Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Ce se intampla cu forumul asta? din 22 dec 2011 23:27 de SebySeBitza
Din cate am vazut in 2 saptamani forumul asta e pe moarte...aceleasi subiecte...abia daca mai apar 1-2..
Nu credeam ca o s-o spun vreodata dar cred ca era mai bine cand niste guesti puteau posta si deschide topicuri noi:x
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 22 dec 2011 23:23 de SebySeBitza
Dar daca incerci odata crezi ca Dumnezeu o sa te trimita in iad sa dormi cu Satana? Incearca...daca nu iti place asta e, dar macar ai incercat:ok:
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 21 dec 2011 23:06 de Mada_mary25
Aici e adevarat ce spui ca noi doi avem opinii diferite in ceea ce priveste sexul. Nu prea am discutat despre asta inaintea casatoriei,pt ca el a fost primul(si singurul) barbat din viata mea,si nah,au fost destul de multe retineri,mai ales din ...
Re: intarziere menstruatie din 21 dec 2011 18:15 de dorinda
Nu esti singura, asa patesc multe fete. Mergi la un control. Daca totul e in regula (desi ma indoiesc) si nu vrei sa te indopi iar cu anticonceptionale, bea ceai de salvie. E bun pentru dereglari de genul asta.
Re: Pegging - o practica ok? din 21 dec 2011 16:43 de Why24
Trebuie sa fie super OK. Cred ca ofera senzatii deosebite pentru amandoi (mai ales daca dispozitivul folosit e cu vibratii). Cei care l-au practicat ar putea sa ne dea mai multe detalii.
Re: Cercel in ureche din 20 dec 2011 22:12 de Why24
In penis nu cred ca e prea bine. E puternic vascularizat si inervat. La 18 ani ai mult de lucru cu el :D , asa ca e mai bine sa fie lasat mai natural, adica fara piercing.
Re: Fimoza - un im din 20 dec 2011 21:47 de Why24
Eu consider ca prezenta preputului amplifica placerea, deci pastrarea preputului ar fi un lucru foarte bun.
Exista mai multe metode de rezolvare a fimozei:
1.intinderea mecanica (in timp)
2.preputoplastia si
3.circumcizia.
Primele doua au ...
Re: Fimoza - un im din 20 dec 2011 21:47 de Why24
Eu consider ca prezenta preputului amplifica placerea, deci pastrarea preputului ar fi un lucru foarte bun.
Exista mai multe metode de rezolvare a fimozei:
1.intinderea mecanica (in timp)
2.preputoplastia si
3.circumcizia.
Primele doua au ...
Re: Indragostita de profesor din 20 dec 2011 21:27 de Why24
Nu trebuie sa te simti vinovata.
Asta e: uneori mintea ne joaca feste si ne comportam ca niste calculatoare virusate.
Daca ai 18 ani, nu mai e mult timp si vei termina liceul, iar iubirea ta pentru profesor va ramane o amintire.
Prin urmare, ...
Re: Daca ati fi parinti.. din 20 dec 2011 20:35 de Why24
[b]NU[/b]
Daca as avea o relatie ideala parinte copil, as avea incredere totala in ceea ce-mi spune fata, insa si ea poate sa se insele, asa incat oricare ar fi situatia, as fi nevoit sa fac investigatii pentru a afla care este adevarul. ...
Re: Daca ati fi parinti.. din 19 dec 2011 02:33 de ursaru
Doar daca as vorbi cu respectivul mi-as putea schimba parerea.
Daca ati fi parinti.. din 18 dec 2011 22:57 de Melisa
Daca ati fi parinti ati accepta ca fica voastra sa aiba un prieten despre care voi credeti tot ce e mai rau, la fel si despre parintii lui ? V-ati lasa influentat de rugamintile si de argumentele fetei in favoarea baiatului ? Dar daca ati vorbi cu ...
Indragostita de profesor din 18 dec 2011 22:55 de BlackLips
Am si eu o problema.Anul acesta merg la olimpiada si fac saptamanal cate o ora de pregatire cu profesorul de la clasa.Inca din a-IX-a l-am simpatizat pe acest om pentru rabdarea,placerea cu care preda si pentru calmul sau.Spre deosebire de colegii ...
Re: Cercel in ureche din 18 dec 2011 21:23 de simosimina
ce semn? daca e vreo alunita ..sa nu faci gaura prin ea :))
Re: ...Restart my heart... din 18 dec 2011 04:10 de ExoticDream
Plangi! Plangi pana cand ti se termina lacrimile, elibereaza astfel o particica din durere....
Ai dreptate, cand (sufletul) doare, nimic nu te poate vindeca. Cel putin la momentul zero. De fapt.... este o durere propagata in toata fiinta, dor ...
Re: Fimoza - un im din 16 dec 2011 00:35 de AndreYYo
Salut cred ca nu mai e nimeni pe aici dar ...
Am fimoza , cred ... voi ce ziceti sa ma operez? daca da .. ce dezavantaje o sa am si ce avantaje ...
Sa nu ma operez? daca da.. ce dezavantaje si ce avantaje o sa am ...
cred ca am fost destul ...
Re: Cercel in ureche din 15 dec 2011 15:20 de dorinda
Nu e musai sa-ti pui in ureche. Daca tii neaparat sa te gauresti, ai multe alte zone unde poti sa-ti pui un piercing: sprancene, limba, buza, sfarcuri, penis.
Re: Despartire aiurea din 13 dec 2011 02:33 de ExoticDream
Mda.... la o asemenea viteza de desfasurare a evenimentelor, pana acum trebuia sa mai fi schimbat vreo 2-3 partenere! Serios acum.... tu crezi ca intr-o luna, la varsta voastra, se pot parcurge in pas alergator toate etapele unei relatii? Ca ati ...
Re: Cândva prieteni... din 13 dec 2011 02:13 de ExoticDream
Nici eu. Invers insa da, cred ca multi dintre cei care forteaza inceperea unei relatii de cuplu dupa prima sau a doua intalnire risca sa primeasca un refuz hotarat. (Excludem din discutie aventurierele si aventurierii, ei ar propune, respectiv ...
Re: Despartire aiurea din 12 dec 2011 20:45 de K1ll3r
Multumesc mult de sfaturi yasmina
Pagina 141 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
12 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |