Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Tema: realizarea unui site

din 2 ian 2011 05:23 de ExoticDream

Vezi ca iti voi muta subiectul la sectiunea "Altele"!!! La "General" discutam chestiuni generale legate de sex si dragoste.

Re: Re: Re: Re: Femei mature

din 2 ian 2011 01:00 de daniel06

Probabil ca nu m-am exprimat eu cum trebuie,ma atrag femeile de cuprinse intre 25-40 de ani procentajul sta in felu urmator: 30% 16-25 ani fete 70% 25 40 femei

Re: Penis mic

din 2 ian 2011 00:10 de Rolando

daca nu ma insel, tu ai mai deschis acum ceva timp un topic cu acelasi titlu si aceeasi problema :-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Sed

din 1 ian 2011 23:54 de BBU

Pai despre asta este Neil Strauss "Nu exista fememi care sunt cur.e ci noi gresim tot timpul barbatul e de vina in acest domeniu" La multi ani 2011! J - cu atat mai mult ca esti femeie, eu fac parte din cei ce asculta femeile pe teren numai de ...

Trendul replicilor de pe Youtube

din 1 ian 2011 21:22 de Rolando

Probabil,toti de pe aici stim de celebrele clipuri aparute in ultima vreme pe youtube,cum ar fii:clipul cu "perversa de pe targul ogna",clipul cu "nu stiu dastea",clipul"s-a rupt un burlan",clipul cu balciul din piscani si reportajul cu acea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis mic

din 1 ian 2011 21:04 de CoolPyr0

Da ma am auzit de preludiu :)) Dar mi-e frica sa nu ma termin. Intelegi tu ? :)) :| Rad eu rad dar nu e de ras ..

Re: Re: Re: Re: Re: Penis mic

din 1 ian 2011 20:26 de madagascar

Pai explicatii mai la saracul copil despre ce este vorba. Voi tot faceti trimitere la "search pe google" ... pe bune acuma...va e greu sa scrieti 2-3 propozitii "aicisha" :)) . CoolPyr0 ( alt nume mai sugestiv nu ai gasit si tu ) , mai baiatule .. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Seducti

din 1 ian 2011 19:53 de nickname

NU stiu cine a zis, dar avea mare dreptate. Acestea trebuie intelese, trebuie intelese principiile, nu invatate pe dinafara niste replici. Poti sa inveti toate replicile pe dinafara si vei zice Nu domne, e bullshit, nu merg. Dar de ce nu merg? Pentru ...

Re: site....:(

din 1 ian 2011 18:29 de Rolando

nu gasesti pe net tutoriale?

Tema: realizarea unui site

din 1 ian 2011 15:10 de oana16

buna la toata lumea....si la multi ani!!sunt noua pe aici...as vrea sa va intreb ceva :unsure: trebuie sa realizez pt scoala un site..si nu ma prea descurc :( ma poate ajuta cineva??:|:**:*

Penis mic

din 1 ian 2011 14:42 de CoolPyr0

Deci am tot citit, si unii spun ca marimea conteaza, altii ca nu conteaza. Am citit ca nu conteaza cat de mare este penisul tau dar trebuie sa sti cum sa-l folosesti. Si ma intreb .. cum adica, sa rezisti mai mult, sa fii mai rapid sau cum ? Niste ...

Re: Pegging - o practica ok?

din 1 ian 2011 12:19 de lulack3

Va spuneam eu ca Iubi are mai multe zone sensibile si v-am promis ca mai vorbim despre ele. Eu sunt fata serioasa si-mi tin promisiunile, asa ca azi discutam asa, ca intre fete, despre punctuletul G la barbati. De fapt, e punctul P, de la prostata. ...

Re: Re: Re: Re: Sarbatorile vin!!

din 31 dec 2010 19:20 de girls2

"La Multi Ani" tuturor sexpertilor si distractie placuta in seara aceasta oriunde petrece.Va las trebuie sa ma pregatesc si eu pentru iesire

Re: Sondaj (pt.baieti): doriti sex la prima intaln

din 31 dec 2010 12:46 de Rolando

din tot ce ai scris tu aici se intalege ca barbatii sunt cam disperati dupa sex,iar fetele sunt niste fiinte inocente carora NU le sta gandul la sex.....cand situatia este macar echilibrata daca nu contrara :ok:

Re: Problema legata de pozitia deasupra...

din 31 dec 2010 11:59 de lulack3

cghestia asta se invata cu timpu trebuie sa ai incredere in u ca faci bn si parteneru sati acorde increderea lui

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 dec 2010 21:55 de compot

Sper sa ne-ajute si ala surd pe noi, si sa plece de la Steaua, nu-i de el. Sper ca Dica sa faca o treaba buna, trebuie doar lasat in pace, stie el ce-are de facut. Forta Steaua!

Re: Re: Viata sexuala

din 30 dec 2010 20:58 de shmekheru

am avut si eu si tot cam pe la varsta aia am facut operatia...din ceea ce a zis medicul atunci fimoza trebuie tratata cat mai devreme, in primii 4-5 ani de viata, dupa aia existand riscul aparitei complicatiilor...cel mai bine ar fi sa mergi sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Seductiei

din 30 dec 2010 18:14 de BBU

Inca ceva cand spui argumentele acestea faci antireclama la cartea de pe acest site cu "seductia". Cine vrea sa O CUMPERE SE MERITA tratatul pare facut dupa Ross Jeffries cel putin pare (din ce am citit si am vazut eu), mai putin cu textele ...

din 30 dec 2010 17:43 de BBU

Sa stii ca fetitele cu inteligenta medie sunt versatele deoarece ele stau in cluburi (pitipoancele de exemplu) fetitele destepti daca stii ce trebuie poti sa o faci si din prima seara deoarece flirtand cu ele poti deveni pentru acestea un zeu pe ...

din 30 dec 2010 17:41 de BBU

Nu ma contrazic cu nimic ci sunt legi nu sfaturi sau ceva ce trebuie sa copiezi, porcesul ramane la fel, dupa cum am zis indiferent ca esti neinstruit si dai cu banii in populatie sa iei o atentie fara valoare care mai apoi nu o sa catigi nici o ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 140 din 1098
«   1 ... 137   138   139   140   141   142   143 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare