Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cândva prieteni...

din 5 dec 2011 21:25 de onlyforgod

mi-a placut postul lui valentine, sunt in total acord cu el... astea sunt fetele la varsta adolescentina nu stiu ce vor exact de la un baiat , nu stiu sa aprecieze adevaratele calitati si din pacate baietii indragostiti fac greseala sa le faca tot ...

din 5 dec 2011 21:05 de madaliiina

Tocmaiii,eu îl apreciez f.mult ptr.faptul c-a stat și mi-a ascultat toate problemele de multe ori banale.Și într-o altă conjunctură poate chiar mi-ar fi plăcut de el ca baiat/bărbat...dar,nu așa,în situația asta. Mi se pare și ...

din 5 dec 2011 19:09 de valentine

Eh, sa nu exageram, nu zic sa-ti fi vorbit urat. Dar daca in loc sa fi stat sa-ti asculte toate problemele si sa te "consilieze" ar fi flirtat cu tine, ar fi facut glume cu tenta sexuala cu tine, te-ar fi tratat ba cu mare interes, ba cu mare ...

Menstruatie intrerupta

din 5 dec 2011 16:35 de Mademoiselle

Am luat niste pastile pentru o infectie urinara si acum trebuia sa-mi vina si menstruatia, numai iau pastilele acelea si mi-a venit menstruatia cu 2 zile in urma, normal spun eu, doar ca azi numai imi curgea pic de sange , si acum vad din noi ca ...

din 5 dec 2011 16:21 de madaliiina

Tu zici că altfel s-ar fi dezvoltat relația noastră dacă nu-mi era prieten ci din contra,era indiferent,îmi vorbea urât și lucruri de genu' ? P.S. Scuze dacă n-am înțeles corect :-`.

din 5 dec 2011 16:17 de madaliiina

Sincer,aș fi preferat să nu-și refuleze sentimentele ptr.mine,nu m-aș mai simții eu vinovată(poate sunt un pic egoistă).Eu consider că la cei 20 de ani ai săi,ar trebuii să fie destul de matur încât să nu reacționeze copilărește ...

din 5 dec 2011 01:18 de valentine

Clasic! Daca in loc sa-ti fie prieten te tragea de par si iti vorbea in dodii, cu totul altfel s-ar fi dezvoltat relatia voastraO:)

din 5 dec 2011 00:04 de onlyforgod

e de apreciat faptu ca nu si-a refulat sentimentele fata de tine in sensu ca a avut curajul sa spuna ce simte pt tine. observ ca nu-i o persoana prea matura...in genere un copil cand nu primeste ceva face acuze, plange si ramane frustrat, asa si ...

Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral

din 4 dec 2011 23:52 de onlyforgod

punctul tau de vedere e al tau si trebuie respectat insa sa sti ca in viata daca nu risti, daca nu incerci lucruri noi nu vei reusi sa te descoperi cu adevarat.

din 4 dec 2011 20:17 de Mada_mary25

Nu postez la misto.si da,ai dreptate nu are sens discutia din moment ce am discutat acest subiect cu sotul meu si am clarificat totul.Oricum din punctul meu de vedere acest tip de...sex e o perversiune si un pacat si nu voi accepta niciodata sa ...

Re: The true you... and the story of evil.

din 4 dec 2011 12:19 de onlyforgod

nu mi se pare nimic anormal, fata si-a exprimat, descarcat propriile emotii, ganduri.. oricat de dur ar parea fiecare dintre noi are partea lui intunecata, trebuie s-o acceptam iar daca o negam ne vom indeparta de natura noastra. asta a ajutat-o sa ...

Re: Accepti orice pozitie?

din 4 dec 2011 11:46 de toy

O pozitie trebuie sa fie acceptata de ambii parteneri si trebuie ca amandoi sa se simta bine practicand-o. Tu accepti o pozitie doar pentru a nu o dezamagi pe ea? Rau faci!!! Daca tu nu te simti bine intr-o anumita pozitie trebuie sa discuti cu ...

din 4 dec 2011 09:18 de SebySeBitza

Eu cred ca tu deja postezi la misto, cand tot forumul ti-a spus de 2 ori sa incerci dracu odata ca nu te baga Dumnezeu in iad, tu la ideea ta ramai: scarbos, pacatos etc Daca iar ai de gand sa postezi ceva de gen fa bine si nu posta..

din 4 dec 2011 02:23 de dorinda

Fetele alearga dupa "barbatul visurilor" si de fiecare data cand au un prieten, ala e Superman pentru ele, mai ales daca sunt adolescente. Dar ca sa se ajunga intr-o asemenea situatie ca cea descrisa, trebuie sa fie doi vinovati: unul rau din ...

din 4 dec 2011 00:50 de ursaru

El vrea sa experimentati fai femeie,dar tu esti prea incuiata ca sa intelegi asta.Nu inteleg cum poate sa iti displaca un lucru daca nu l-ai incercat niciodata.

din 3 dec 2011 20:14 de nemesis

Sau ce-ar fi daca nu am urmari fete nevazute pentru a aseza trandafiri pe masinile lor, valentine? "Societatea ar fi mai frumoasa asa..." si si mai lipsita de oameni sau gesturi care-ti dau fiori. P.S. Pana la urma... nu uita ca tu esti ...

din 3 dec 2011 10:02 de SebySeBitza

Acelasi lucru l-am spus si eu de 2 ori... dar vad ca nimeni nu m-a bagat in seama...

Re: Oare merita sa-l iert ?

din 3 dec 2011 02:06 de ExoticDream

Exista cazuri (putine, ce-i drept) in care, din lipsa de maturitate, nu tratezi o relatie asa cum se cuvine, renunti la ea, zicand ca ai de unde alege ceva mai bun, incerci si constati ca fostul partener ti se potrivea mult mai bine si revii la ...

Re: Cadouri!

din 3 dec 2011 01:57 de ExoticDream

Din cate am observat, lor le plac, in general, cadourile practice. Sigur ca si varsta conteaza, insa putini sunt baietii care ar fi extrem de incantati sa primeasca ursuleti de plus care mormaie "te iubesc" si pe care sa-i puna pe noptiera sau ...

din 3 dec 2011 00:10 de Yasmina

Daca tot nu tii cont de parerea nimanui si ai impresia ca le stii pe toate nu inteleg de ce ai mai pus o problema pe acest site... Pana la urma tu stii exact ce vrei, nu te obliga nimeni sa faci sex oral daca tu nu esti de acord cu asta, dar ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 143 din 3731
«   1 ... 140   141   142   143   144   145   146 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare