Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: :d

din 6 ian 2011 15:22 de Rolando

Am vazut la tv acum cateva zile o stire in care se spunea ca produsele(non alimentare) cumparate se pot returna daca utilizatorul nu este multumit de ele (bineintles, pentru a le returna trebuie pastrat ambalajul original intact si produsul sa fie in ...

Re: cateva opinii;):)

din 6 ian 2011 12:20 de AaLlEeXx

daca fata e virgina, trebuie sa o iei incet, frumos, ca prima data, pentru ea, sa fie ceva special daca nu e virgina...tot cam asa, dar, uita partea cu luatu incet! ..poti sa o f**i mai tare..si mai mult..dar, avand in vedere faptul ca tu esti ...

Shallow times near the blue tree....

din 6 ian 2011 02:36 de ExoticDream

Iar s-a schimbat anul (curios cum toata lumea se autosugestioneaza copilareste ca next va fi mai grozav!), cica a venit si Mos Nustiucare de prin Laponia whatever...., ne-a si nins o idee, nu cumva sa ne plangem ca ne lipseste decorul aferent ...

Re: Re: Re: Re: la ginecolog cu prietena/iubita/so

din 6 ian 2011 02:22 de valentine

Nu stiu sigur, dar ginecologii nu parca trebuie sa pastreze confidentialitate absoluta asupra testelor? Adica, daca nevasta nu vrea ca barbatul sa stie ceva ce a gasit ginecologul, el conform eticii profesionale este obligat sa nu-i spuna. De aici si ...

Re: Credeti ca diferenta de varsta este o problema

din 5 ian 2011 22:46 de Sunshine87

De obicei barbatul trebuie sa fie mai mare ca femeia, sau cel putin e mai bine. 7 ani nu e mult

Re: Nu simt

din 5 ian 2011 21:12 de 7Senses

In cazul asta trebuie sa va cunoasteti mai bine, multor femei li se intampla asta pentru prima data cand au contact sexual.E foarte important preludiul, trebuie sa fii relaxata din punct de vedere mintal, iar el trebuie sa fie tandru, calm si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 ian 2011 20:12 de girls2

Vroiam sa spun ca,daca a dat jos 15 kg, e super ok.Multi spunea-ti ca e prea putin dar mie mi se pare deocamdata suficient.Nici sa slabesti brusc vreo 25-30 de kilograme nu mi se pare bine

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 ian 2011 19:56 de J

De ce neaparat trebuie sa cazi in extreme?Sau sunt 40,sau 63?Greutate de mijloc nu concepi?))) DRE,exact!Am prietena care e model pentru lenjerie intima, asa ca are forme.Ea are 1,75 si 50 de kilograme,arata foarte bine.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilar

din 5 ian 2011 19:46 de J

Ar fi foarte bine daca ai putea scrie reteta dupa care faci pasta si pasii, sa stim si noi. Probabil ai dreptate,cred ca pasta era prea rece. Si ce daca e scump?Eu am facut destule sedinte si sunt foarte multumita de rezultat.Numai ca e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilare cu

din 5 ian 2011 19:43 de BBU

Inseamna ca ai pus pe piele pasta ori prea rece (adica rece) ori calduta ca si ceara ce nu e corect. Epilarea laser corecta costa cam 1000 euro per picior toate tratamentele (5-6) - permanent = 2-3 ani si iara trebuie sa dai bani adica ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilare cu cea

din 5 ian 2011 19:39 de J

Nu se lipea de piele absolut deloc dar parca facusem totul corect.Nici nu mi-am pierdut timpul cu ea,am aruncat-o si am mers la salon)) Dar am facut sugaring la salon inainte si da,este o metoda mult mai buna decat ceara. Cat despre faptul ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilare cu ceara..

din 5 ian 2011 19:34 de BBU

Iti trebuie termometru, numai cu masura se pun ingredientele, se firbe de doua ori adata sa o amesteci apoi o lasi si o fierbi iara pana face spuma si se lasa trebuie sa rezulte ceva auriu inchis - spre mat (aia e pasta corecta care prinde). La ...

Re: Re: pasaport de urgenta!

din 5 ian 2011 15:47 de oanaaa

eu intrebam daca tre sa schimbe pasaportul sau ii modifica adresa.stie cineva??

Re: pasaport de urgenta!

din 5 ian 2011 15:32 de Machiavelli

Ti se intelege disperarea din cauza ca nu reusesc sa imi dau seama ce vrei cu exactitate...Unde face curse?In Europa?Eu stiam ca in majoritatea tarilor europene se merge cu buletinul...Daca merge in tarile NON-UE atunci trebuie sa mearga la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilare cu ceara... acasa

din 5 ian 2011 13:07 de BBU

De ce zici asta ? Daca ne epilam inseamna ceva anormal intra pe womens oppinions about man hair din 2005 incoa sa vezi ca 95 la suta spun piele fara par.....In ziua de azi aceasta practica este unisex asa ca pot spune ce vreau...nu ziceam nimic ...

Re: Re: Re: intim...

din 5 ian 2011 13:03 de simosimina

mai e putin...putin de tot... Sunt fericita...sunt iubita...toate mi merg foarte bine, numai trebuie decat sa am rabdare si totul se va aseza in propriul fagas:)

Re: Re: Nemultumit de lungimea penisului

din 5 ian 2011 12:52 de alicedebraxx

Asa e, important e sa fii confident si nu vei da gres. Poate un pic mai stangaci la inceput dar nu e nimic de speriat. Pana la 21 de ani ai sa mai cresti un pic. Iti zic eu ca daca ajungi la 14-15 cm e mai mult decat suficient pentru a satisface ...

Re: Re: Re: mi e somn

din 5 ian 2011 11:41 de oralx

M-am schimbat am inteles unde am gresit ...... lucrurile pe care le-am gresit fata de ea nu o sa le mai repet .... Problema este in felul urmator ca pe langa ca nu o sa ii mai gresesc vreau ceva mai mult sa o fac si mai fericita :X Ei bine nu a ...

Pasaport de urgenta!

din 5 ian 2011 10:41 de oanaaa

buna ziua...as avea si eu niste intrebari,daca se pricepe cineva.sotul meu este sofer pe tir si a vrea sa stiu,daca e nevoie sa-si schimbe mutatia,trebuie sa-i schimbe neaaparat pasaportu sau poate sa-i modifice acolo???si km in cat timp i l-ar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema himen

din 5 ian 2011 09:25 de sorinuxa

Cam lipsea punctul din ceea ce ai zis tu prima data . m-am chinuit de vreo 2 ori sa citesc si sa pun cap la cap ).

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 137 din 1098
«   1 ... 134   135   136   137   138   139   140 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare