Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Excitare anala barbati? din 4 ian 2012 16:42 de bob_bob
da este foarte normal, prostata este unul dintre cele mai erogene puncte la un barba si nu neaparat trebui sa fi homosexual. Daca te simti atras de un barbat e cu totul altceva dar nu trebui sa-ti faci probleme. Sexul este inca un subiect tabu in ...
Re: Penis curbat din 3 ian 2012 19:29 de SebySeBitza
Nici Madonna nu mi se pare mai breaza...nu prea le suport...dar la voce gaga mi se pare ok...daca nu ar mai scrie versurile alea sado si nu s-ar mai costuma ca o stoarfa ar fi ceva de capul ei...
Re: Prezervativ rupt :( din 2 ian 2012 22:20 de Dianaaaa
Am folosit Durex pentru ca stiam ca sunt printre cele mai bune, dar se pare ca m-am inselat. :(
Re: Prezervativ rupt :( din 2 ian 2012 22:17 de Mada_mary25
Eu cred ca ar trebui sa te linistesti putin, pt ca sunt sanse fff mici sa ramai insarcinata daca ai luat pastila de a doua zi.Oricum sfatul meu e sa te protejezi cu anticonceptionale pe viitor,sau daca nu,sa folosesti niste prezervative mai ...
Re: Prezervativ rupt :( din 2 ian 2012 21:18 de Dianaaaa
Macar sa imi spuneti ce experiente ati avut cu pastila asta ... daca si-a facut mereu efectul....si cum v-ati simtit dupa :(:( Chiar vreau sa aflu mai multe pentru ca sunt f stresata :(
The first day from the rest of my life - Change time din 2 ian 2012 19:03 de ExoticDream
Ok, so.... REASON is most of times destructive, you have to think less and just... let it be, go with the flow, why bother understand?!? Or explain? No one cares. More action, less thinking, that's the way to live in the speed century, isn't it? When ...
Re: Topul celor 10 motive care distrug relatiile din 2 ian 2012 03:30 de ExoticDream
Nu cred ca aici problema consta in faptul ca unul din parteneri a ascuns nu stiu ce chestiune legata de bani, ci in implicatiile pe care lipsa resurselor financiare le are asupra cuplului. Daca totul este roz si frumos atunci cand banii de care ...
Re: Re din 1 ian 2012 23:53 de the_gogu
Ce mai e pe-aici, nu prea mai e nimic pe-aici... stau si eu sa-mi beau cafeaua de "dimineata" sa ma refac dupa noaptea trecut care a inclus si dimineata care mi-au distrus tot programul de somn la care trebuie sa lucrez acum o saptamana sa revin la ...
Re: Revelion in Bucuresti din 31 dec 2011 22:04 de ExoticDream
Daca ai un suflet cald langa tine, da.... ;););)
Re: Revelion in Bucuresti din 31 dec 2011 15:11 de onlyforgod
pai, daca toata lumea sarbatoreste, daca tot s-a ales ziua sa se cinsteasca, de ce sa nu profitam de ea? renuntam la orgoliul nostru de a fi contra lumii si ne distram:D
Revelion in Bucuresti din 31 dec 2011 01:44 de ExoticDream
Nu aveti inca planuri de Revelion in familie, la prieteni sau romantice? Am gasit o lista a petrecerilor de Revelion 2012 care au loc in Bucuresti, structurate pe adancimi de buzunare - sub 100 de lei, 100-200 de lei, 200-300 de lei si peste 300 de ...
Re: Probleme ale erectiei ...raspunsuri multe va rog din 30 dec 2011 21:33 de dorinda
Singurul medic la care ai putea sa-l duci este psihologul...in rest, nu cred ca are probleme cu "prestatul".
Va cunoasteti de prea putin timp...e normal sa se intample asa dupa ce a iesit dintr-o relatie destul de lunga si mai ales una in care ...
Re: Probleme ale erectiei ...raspunsuri multe va rog din 30 dec 2011 21:12 de emyshor
Asta da mesaj de incurajare :* ! Multumesc... Sincera sa fiu ii sun alaturi si intradevar vrea totul sa iasa perfect pt ca ma considera speciala.... Noi comunicam ffffoarte mult si despre multe si asta ar trebui sa-l relaxeze,oricum la o discutie ,de ...
Re: Probleme ale erectiei ...raspunsuri multe va rog din 30 dec 2011 21:03 de dorinda
Conteaza de cat timp sunteti impreuna. Poate n-a apucat sa se obisnuiasca si creierul lui.
Oricum, problema lui pleaca de la cap. Ori e blocat psihic pentru ca s-a obisnuit prea tare cu fosta, ori e din cauza ca se straduieste mult prea tare ca ...
Re: dame de companie: pro sau contra ! din 30 dec 2011 14:49 de andr3
tu vorbesti din perspectiva feminina. Eu unul nu sunt deloc impotriva prostituatelor. Nu am avut nicio partenera care sa ma satisfaca asa cum ma satisface una pe bani. Bine ca nu ma duc pe centura la tiganci dalea jegoase. In bucuresti sunt multe ...
Re: Un baiat virgin se poate dezvirgina prin sex normal? din 29 dec 2011 23:19 de DespreIubire
Baietii nu se dezvirgineaza. Doar fetele. Si daca ar fi fost sa fie, evident ar fi fost prin sex normal si nu unul anormal.:lol:
Re: Esec. Prietena virgina din 29 dec 2011 23:17 de DespreIubire
Problema e la ea. Trebuie sa mai mergeti la doctor, poate e nevoie de o deflorare artificiala sub anestezie locala. Totul depinde ce cum decurg lucrurile si de ce hotarare luati in aceasta privinta.
Re: Probleme ale erectiei ...raspunsuri multe va rog din 29 dec 2011 23:01 de DespreIubire
Cand era cu virgina, avea erectii normale puternice ?
A luat ceva, vre-un tratament care sa-i fi cauzat aceasta disfunctie ?
Are erectie slaba doar in prezenta ta sau a unei persoane ?
Exista momente cand poate avea erectie normala? In ce ...
Re: Foarte timid din 29 dec 2011 22:45 de DespreIubire
Nu te mai gandi mult la asta.
Cand vorbesti, fa abstractie de sex.
Fii mai linistit, mai relaxat, ca nu te mananca. Incearca sa zambesti putin, bucura-te ca porti acea conversatie, ca asculti si esti ascultat. Gandeste-te la ce ai de spus, nu ...
Re: Topul celor 10 motive care distrug relatiile din 29 dec 2011 18:25 de BBU
Superb facut nu am ce comenta 10/10 .Aceste reguli se numesc "Cuiele Relatiei" care daca survin se marcheaza relatia pe veci sau chiar distruge.
Pagina 138 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
17 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |