Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral

din 8 ian 2012 22:52 de Rolando

Iti recomand "Return to Castle Wolfenstein",chiar daca e foarte vechi mi se pare interesant jocul!

din 8 ian 2012 22:36 de SebySeBitza

Si noi ne amuzam pe seama ta:-` dar tu nu iti dai seama...you are so locked:-`

din 8 ian 2012 22:34 de Mada_mary25

just looool si no comment!:lol: vai de capul tau. daca iti imaginezi ca m-ai jignit, te inseli...doar ma amuz copios:lol:

din 8 ian 2012 22:33 de Rolando

Cred ca sunt probleme mai importante de dezbatut decat sa ne intrebam ce face "mada_mary25" in pat.Se tot vorbeste despre al-III-lea razboi mondial,despre bombe,despre exercitii militare secrete etc si noi pierdem timpu cu prostii!

din 8 ian 2012 22:31 de Mada_mary25

:rolleyes: nu dau detalii intime, despre viata mea sexuala unor straini.:rolleyes: folositi-va imaginatia. dar... cred ca am pretentii prea mari...:lol:la voi totul se rezuma doar la sex oral/anal.:rolleyes:

din 8 ian 2012 22:27 de Mada_mary25

ziceam ca nu ma pretez la jigniri ,pt ca am cei 7 ani de acasa,si e lipsit de bun simt sa denigrezi o persoana pe care nici macar nu o cunosti personal. Se pare ca voua( tie si simosiminei) va sunt straine aceste notiuni.

din 8 ian 2012 22:27 de simosimina

scatofilie?swing?! daca e asa...greseala mea, imi retrag cuvintele?! Dar ce anume faceti voi in patutz?! Il dai cu frisca? si il lingi?...frumos...ce sa zic, dar prea normal... da-mi exemple ca sa-mi pot face si eu o parere...ca asa...la ce-mi ...

din 8 ian 2012 22:21 de SebySeBitza

Offff doamnee daca datele de la profilul tau sunt reale imi dau 3 palme si escaladez Everestu...nu am spus ca te contrazici... chiar tu ai zis ca doar curvele ofera sex oral...el ti-a ''oferit'' tie e curvar baiatu...si ce ma doare pe mine ca nu te ...

din 8 ian 2012 22:17 de Mada_mary25

1.poate imi explici si mie unde ma contrazic, te rog. 2.Deja se ajunge la jigniri si eu una nu ma pretez la asa ceva. e problema voastra ce parere aveti despre mine, ma cunosc f bine... 3.e problema sotului meu daca vrea sa-mi ofere sex oral, ...

din 8 ian 2012 22:14 de SebySeBitza

Eu unul sunt limitat ma...lumineaza-ma tu cu puterile tale magice maestra jedi:flowers:

din 8 ian 2012 22:12 de Mada_mary25

daca voi credeti ca in pat se poate face doar sex normal, oral si anal...sorry dar cred ca mai limitati sunteti voi!:lol: Maturizati-va kids!:rolleyes:

din 8 ian 2012 22:08 de SebySeBitza

Daca oral si anal nu face...nici nu cred ca vreau sa stiu..

din 8 ian 2012 22:01 de SebySeBitza

Nu ai zis chiar tu ca doar curvele fac sex oral? Atunci el e curvar sau ce?

din 8 ian 2012 21:59 de Mada_mary25

cine a zis ca il consider pe sotul meu un prost? unde am zis eu asa ceva? Faptul ca el vrea sa-mi faca sex oral nu ma obliga cu nimic fata de el, nu stiu de ce ar trebui sa ma simt si sa-i intorc favoarea,daca eu nu sunt de acord cu asa ceva:`

din 8 ian 2012 21:59 de simosimina

Ahahaha ma faci sa rad...miss "pizdis"...stii tu vorba aia straveche ..."barbatilor le place ca femeia lor sa fie doamna in societate si curv.a in pat"... Ma bucuri ca recunosti ca esti incuiata... macar ai spus-o cu "mainile" tale :)) Nu ma ...

din 8 ian 2012 21:57 de SebySeBitza

Si baiatu ala saracu e prostu' tau sau ce? Nu te supara pe mine da ii dau Thumbs Up lu' Simo:lol:

din 8 ian 2012 21:54 de Mada_mary25

is frustrata maxim pt ca ai reusit tu sa ma enervezi, insinuand ca n-as sti notiuni elementare de gramatica!:`Of course, daca scriu ceva gresit din graba, automat sunt o inculta, nu? Fato, afla pe aceasta cale. am terminat o facultate, lucrez ...

din 8 ian 2012 21:47 de simosimina

stiu ca sunt desteapta, nu trebuie sa-mi spui si tu...ma lauda destula lume pentru reusitele mele profesionale! O simpla greseala de tastare?! Hmm...in locul tau as fi mai atenta next time...daca chiar asa e...desi nu cred:))) Esti frustrata ...

din 8 ian 2012 21:29 de SebySeBitza

Daca zici ca oral si anal nu faci cum faci o gramada in pat? Devii din ce in ce mai ciudata fato fa odata oral si gata...si ca sa nu zici ca e murdar invita-l sa faca baie cu tine si ii faci acolo:blink::blink:

Re: Cum o uit pe fosta prietena?

din 8 ian 2012 15:42 de simosimina

daca iti impui ceva si nu reusesti esti prea slab! Atunci cand iti impui trebuie sa reusesti ceea ce iti doresti! "machiaveliccccccccccc" chiar...asa ca...impune-ti ca lumea!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 135 din 3731
«   1 ... 132   133   134   135   136   137   138 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare