EmiliSonia
Daca e prima data cand iei anticonceptionale asa iti apar.scurgeri .. am patit si eu la fel. am avut perioade de cate 2 zile cand curgea.. apoi.. dupa contactele sexuale inca imi curgea... dar mi-au trecut aceste scurgeri, dupa vreo 2 ...
Re: Probleme in cuplu....in legatura cu sexul oral din 9 ian 2012 23:17 de EmiliSonia
Exact ! :ok::ok::ok::ok:
Re: Probleme in cuplu....in legatura cu sexul oral din 9 ian 2012 22:02 de DespreIubire
Cam asa e. Intamplator am discutat cu o prietena si iti vine sau nu sa crezi, mi-a spus ca sexul oral ii place si o excita cel mai mult. Daca nu o cunosteam as fi zis ca glumeste, dar a fost foarte serios. Oricum, "gusturile nu se discuta" (de ...
Re: The true you...un ghertoi din 9 ian 2012 21:55 de SebySeBitza
:lol::lol::lol:OMG WTF Am ras cu lacrimi:lol::lol::lol:
Re: The true you...un ghertoi din 9 ian 2012 21:32 de Arayas
Argumentum ad hominem
O traducere pentru tine: cand esti prea prost sa combati o idee emisa de cineva, ataci persoana propriu-zisa. Deci tu te incadrezi cu brio.
Eu am emis o parere vis-a-vis de comportamentul tau. Tu ai emis...ceva, n-am inteles ...
Re: Probleme in cuplu....in legatura cu sexul oral din 9 ian 2012 20:49 de EmiliSonia
sexul oral e chiar ok. daca relatia voaastra este stransa,. mai ales ca e o casnicie.. incercati si sexul oras, nu e nimic injositor si nici scarbos, daca faci pt pers iubita... sincer.. asa mi sa parut si mie la inceput.. dar apoi a fost ...
Re: Esec. Prietena virgina din 9 ian 2012 20:44 de EmiliSonia
sau laso pe ea sa stea deasupra..asa se va lasa ea incet.. si probabil o va ajuta mai mult pt k va avea ea controlul... eu asa am incercat prima data... si ma ajutat mult mai mult decat orike alta pozitie... :love::love:
Re: Esec. Prietena virgina din 9 ian 2012 20:42 de EmiliSonia
Da...e cam trist...
Cel mai bine.. este sa ii dai putin timp.. sa o mai lasi putin.. eventual..sa incerci cu degetelul prima daata...eu zic ca pentru prima data cand o dezvirginezi.sa nu folosesti prezervativ..sa faceti misionarul.. sa stai ...
Re: Sarcina...? din 9 ian 2012 20:20 de EmiliSonia
.. cel mai indicat este sa lasam partea cu " calendarul " deoparte. pentru ca din pctul meu de vedere nu este o metoda contraceptiva foarte sigura. daca a ejaculat afara, si nu in ea. nu are cum sa ramana insarcinata, doar daca lichidul de ...
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 9 ian 2012 16:02 de SebySeBitza
Pai imi permit sa te judec pt alegerile tale...nu oi stii eu nimic de casnicie...dar macar nu sunt incuiat...daca mi-ar fi rusine de propria sotie mai bine as pleca in alta tara si i-as spune ca sunt plecat cu afaceri...dar tu nu esti dispusa nici ...
Viata in cercuri, nu in "spirale pozitive".... din 9 ian 2012 03:31 de ExoticDream
Ne place sa credem ca orice am face pe scara timpului, evoluam. Ei bine, rationament eronat! Pardon, "rationament". Nu traim cuminte, pe segmente pus cap la cap pe axa timpului, viata ca o functie continua, cu derivata pozitiva, ci sinusoidal, in ...
Re: Cum o uit pe fosta prietena? din 9 ian 2012 02:55 de ExoticDream
In cele din urma reusesti......, dar iti ia ceva timp. Si suflet. Si minte. Nu-l pacali ca ar fi un lucru simplu, de la a-si impune si pana la a reusi este cale lunga.......
:(:(:(
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 8 ian 2012 23:06 de Mada_mary25
am FB,din pacate e doar pt prietenii mei,nu pt cei cu care discut pe forum.
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 8 ian 2012 23:03 de Mada_mary25
mda,mare e gradina Domnului!:wacko::lol:
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 8 ian 2012 23:01 de SebySeBitza
Pai da ca vorbesti de parca ai fi neutra...daca te-ai maritat la 23 de ani nu cred eu ca ai ramas virgina din cauza lu Allah:rolleyes:
Si parca prevad ca urmatorul post va fi ceva de gen nu imi mai bat capul cu voi ca sunteti toti prosti ...
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 8 ian 2012 22:53 de SebySeBitza
L-am jucat deja:D Cand eram mai mic eram disperat dupa jocuri
Pagina 134 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
14 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |