Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Ciudatenie

din 8 ian 2012 12:44 de Michel

In general, nu-mi place cuvantul "doamna". Ma face sa ma simt "batrana", cu toate ca sufletul mi-e tanar!!Ca al vostru!! Dar, asa cum folosesti tu termenul"doamna" simt ca vrei sa transmiti un respect..Merci! Nu ai( te tutuiesc!) de ce sa-mi ...

Re: Cum o uit pe fosta prietena?

din 8 ian 2012 11:48 de drooz

salut ,acum cateva luni am patit la fel dupa o relatie de 2 ani in care s-au implicat multe sentimente ,ei dupa ce ne-am despartit mi-am propus urmatoarele : sa ma schimb in bine (haine ,corp-prin mersul la sala ,etc ) ,am reluat vechile prietenii ...

Re: Oare o sa mai fim impreuna?

din 8 ian 2012 05:08 de ExoticDream

Interesant este ca regula nu se aplica si in cazul lor, ei considera ca au voie sa faca... multe cu amicele lor, iar noi nu trebuie sa privim asta ca pe o tradare, ci ca pe ceva absolut normal! Nu sunt de acord ca nu ai dreptul, daca esti ...

Re: Cum o uit pe fosta prietena?

din 8 ian 2012 04:58 de ExoticDream

Oare nu toti ne dorim asta intr-o astfel de situatie? ...... Oare nu toti am vrea sa descoperim reteta minune care sa ne readuca pe linia de plutire fara sa mai trecem prin faza depresiva aferenta? Din pacate, uitarea aceea depinde de ...

Re: Sarcina/Menstruatie?

din 8 ian 2012 04:43 de dorinda

Esti paranoica. V-ati luat toate masurile de precautie necesare si tot te porti de parca ai avea o sfecla in fund? Scuze, morcovul e cam mic... Stai calma. Toata zapaceala aia e de la raceala si antibiotice. Plus paranoia.

Re: Nu pot urina

din 8 ian 2012 03:21 de DespreIubire

Asa zic si eu. Unii pot, dar mai greu. In erectie calea spre vezica urinara e de obicei blocata.

din 8 ian 2012 00:55 de Michel

Nu fii pesimist! N-o sa ramai deloc cu speranta! doar ca e normal, sa nu mai ai rabdare!!si eu gandeam la fel, cand aveam vreo 16 ani!!o sa-ti spun o poveste si poate te va ajuta cu ceva!! e greu sa dai sfaturi altcuiva, necunoscandu-l deloc! Cu ...

din 8 ian 2012 00:26 de sorinuxa

Am pus o intrebare destul de serioasa la care as vrea sa primesc un raspuns la fel de serios.Daca ai intrat aici sa iei lumea peste picior mai bine abtine-te;)

Re: Prezervativ rupt :(

din 7 ian 2012 23:34 de Dianaaaa

Nu mi s-a intamplat asta #:-o Am auzit ca sunt si cazuri in care nu si-a facut efectul ... De-aia sunt asa ingrijorata :( ms frumos pt raspuns :*

din 7 ian 2012 22:45 de ciciloveslaura

Poti urina.. Doar ca trebuie putin mai multa concentrare! :D

din 7 ian 2012 22:44 de ciciloveslaura

Serios?!

din 7 ian 2012 22:20 de sorinuxa

Buna!!Menstruatia mi s-a terminat pe 16 decembrie tinandu-ma doar 5 zile ,timp in care mi-a curs ceva mai putin iar in a 4-a zi mai abundent..De atunci am avut contacte sexuale protejate verificand de fiecare data prezervativul,insa dupa terminarea ...

din 7 ian 2012 20:05 de simosimina

:lol::lol::lol: ma amuza intrebarea si constatarea ta! Daca e sculata...normal ca nu poti urina :)))))

Re: Prezervativ rupt :(

din 7 ian 2012 20:00 de simosimina

ai citit prospectul?! Isi pierde efectul daca vomiti dupa ce ai luat-o sau esti deranjata maxim la stomac Daca nu...stai linistita!

Re: Dureri dupa actul sexual

din 7 ian 2012 20:00 de simosimina

e din cauza ca nu se excita mult...sa incerce sa foloseasca lubrifiant...si sa nu se mai gandeasca la durere! Sa fie relaxata...ca daca nu e...iar i se va umfla acolo si o va ustura... Este posibil sa fie si de la vreo infectie, gen candida... ...

Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral

din 7 ian 2012 19:09 de onlyforgod

inseamna ca majoritatatea femeilor sunt anormale? daca sexu oral ti se pare anormal atunci ce sa mai zic de alte practici mai putin conventionale...imi pare rau pentru unii care nu-si pot depasi conditia, care se incapataneaza si nu renunta macar ...

din 7 ian 2012 10:01 de greatexpect

Multumesc. Chiar ar trebui sa caut mai mult. In privinta nivelului de exigenta, cred ca s-a inteles gresit. Nu am un nivel de exigenta iesit din comun, dar trebuie sa existe atractie reciproca. Altfel, nu mai vorbim de nici o relatie, ci de ...

din 7 ian 2012 09:27 de greatexpect

Intr-adevar, stii si intelegi foarte bine despre ceea ce vorbesc. O sa tin cont de ce ai scris. Sper si cred in acea intalnire intamplatoare care imi va schimba viata. Dar, uitandu-ma la viata mea si reflectand rezonabil, la fel de bine cred ca ...

Re: Oare o sa mai fim impreuna?

din 7 ian 2012 03:22 de SIMPLU

Ne-am impacat si a2-a oara si se comporta distant ,si-a schimbat numarul ,ma suna cu necunoscut daca ne vedeam la scoala bine..daca nu ..nu.Nu mai stiu cum sa-i explic pe celalalt nu-l crede nici nu-l mai vrea sa-l mai vada ,nu am mai pastrat ...

Re: cum o uit pe fosta prietena ?

din 6 ian 2012 22:56 de DespreIubire

In timp se rezolva. Trebuie sa mai treaca ceva timp. O vei uita mai repede daca vei avea diverse activitati mai captivante care sa nu-ti permita sa te mai gandesti la ea, sau daca ai avea pe altcineva care sa-ti fie aproape.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 136 din 3731
«   1 ... 133   134   135   136   137   138   139 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare