Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Seductiei din 30 dec 2010 16:35 de J
Nici ceea ce scriu medicii in baza stiintei nu merge la fiecare,astea cu atat mai mult.Ti-am zis care e targetul urmarit de autorii astia putin mai sus :)
Omul in general e atras de mister,e valabil si pentru barbat.Nu trebuie sa fii ...
Re: Viata sexuala din 30 dec 2010 12:35 de Machiavelli
Nu mai citii toate balivernele...Singurul in care te poti incredere ar fii medicul...Oricum nu ai de ce sa te ingrijorezi.Pune-te pe "treaba" si vorbim dupaia :ok:..Trebuie sa ai incredere in tine ;)
Re: Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Seductiei din 30 dec 2010 05:13 de BBU
Nu e nici un sfat ci legi....care le faci si singur acestea se petrec involuntar in orice legatura faci cu sexul opus,indiferent ca esti natural sau nu pasii sunt la fel.
Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Seductiei din 30 dec 2010 05:08 de BBU
Unu singur a dat un raspuns corect(deaceea la inceputul cartilor si dvdurilor scrie ca trebuie urmarit nu memorat/invatat). Ceea ce scriu respectivi sunt generalitati merge la fiecare (sunt fenomenele care vrei nu vrei tot apar) nu este o tehnica ...
Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Seductiei din 30 dec 2010 00:59 de J
Care lucruri?Reactia femeii la stimulul produs de el?Generalizarile in asa cazuri nu sunt bune.
Nu cred ca ceea ceea ce se scrie in asa carti e atat de intelept incat trebuie "inteles".Autorii vor de la cititorii lor sa invete niste ...
Re: Re: Neil Strauss Tatal Seductiei din 30 dec 2010 00:47 de valentine
Nu cred ca e vorba de repere, cat de a intelege cum functioneaza anumite lucruri... Pentru un incepator, ceea ce scriu respectivii e ca un manual. Dar tocmai asta e greseala. Ce scriu ei nu trebuie invatat ci inteles, respectiv folosit pentru a ...
Neil Strauss Tatal Seductiei din 30 dec 2010 00:06 de BBU
M-am gandit sa facem o discutie legata de seductia tehnica (partea teoretica pe care unii trebuie sa o cunoasca sau cine vrea sa devina nr. 1 in club).
In lume cine este informat in domeniu evident ca si putin versat cu fetile stie ca exista niste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme cu penisu din 29 dec 2010 22:25 de Leroy
Li se pare lor ca au fimoza, sunt foarte multe cazuri de barbati care inca au "ata" aia intacta, fara dureri... Gandeste-te ca barbatii aia si-au facut aceleasi probleme cand erau de varsta la care incepeau informarea in privinta sexului, daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 dec 2010 21:52 de Leroy
Eu cred ca isi lasa amprenta numarul de acte sexuale, stilul actelor sexuale, numarul de parteneri, marimea "obiectelor" cu care s-a penetrat de-a lungul timpului, varsta, etc....
Nu poti spune ca una ce a avut 3-4 contacte sexuale si are vreo ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 dec 2010 16:12 de Machiavelli
Era in spirit de gluma omule :,
Re: Sondaj (pt.baieti): doriti sex la prima intaln din 29 dec 2010 13:13 de nikum
daca e buna si "libera" e bine so futi din prima seara..
asa e bine :D cunoascut si futut.. :D
Re: Re: Am 13 ani si prietena mea vrea sex! din 29 dec 2010 12:56 de Dragosh91
tu poti face fara ea belita?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O din 29 dec 2010 12:43 de ThT
Cred ca tu dai dovada ca ai cunostintele unui "putoi" ,inca nu am auzit ca un vagin sa se largeasca o data cu varsta sau in functie de cate acte sexuale are.
P.S.
Tu esti foarte inaintat in varsta ,trebuie sa recunosc.:ok:
Valabil si pt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 dec 2010 09:09 de dorinda
De sex.
ganduri bune din 29 dec 2010 05:33 de J
Asa cum am promis, gandurile bune trebuie impartasite.
E important sa stii ceea ce vrei,sa ai rabdare si sa crezi in tine.Asta mi-am amintit astazi cu ajutorul cuiva.
Uitasem, pentru ca asa am preferat eu pe moment.
Stiu ca momente grele vor mai ...
Sondaj (pt.baieti): doriti sex la prima intalnire? din 29 dec 2010 04:49 de ExoticDream
Esti baiat, ai cunoscut o fata si vei merge la prima intalnire cu ea. Raspunde la sondaj si explica-ne ce ganduri sexuale iti trec prin minte (si nu numai) inainte de momentul cu pricina. Esti de principiul ca viata trebuie traita si vei face tot ...
Re: Re: Cum scap de ganduri in timpul sexului? din 29 dec 2010 02:19 de Wih43l4
o sa incerc,ms mult!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 dec 2010 01:54 de Leroy
Buna asta, dar daca eu sunt Fecioara, ce nevoie trebuie sa simt ? :lol::lol::lol:
Re: Prea dezvoltat? din 28 dec 2010 22:57 de Bozgoru
e ok
Re: Re: Re: Re: Oare am intrat in depresie din 28 dec 2010 19:33 de ThT
Depinde ce a luat pentru ca unele dau dependenta.:`Cred ca de aceea are simptomele astea..
Pagina 141 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |