Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema himen din 5 ian 2011 01:18 de BBU
Nu ai inteles nu exista himen rigid, tesutul este elastic din punct de vedere biologic,chimic etc. la toate fetele e la fel. Ce legatura are cu baietii :)))) ma referea singura cu 3 degete :))) lol mai citeste o data.
Iar sange nu prea curge ...
Re: Re: Lungime penis in erectie vs lungime in rep din 4 ian 2011 22:34 de vulpoi
ai timp copile, la 17 ani atunci sa te apuci de fapte...acum la varsta asta e prea minuscul ca sa isi ia ''omul'' rolul in serios:lol:
Re: Re: Lungime penis in erectie vs lungime in rep din 4 ian 2011 21:06 de mind
Ai 14 ani si inca esti in crestere. La fel si penisul tau.
Daca iei in calcul si ca persoanele cu care poti sa faci sex sunt de varsta asemanatoare, si ele sunt mai mici.
Mai in gluma mai in serios: dupa lamba si uluc.
Chill si ai incredere in ...
Re: Re: 16 ani din 4 ian 2011 18:20 de DRE
Atunci sa nu se planga ca nu se uita baietii la ea ci doar la prietenele ei.Daca are probleme de sanatate, asta e, trebuie sa se accepte asa cum e.Daca nu, sa se apuce de slabit, oricat de greu ar fi.Nimic nu e usor in viata.Sa faca sport, stiu ...
Re: Re: mi e somn din 4 ian 2011 17:06 de Alexutssa
Wow.Cand nici nu te baga in seama plangeai pe forumu' asta ca o iubesti si vrei sa te impaci cu ea , si cum ti-a acordat putina atentie o pui sa isi ceara scuze ? Urat , urat din partea ta .
S-a impacat cu tine , si-a cerut si scuze...Chiar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 ian 2011 16:48 de Bozgoru
obosit psihic...e greu cand zi e zi trebuie sa faci slalom printre cretini...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Treaba cu bautura din 4 ian 2011 16:08 de Machiavelli
E super bine atunci :ok:
Re: Nelamuriri din 4 ian 2011 15:04 de Machiavelli
sa te iei de mana cu vanghelie :,
varsta : 14 ani , vreo cateva luni si ceva ore , interes : vreau sa incep viata sexuala si nu stiu cum , cu ce ma puteti voi ajuta ? R : toate raspunsurile sa apeleze la mine
fiecare isi doreste cate ceva dar ...
Re: Nelamuriri din 4 ian 2011 14:59 de Rolando
:blink:
Nelamuriri din 4 ian 2011 14:57 de G_Seeker
Deci sa incep pe persoana fizica cu detaliile cele mai importante.
varsta : 14 ani , vreo cateva luni si ceva ore , interes : vreau sa incep viata sexuala si nu stiu cum , cu ce ma puteti voi ajuta ? R : toate raspunsurile sa apeleze la mine
1) ...
Re: 2 intrebari in mod special pentru baieti.. din 4 ian 2011 14:45 de Machiavelli
Nu trebuie sa te faci intr-un fel sau altul auzita din timp ce deschizi zeci de mii de topicuri...si da,din timp ce tu ai 16-17 ani si el are 23-24 exista o problema,mai ales daca mai esti si neexperimentata in relatii :ok:
Re: Re: Movies din 4 ian 2011 10:10 de SORIN28
Am vazut filmul, nu doar un trailer. Nu pot sa spun ca imi place un film sau nu doar pentru ca am vazut un amarat de trailer din care oricum nu inteleg nimic. :flowers:
Pentru mine dezamagire a fost "Little Fockers". La cum au fost primele doua ...
Re: Movies din 4 ian 2011 00:35 de dorinda
Trebuie sa te contrazic putin in ceea ce priveste "You, again". Nu stiu daca ai vazut trailerul, dar dupa ce era acolo, ma asteptam la un film mult mai bun.
Re: Re: orgasm la fete din 4 ian 2011 00:31 de leviss86
eu sunt baiat si totusi cred ca le am cat de cat o orgasmul domnisoarelor...Cel mai bun fapt,e un preludiu prelungit si cel mai important fluxul penetrarii,baiatul trebuie sa-si controleze ritmul incercand sa-l pastreze cand simte ca fata e la 2 pasi ...
Re: Probleme cu colegii de clasa din 4 ian 2011 00:31 de dorinda
Tin sa-ti spun ca pe langa limba romana de care ti-ai batut joc in postul asta, n-ai ce face.
De multe ori timiditatea este confundata cu aerele de superioritate. Nu esti primul. Sa stii ca nimeni nu-ti da ceva daca nu ceri. O sa astepti tu ...
Re: realizarea unui site din 3 ian 2011 23:21 de ThT
A revenit Arayas?:D
realizarea unui site din 3 ian 2011 23:18 de Arayas
Descarca-ti de "undeva" o versiune full A4deskPro. Au o multime de modele simplu de editat si...o dai gata caci e site facut in flash, cu intro smeker si tot ce trebuie.
Re: Re: Re: Membrii on-line din 3 ian 2011 22:22 de ThT
Stam on-line in speranta ca ne trimiti si noua o shaorma.:lol:
Re: Re: Membrii on-line din 3 ian 2011 22:20 de valentine
Taci ca incepe sesiunea! Cica trebuie sa invatam. Dar lasa ca mai e pana in ultima zi dinainte de examen cand e de invatat!:D
Re: Re: Contractie penis. din 3 ian 2011 21:26 de diabolix
foloseste prezervativul la primul act sexual si nu te gandi ca trebuie sa iti dai drumu ci sa iti exiciti partenera incerca sa te gandesti la o mare satisfactie ca o termini foarte repede si o sa fie jenant
Pagina 138 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |