Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Seductiei

din 30 dec 2010 16:35 de J

Nici ceea ce scriu medicii in baza stiintei nu merge la fiecare,astea cu atat mai mult.Ti-am zis care e targetul urmarit de autorii astia putin mai sus :) Omul in general e atras de mister,e valabil si pentru barbat.Nu trebuie sa fii ...

Re: Viata sexuala

din 30 dec 2010 12:35 de Machiavelli

Nu mai citii toate balivernele...Singurul in care te poti incredere ar fii medicul...Oricum nu ai de ce sa te ingrijorezi.Pune-te pe "treaba" si vorbim dupaia :ok:..Trebuie sa ai incredere in tine ;)

Re: Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Seductiei

din 30 dec 2010 05:13 de BBU

Nu e nici un sfat ci legi....care le faci si singur acestea se petrec involuntar in orice legatura faci cu sexul opus,indiferent ca esti natural sau nu pasii sunt la fel.

Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Seductiei

din 30 dec 2010 05:08 de BBU

Unu singur a dat un raspuns corect(deaceea la inceputul cartilor si dvdurilor scrie ca trebuie urmarit nu memorat/invatat). Ceea ce scriu respectivi sunt generalitati merge la fiecare (sunt fenomenele care vrei nu vrei tot apar) nu este o tehnica ...

Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Seductiei

din 30 dec 2010 00:59 de J

Care lucruri?Reactia femeii la stimulul produs de el?Generalizarile in asa cazuri nu sunt bune. Nu cred ca ceea ceea ce se scrie in asa carti e atat de intelept incat trebuie "inteles".Autorii vor de la cititorii lor sa invete niste ...

Re: Re: Neil Strauss Tatal Seductiei

din 30 dec 2010 00:47 de valentine

Nu cred ca e vorba de repere, cat de a intelege cum functioneaza anumite lucruri... Pentru un incepator, ceea ce scriu respectivii e ca un manual. Dar tocmai asta e greseala. Ce scriu ei nu trebuie invatat ci inteles, respectiv folosit pentru a ...

Neil Strauss Tatal Seductiei

din 30 dec 2010 00:06 de BBU

M-am gandit sa facem o discutie legata de seductia tehnica (partea teoretica pe care unii trebuie sa o cunoasca sau cine vrea sa devina nr. 1 in club). In lume cine este informat in domeniu evident ca si putin versat cu fetile stie ca exista niste ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme cu penisu

din 29 dec 2010 22:25 de Leroy

Li se pare lor ca au fimoza, sunt foarte multe cazuri de barbati care inca au "ata" aia intacta, fara dureri... Gandeste-te ca barbatii aia si-au facut aceleasi probleme cand erau de varsta la care incepeau informarea in privinta sexului, daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 dec 2010 21:52 de Leroy

Eu cred ca isi lasa amprenta numarul de acte sexuale, stilul actelor sexuale, numarul de parteneri, marimea "obiectelor" cu care s-a penetrat de-a lungul timpului, varsta, etc.... Nu poti spune ca una ce a avut 3-4 contacte sexuale si are vreo ...

din 29 dec 2010 16:12 de Machiavelli

Era in spirit de gluma omule :,

Re: Sondaj (pt.baieti): doriti sex la prima intaln

din 29 dec 2010 13:13 de nikum

daca e buna si "libera" e bine so futi din prima seara.. asa e bine :D cunoascut si futut.. :D

Re: Re: Am 13 ani si prietena mea vrea sex!

din 29 dec 2010 12:56 de Dragosh91

tu poti face fara ea belita?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O

din 29 dec 2010 12:43 de ThT

Cred ca tu dai dovada ca ai cunostintele unui "putoi" ,inca nu am auzit ca un vagin sa se largeasca o data cu varsta sau in functie de cate acte sexuale are. P.S. Tu esti foarte inaintat in varsta ,trebuie sa recunosc.:ok: Valabil si pt ...

din 29 dec 2010 09:09 de dorinda

De sex.

ganduri bune

din 29 dec 2010 05:33 de J

Asa cum am promis, gandurile bune trebuie impartasite. E important sa stii ceea ce vrei,sa ai rabdare si sa crezi in tine.Asta mi-am amintit astazi cu ajutorul cuiva. Uitasem, pentru ca asa am preferat eu pe moment. Stiu ca momente grele vor mai ...

Sondaj (pt.baieti): doriti sex la prima intalnire?

din 29 dec 2010 04:49 de ExoticDream

Esti baiat, ai cunoscut o fata si vei merge la prima intalnire cu ea. Raspunde la sondaj si explica-ne ce ganduri sexuale iti trec prin minte (si nu numai) inainte de momentul cu pricina. Esti de principiul ca viata trebuie traita si vei face tot ...

Re: Re: Cum scap de ganduri in timpul sexului?

din 29 dec 2010 02:19 de Wih43l4

o sa incerc,ms mult!

din 29 dec 2010 01:54 de Leroy

Buna asta, dar daca eu sunt Fecioara, ce nevoie trebuie sa simt ? :lol::lol::lol:

Re: Prea dezvoltat?

din 28 dec 2010 22:57 de Bozgoru

e ok

Re: Re: Re: Re: Oare am intrat in depresie

din 28 dec 2010 19:33 de ThT

Depinde ce a luat pentru ca unele dau dependenta.:`Cred ca de aceea are simptomele astea..

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 141 din 1098
«   1 ... 138   139   140   141   142   143   144 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare