Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Despartire aiurea din 12 dec 2011 20:19 de Yasmina
Foarte bine ai facut, asteapta sa te contacteze ea si arata-i ca esti un punct de sprijin dar ca nu poate sterge pe jos cu tine. Daca nu suna...iti dai seama ca nu mai are sens... :(
Re: Despartire aiurea din 12 dec 2011 20:04 de K1ll3r
Multumesc de sfat :) dar chestie e ca deja ne-am despartit.. si nu am mai vorbit cu ea de 1 saptamana.. si cred ca nici sa o contactez nu ar trebui...
Re: Despartire aiurea din 12 dec 2011 19:25 de Yasmina
In primul rand ar trebui sa te gandesti ca ea este copila si chiar nu stie ce vrea, odata ce la inceputul relatiei ti-a zis ca te iubeste dupa care a batut in retragere pe motiv ca nu l-a uitat pe fostul. Sau poate ca doar a vrut sa-si ...
Re: Despartire aiurea din 12 dec 2011 18:39 de K1ll3r
Deci eu incerc sa o ajut sa treaca peste.. sa petrec timp cu ea , ea evitandu-ma .. si tot eu trebuie sa inghit cacat nu? asa gandesti? sunt un tip modest si foarte rabdator daca am asteptat-o o luna dar totul are o limita in plm nu?Ma simteam ca ...
Re: Despartire aiurea din 12 dec 2011 14:26 de dorinda
N-o sa se intoarca la tine si nici nu stiu de ce iti doresti asta. Doar n-ati fost impreuna cativa ani si nici nu e dragoste chiar asa mare pe capul vostru ca sa te complici atat.
Mai asteapta vreo 2-3 ani inainte de a te mai arunca intr-o ...
Despartire aiurea din 12 dec 2011 11:25 de K1ll3r
Salut la toata lumea , am aproape 19 ani .. de curand am avut o relatie cu o fata de 17 ani . Treaba o fost cam asa...am cunoscut-o acuma 2 luni .. intr-o luna am facut tot ce se putea intr-o relatie .. am facut si sex mi-o spus ca ma iubeste ( ma ...
E.T. IS HOME din 9 dec 2011 08:55 de Arayas
Jurnal de bord: 440.
Specimen: 1230
In misiunea de catalogare a planetelor din galaxia FFF3F, steaua MAHRA777 am urmatorul raport:
Planeta AA3FGZ este locuita de specimene care se autodenumesc oameni. Alaturi ...
Re: Cândva prieteni... din 8 dec 2011 21:18 de ThT
Teoria e buna,practica ne da dureri de cap.Exemple de tipi care si-au luat "teapa" din cauza rabdarii prea mari stiu foarte multe dar de persoane care dupa ce au vorbit cu lunile si doar dupa aceea "s-au combinat" sunt cam rare.La categoria a2a se ...
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 8 dec 2011 19:14 de Yasmina
Aici sunt de acord cu tine ca daca barbatul e facut sa insele te va insela si daca stai in cap dar din punctul meu de vedere voi aveti opinii diferite in legatura cu sexul oral iar problema asta ar fi trebuit discutata inaintea casatoriei. ...
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 8 dec 2011 18:33 de Mada_mary25
Te inseli, imi iubesc nespus de mult sotul.:rolleyes: Poate ca nu atat de mult incat sa-i satisfac aceasta perversiune/fantezie, dar IL IUBESC!):( Si faza cu dusul la altele e spusa la nervi...:~* Desi sunt barbati care inseala oricum , ...
Re: Cândva prieteni... din 7 dec 2011 21:55 de madaliiina
:ok::ok::ok:
Foarteee adevarat ! :,
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 7 dec 2011 21:29 de ExoticDream
Dupa parerea mea, asta inseamna ca nu-l iubesti din toata fiinta, altfel ai innebuni sa-l stii intr-o ipostaza atat de intima cu alta femeie! Daca nu-l iubesti, se explica si de ce ai retineri in a incerca impreuna cu el lucruri noi, despre care ...
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 6 dec 2011 21:05 de dorinda
Nu zice asa. Cand vei afla ca s-a dus la altele (si SIGUR se va intampla), o sa faci ca locomotiva.
Nu stiu de ce ti se pare ca e injositor. El nu ti-o pupa? Daca sotul tau e dispus sa faca asta, nu vad de ce tu ai fi mai cu motz. Nu esti ...
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 6 dec 2011 20:33 de Mada_mary25
1. Obisnuim sa ne spalam amandoi, deci problemele de igiena sunt out of question.:rolleyes: Asta nu inseamna ca nu e la fel de scarbos si degradant sa faci asa ceva, mai ales in cazul unei femei...
2.Am lamurit totul, el a fost de acord sa nu ...
Re: Durere testicul stang din 6 dec 2011 18:22 de tenshi
Nu chiar... daca se duce la doctor acesta ii poate da o "pilula magica" si ii va trece:)
Re: Menstruatie intrerupta din 6 dec 2011 13:34 de Yasmina
Aceste dereglari pot aparea de la anticonceptionale, mai ales pastila de a-2-a zi ori alt gen de medicamentatie mai speciala. De asemeni au loc si pe baza hormonala, din cauza stresului, ai putea sa astepti sa vezi cum iti vine luna viitoare dupa ...
Re: Cândva prieteni... din 6 dec 2011 01:24 de ExoticDream
Stii de ce nu putem? Pentru ca voi, din teama aia aiurita de a nu pica in "friends zone" va "combinati" cu orice fata care va atrage la prima vedere, urmand sa vedeti voi mai incolo daca va puteti intelege de minune cu ea. Asta este o dovada de ...
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 6 dec 2011 01:10 de ExoticDream
Este bine ca ai discutat problema cu sotul tau. Poate ca ai clarificat acum totul, asa cum spui, poate el chiar a inteles pozitia ta si iti va respecta decizia, insa se va simti frustrat fara sa-ti reproseze asta. Este evident ca isi doreste si ...
Re: Cândva prieteni... din 5 dec 2011 23:41 de onlyforgod
sa sti ca barbat ideal nu exista, cum nici femeie ideala nu exista fiecare dintre noi are calitati si "defecte"....daca nu accepti lumea asa cum e cu bune si cu rele slabe sanse sa gusti din fructele vietii, trebuie sa risti putin sa lasi ...
Re: Cândva prieteni... din 5 dec 2011 23:28 de madaliiina
Știu în mare ce vor,doar că nu găsesc băieți corespunzători cerințelor mult prea exacerbate,știu din proprie experiență:lol::lol:.
Nu să se gândească mai mult la binele lor ci să se gândească și la binele lor.
Pagina 142 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |