Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 16 ani

din 3 ian 2011 20:29 de J

Ce spui tu e imposibil.Daca se intampla asa ceva inseamna ca are loc un dezechilibru hormonal care trebuie de tratat imediat.Evident ca tine de metabolism, insa metabolism gen "mananc un mar si pun 1 kg" nu exista! Iar pentru cele care se ...

Re: Re: Re: Re: Cum sa o fac sa fie mai calda?

din 3 ian 2011 20:21 de diabolix

Dorina,Dorina faci ce faci si le trantesti Parerea mea este ca trebuie sa mergi cu ea intr-un loc unde sa nu fie nimeni si sa ii spui sentimentele tale sa ii spui ca o iubesti sa o saruti la sfarsit cu alte cuvinte sa creezi o atmosfera romantica ...

Re: Re: Curbele:)

din 3 ian 2011 20:13 de diabolix

problema asta am avut-o si eu dar cu o "curba" foarte mica incerca sa tii penisu in chilot boxeri ce folosesti u in cealalta parte daca e curbat la dreapta pune-l in stanga pt ca se mai intampla sa pui mana la prietena ta unde nu trebuie sau sa mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 16 ani

din 3 ian 2011 19:55 de DaNNY_DiViNO

Da, asa e, cand vedem o grasa ne gandim ca mananca in cantitati industriale. Sti de ce ? Pentru ca asa fac ! Mananca mult, prost si dulciuri la greu. Frate cand vezi ca te ingrasi, te opresti. Nu e forum de slabit, e forum de probleme din dragoste. ...

Re: Re: Re: Re: Re: 16 ani

din 3 ian 2011 19:51 de manoush

cred ca atunci cand auziti de o fata ca e grasa, va imaginati ca mananca cantitati industriala. ei, nu-i chiar asa. nu mananc mult deloc, probabil nu mananc ce trebuie si cand trebuie. dar in fine, repet, asta nu-i forum de slabit.

Re: Re: Re: Re: ?!?!?! risc sarcina?:-@

din 3 ian 2011 19:45 de oana16

am mai citit pe net....si multi ziceau ca se pot "strecura" spermatozoizi pe unde curge menstra....altii ziceau k nu e posibil...bla bla..

Re: Re: Re: ?!?!?! risc sarcina?:-@

din 3 ian 2011 19:41 de DaNNY_DiViNO

pai de ce ar face asta ? da-i 2 capace sa-i tiuie.. nu are ce sa se intample atata timp cat e virgina, nu ajunge sperma inauntru si nici nu o inunda.. totusi spermatozoizii trebuie sa ajunga la ovul nu ? cum sa ajunga daca sunt prea departe ...

Re: Re: Tema: realizarea unui site

din 3 ian 2011 17:44 de oana16

nu e chiar pt atestat :D profa ne pregateste....numai ca nu ne'a dat prea multe informatii si multi suntem bata:">

Re: Re: orgasm la fete

din 3 ian 2011 13:38 de cretzu56

intradevar ai mare dreptate acest sentiment e pe cale de disparitie dar din fericire inca mai sunt persoane care se lasa conduse de acest sentiment...sunt putine dar mai sunt inca...totul depinde de gandirea fiecaruia,de cum a fost invatat de ...

Re: Re: Re: Re: 16 ani

din 3 ian 2011 12:38 de DRE

Stii, niciodata nu am suportat persoanele care se complac in situatia asta.fara sa-ti dai, problema ta nu e ca nnu ai avut niciodata prieten, ci faptul ca stii ca ai 20kg in plus si nu faci nimic pentru a remedia situatia asta.Nu e vb de 2-3 ...

Re: Re: Penis mic

din 3 ian 2011 08:14 de DaNNY_DiViNO

Doamne voi chiar sunteti inutili in viata asta nu ? Fara pic de educatie (oricare ar fi ea), fara pic de interes cat sa iti faci o educatie sexuala si sa inveti ce ii place la o femeie si ce nu... Laso-n plm de treaba, asa greu e sa iti iei cateva ...

Re: 16 ani

din 3 ian 2011 08:07 de DaNNY_DiViNO

Cam asta e problema ta, nu esti multumita de tine si felul cum arati. Daca vrei sa se schimbe ceva, tu trebuie sa schimbi. Da, 20 kg e mult. Nu, nu e greu sa slabesti daca ai ambitie. Ambitie sa mananci mai moderat, sa faci un pic de miscare si ...

Re: 16 ani

din 3 ian 2011 02:53 de J

20 de kilograme e mult,iti dai si tu seama de asta,altfel nu ai mai fi scris. Nu cred ca e bine sa te bazezi pe parerea prietenelor,de cele mai multe ori ti se spun lucruri din invidie sau invers,ca sa te compatimeasca. Sfatul meu e sa te apuci ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neil Strau

din 2 ian 2011 22:38 de BBU

Ai zis bine da invers La seductie bani si la relatie nu, banii is bullshit desi nu poti fi boschetar (oa cine este nici nu-si permite sa gandeasca la acest nivel). Dar puterea nu daca stii sa agati nu ai nevoie de nici un ban si nici un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neil Strauss T

din 2 ian 2011 22:17 de nickname

Nu e tot timpul bine sa asculti de sfaturile femeilor. Ele pot spune ca vreau un baiat cu bani, frumos, sa-mi faca cadouri sa-mi cumpere flori etc., dar de fapt nu-si dau seama ca la nivel subconstient sunt atrase de altceva. Trebuie ...

Re: Dorm si nu imi ajunge somnul

din 2 ian 2011 17:59 de J

Cum te alimentezi?Uneori asa problema poate fi provocata de deficienta vitaminelor grupei B(mai ales B6 si B12) sau iti lipseste fierul.Daca mananci neregulat si mai ales tot felul de prostii, cauza poate fi asta. Cu miscarea e acelasi lucru.Nu ...

Re: Trendul replicilor de pe Youtube

din 2 ian 2011 17:53 de simosimina

gradul de inteligenta al romanilor scade pe zi ce terce...si nu ma mira asemenea limbaj din partea majoritatii :)))))))))) Cat despre cele 2 filmulete....cel cu "nu stiu" este inapoiat mintal la propriu...deci nu prea e de ras, iar cel cu ...

Re: Sexul oral este normal.!

din 2 ian 2011 17:46 de simosimina

mi se par stupide cele doua afirmatii... cum dracu` "popularitatea sexului oral" :)))))))))))))) a ajuns lumea sa urle`n gura mare ca linge sau suge??? Vai ...e grav:))))))) In fine, trecand peste idioteniile astea doua, sunt de acord ca sexul ...

Re: Tema: realizarea unui site

din 2 ian 2011 17:29 de omu_negru

stai sa ghicesc ? e cumva pentru atestatul de informatica ??? stiu pentru ca si eu am avut parte asa ceva..:-j eu am folosit dreamweaver...e un program destul de bun pentru ce iti trebuie tie. ps: eu am avut si o galerie foto...aici am ...

Re: Re: Re: Re: Penis mic

din 2 ian 2011 17:04 de madagascar

Glumeam si eu :)) Dar totusi trebuie sa respectam o oarecare ordine si sa fim civilizati :)

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 139 din 1098
«   1 ... 136   137   138   139   140   141   142 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare