Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Tableta vs Laptop din 24 dec 2011 22:00 de dorinda
Depinde si ce programe vei folosi pentru acele proiecte. Daca e vreunul mare si lat care cere "x" RAM, n-ai ce face cu tableta. In schimb ai de unde alege la capitolul laptop.
Re: Tableta vs Laptop din 24 dec 2011 21:46 de Why24
Nu am avut tableta, dar cred ca laptopul e mai bun. Poti rula diferite sisteme de operare si poti gasi mai usor programele de care ai nevoie. Pentru fite, tableta e OK.
Tableta vs Laptop din 24 dec 2011 21:20 de miau1112
Craciun fericit!! mai am un semestru si termin liceul :X si ma gandeam dak ma puteti ajuta cu niste informatii....adica....daca iau bacul , as vrea sa merg la facultate si ma intreb ce m'ar putea ajuta mai mult:un laptop sau o tableta? am auzit ca ...
Re: Testicule din 24 dec 2011 20:57 de Why24
E normal sa fie asa. Daca excitarea e de durata se poate intampla acest lucru. Cred ca toti au avut probleme de genul asta. Si eu am patit-o de mai multe ori, ba chiar tin minte ca durerea poate persista si o zi intreaga, poate si mai mult. Daca ...
Re: Ganduri/sentimente speciale de Craciun? din 24 dec 2011 19:21 de baby
Sa treaca mai repedeeeeeeeee sarbatorileeeeeeeeeeeeeee(!)
Parca s-a tampit lumea asta
Re: Testicule din 24 dec 2011 19:08 de RemusB
si pe mine ma dor f f tare tot asa de la filme (prietena n-am si cred ca daca as fi avut m-ar fi durut si mai tare), nici nu suport sa pun mana pe ele, parca sunt mai mari si ma tine asa cateva ore sau mai mult (imi iese continuu si un lichid ...
Re: c sa fac? din 24 dec 2011 18:00 de SebySeBitza
Cum ar fi?:wacko:Nu te mananca nimeni...ai venit aici ca sa ceri ajutor...si ne zici jumate de poveste?
De cunoscut le cunosc dar o prescurtare poate sa insemne mai multe lucruri...
Re: Ganduri/sentimente speciale de Craciun? din 24 dec 2011 17:59 de onlyforgod
vreau sa invat salsa :D m-am uitat pe youtube. si am ivnatat miscarile esentiale insa salsa e un dans care se practica in doi...as avea nevoie de o partenera.. :~* .. ma gandesc ca dupa sesiune sa ma inscriu la un curs.... in rest... ma gandesc la ea ...
Re: c sa fac? din 24 dec 2011 17:58 de gege_b
ceva mai grav...
scuze daca nu cunosti prescurtarile astea
Re: c sa fac? din 24 dec 2011 17:49 de gege_b
sti cv crezi u c vrei,pt k vreau sa ajung panA acolo cu discutia
Re: c sa fac? din 24 dec 2011 17:44 de SebySeBitza
WTF? Daca tu pui botu la chestii dastea e clar...clasa a 12-a?:lol::lol: Poate clasa a 6-a...daca pui botu la porcarii dastea...
De curiozitate intreb...ce iti facea daca te desparteai de el?:lol:
Re: c sa fac? din 24 dec 2011 17:26 de DRE
Hai nu-mi spune ca te-a obligat sa ramai cu el!!:o:lol: Desparte-te de el si gata.Vezi mai intai daca acel coleg de clasa al tau te place si el si daca va intelegi bine cel mai corect ar fi sa ii dai papucii actualului tau prieten.Si e ...
Re: Testicule din 24 dec 2011 16:46 de BlueBlue
Imi place forumul asta. E chiar OK. E prima data cand intru si vad ca e foarte civilizat.
Ti-as spune sa nu te mai uiti la filme dar nu tine. Si mie imi plac. Mi se mai intampla si mie chestia cu testiculele care dor, nu stiu ce sa-ti zic. In ...
Testicule din 24 dec 2011 16:10 de Virgil16
Am si eu o problema.
Imi plac filmele erotice si daca ma uit mai mult timp, incep sa ma doara testiculele:lol:. E ceva normal? Mai are cineva problema asta? Ce ar trebui sa fac? Multumesc anticipat. si sarbatori fericite la toata lumea si un an ...
Santa - the first fake lesson din 24 dec 2011 06:03 de ExoticDream
As vrea sa ploua alb sau sa ninga transparent, stropi mati sa acopere desertaciunea lumii si fulgi de cristal sa ne lase sa privim reborn style un univers mai bun, mai sincer si totusi real...
In loc de asta insa, atmosfera ramane tern cenusie, ...
Ganduri/sentimente speciale de Craciun? din 24 dec 2011 05:43 de ExoticDream
Mai sunt cateva ore si, daca (si numai daca) ati fost cuminti, mos Craciun va ateriza pe acoperisul casei voastre si va va lasa un dar de criza sub copacelul ornamentat din sufragerie. In acest ceas special de sarbatoare, ce sentimente va anima? ...
Re: c sa fac? din 24 dec 2011 02:51 de ThT
Eu ti-am zis ca iti dadeam chiar mai putini ani decat 15-16 cat aveai postat din cauza gandirii foarte copilaresti.
Te obliga cineva sa stai cu el sau nu are cine sa te ...? Dupa ce ai mentionat si ca nimeni nu stie de el dupa 2 ani ...
Re: Ce se intampla cu forumul asta? din 23 dec 2011 17:23 de SebySeBitza
Ok, multumesc...dar cand am venit eu prima oara aici acum cateva luni era plin...sau asa mi se parea mie...cand am deschis un topic dimineata...seara nici numai aparea pe lista cu subiectele noi...acum vad ca de 2-3 saptamani sunt aceleasi topice...
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 23 dec 2011 02:12 de ExoticDream
Si eu zic sa iti iei inima in dinti si sa incerci... o singura data. Impusti doi iepuri dintr-o lovitura: te convingi personal daca exista vreo sansa sa-ti placa vreodata sau nu si ii demonstrezi lui ca ai bunavointa si il iubesti suficient ca sa ...
Re: Ce se intampla cu forumul asta? din 23 dec 2011 01:44 de ExoticDream
In aceasta perioada a anului intotdeauna traficul a fost foarte redus, toata lumea alearga dupa cadouri, copaci, caltabosi.... Este adevarat ca numarul de useri a scazut in ultima vreme, insa nu cred ca obligativitatea logarii poarta ...
Pagina 140 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |