Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Ce se intampla cu forumul asta?

din 22 dec 2011 23:27 de SebySeBitza

Din cate am vazut in 2 saptamani forumul asta e pe moarte...aceleasi subiecte...abia daca mai apar 1-2.. Nu credeam ca o s-o spun vreodata dar cred ca era mai bine cand niste guesti puteau posta si deschide topicuri noi:x

Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral

din 22 dec 2011 23:23 de SebySeBitza

Dar daca incerci odata crezi ca Dumnezeu o sa te trimita in iad sa dormi cu Satana? Incearca...daca nu iti place asta e, dar macar ai incercat:ok:

Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral

din 21 dec 2011 23:06 de Mada_mary25

Aici e adevarat ce spui ca noi doi avem opinii diferite in ceea ce priveste sexul. Nu prea am discutat despre asta inaintea casatoriei,pt ca el a fost primul(si singurul) barbat din viata mea,si nah,au fost destul de multe retineri,mai ales din ...

Re: intarziere menstruatie

din 21 dec 2011 18:15 de dorinda

Nu esti singura, asa patesc multe fete. Mergi la un control. Daca totul e in regula (desi ma indoiesc) si nu vrei sa te indopi iar cu anticonceptionale, bea ceai de salvie. E bun pentru dereglari de genul asta.

Re: Pegging - o practica ok?

din 21 dec 2011 16:43 de Why24

Trebuie sa fie super OK. Cred ca ofera senzatii deosebite pentru amandoi (mai ales daca dispozitivul folosit e cu vibratii). Cei care l-au practicat ar putea sa ne dea mai multe detalii.

Re: Cercel in ureche

din 20 dec 2011 22:12 de Why24

In penis nu cred ca e prea bine. E puternic vascularizat si inervat. La 18 ani ai mult de lucru cu el :D , asa ca e mai bine sa fie lasat mai natural, adica fara piercing.

Re: Fimoza - un im

din 20 dec 2011 21:47 de Why24

Eu consider ca prezenta preputului amplifica placerea, deci pastrarea preputului ar fi un lucru foarte bun. Exista mai multe metode de rezolvare a fimozei: 1.intinderea mecanica (in timp) 2.preputoplastia si 3.circumcizia. Primele doua au ...

din 20 dec 2011 21:47 de Why24

Eu consider ca prezenta preputului amplifica placerea, deci pastrarea preputului ar fi un lucru foarte bun. Exista mai multe metode de rezolvare a fimozei: 1.intinderea mecanica (in timp) 2.preputoplastia si 3.circumcizia. Primele doua au ...

Re: Indragostita de profesor

din 20 dec 2011 21:27 de Why24

Nu trebuie sa te simti vinovata. Asta e: uneori mintea ne joaca feste si ne comportam ca niste calculatoare virusate. Daca ai 18 ani, nu mai e mult timp si vei termina liceul, iar iubirea ta pentru profesor va ramane o amintire. Prin urmare, ...

Re: Daca ati fi parinti..

din 20 dec 2011 20:35 de Why24

[b]NU[/b] Daca as avea o relatie ideala parinte copil, as avea incredere totala in ceea ce-mi spune fata, insa si ea poate sa se insele, asa incat oricare ar fi situatia, as fi nevoit sa fac investigatii pentru a afla care este adevarul. ...

Re: Daca ati fi parinti..

din 19 dec 2011 02:33 de ursaru

Doar daca as vorbi cu respectivul mi-as putea schimba parerea.

Daca ati fi parinti..

din 18 dec 2011 22:57 de Melisa

Daca ati fi parinti ati accepta ca fica voastra sa aiba un prieten despre care voi credeti tot ce e mai rau, la fel si despre parintii lui ? V-ati lasa influentat de rugamintile si de argumentele fetei in favoarea baiatului ? Dar daca ati vorbi cu ...

Indragostita de profesor

din 18 dec 2011 22:55 de BlackLips

Am si eu o problema.Anul acesta merg la olimpiada si fac saptamanal cate o ora de pregatire cu profesorul de la clasa.Inca din a-IX-a l-am simpatizat pe acest om pentru rabdarea,placerea cu care preda si pentru calmul sau.Spre deosebire de colegii ...

din 18 dec 2011 21:23 de simosimina

ce semn? daca e vreo alunita ..sa nu faci gaura prin ea :))

Re: ...Restart my heart...

din 18 dec 2011 04:10 de ExoticDream

Plangi! Plangi pana cand ti se termina lacrimile, elibereaza astfel o particica din durere.... Ai dreptate, cand (sufletul) doare, nimic nu te poate vindeca. Cel putin la momentul zero. De fapt.... este o durere propagata in toata fiinta, dor ...

din 16 dec 2011 00:35 de AndreYYo

Salut cred ca nu mai e nimeni pe aici dar ... Am fimoza , cred ... voi ce ziceti sa ma operez? daca da .. ce dezavantaje o sa am si ce avantaje ... Sa nu ma operez? daca da.. ce dezavantaje si ce avantaje o sa am ... cred ca am fost destul ...

din 15 dec 2011 15:20 de dorinda

Nu e musai sa-ti pui in ureche. Daca tii neaparat sa te gauresti, ai multe alte zone unde poti sa-ti pui un piercing: sprancene, limba, buza, sfarcuri, penis.

Re: Despartire aiurea

din 13 dec 2011 02:33 de ExoticDream

Mda.... la o asemenea viteza de desfasurare a evenimentelor, pana acum trebuia sa mai fi schimbat vreo 2-3 partenere! Serios acum.... tu crezi ca intr-o luna, la varsta voastra, se pot parcurge in pas alergator toate etapele unei relatii? Ca ati ...

Re: Cândva prieteni...

din 13 dec 2011 02:13 de ExoticDream

Nici eu. Invers insa da, cred ca multi dintre cei care forteaza inceperea unei relatii de cuplu dupa prima sau a doua intalnire risca sa primeasca un refuz hotarat. (Excludem din discutie aventurierele si aventurierii, ei ar propune, respectiv ...

Re: Despartire aiurea

din 12 dec 2011 20:45 de K1ll3r

Multumesc mult de sfaturi yasmina

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 141 din 3731
«   1 ... 138   139   140   141   142   143   144 ... 3731   »

loading...