Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 2 dec 2011 19:36 de ursaru
Mdaa,mult noroc si sa ne anunti cand divortati.:flowers:
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 2 dec 2011 19:15 de Mada_mary25
Ma indoiesc sincer ca ar putea sa-mi placa vreodata un lucru atat de scarbos si injositor ca sexul oral si cel anal:x In fine,am purtat o discutie deschisa cu sotul si am decis sa inchidem acest subiect. Mi-a spus ca n-o sa mai insiste , daca ...
Re: Topul celor 10 motive care distrug relatiile din 2 dec 2011 06:15 de nemesis
Minciuna...
Re: Oare merita sa-l iert ? din 30 nov 2011 22:37 de DoILookSexy
Nu ! esti fraiera daca te impaci cu el. Gandeste-te ca asa cum s-a plictisit de tine, s-a plictisit si de alta si de mai multe...
Baietasul poate acum duce lipsa de fete, a vazut ca tu l-a iubit mult si ce a zis ? hai sa ma intorc la ea, sigur ma ...
Re: O fi gravida? :( din 30 nov 2011 15:28 de Randunik
Nu este insarcinata.
Daca tot e stresata sa faca un test de sarcina,dar nu sunt sanse.
Re: O fi gravida? :( din 30 nov 2011 00:06 de xela008
pai ca sa fie insarcinata ar trebui sa aiba toate sintomele astea :
Lipsa ciclului menstrual
Greata sau indispozitia matinala
Dureri de sani
Dureri de cap
Balonarea
Oboseala
Urinare frecventa
Sensibilitate crescuta la miros si mancare, pofte ...
Re: Ata Penisului, Decolatare din 30 nov 2011 00:06 de andreiu21
Fa-ti curaj si mergi la medic.
Poate scapi cu niste creme (ceea ce ma indoiesc, sincer:blink:), oricum nu cred ca ai scapa in totalitate de problema... sau daca nu, in cel mai rau caz, cu operatia.
Vezi doar sa nu dai de Dr. Ciomu. %%-
Re: Ejaculare precoce (De ce si cum se poate rezolva?) din 29 nov 2011 23:59 de andreiu21
Nu stiu ce inseamna la tine neaparat "ejaculare precoce" dar sa-ti fie clar ca "normal"-ul nu este cel care il vezi in filmele din domeniu, caci acelea sunt filmate, apoi montate astfel in cat nu-ti dai seama daca domul' cutarica a ejaculat pe ...
Re: greata ... din 29 nov 2011 21:58 de simosimina
eu zic sa te duci la un doctor sa vezi de ce vomiti in halul asta.
Am patit si eu odata ca niciodata o chestie de genul...Nu mai stiu din ce cauza, 3 zile nu am pus gura pe mancare... traiam decat cu niste compot...dar doar zeama...si ...
Greata... din 29 nov 2011 20:23 de Mademoiselle
Am luat niste pastile pentru o infectie urinara pana sambata , duminica mi-a fost rau toata ziua, am vomitat intruna , chiar si bila.. Luni mi-am mai revenit si azi la fel.. Dar mi-e greata sa mananc orice, nu am mai mancat carne de sambata .. Acum ...
Re: ejaculare intarziata din 29 nov 2011 16:57 de ZaZa86
Merci frumos de mesaj...am sa tin cont si de sfatul tau . insa nu am sa neglijez nici partea cu consulturile medicale , ea este un real sprijin pentru mine , mai ales ca studiaza in domeniul medical
Am sa incerc sa fiu cat mai relaxat , sa las ...
Bancuri ilustrate din 29 nov 2011 14:56 de badterror
Salut! Mi s-a parut forumul foarte interesant si de viitor asa ca m-am gandit sa va aduc niste bancuri ilustrate sa mai radem si noi :) Daca aveti idei ce as mai putea ilustra, scrieti-le aici va ...
Re: Scurgere galbuie este normal asa ceva ? din 29 nov 2011 12:02 de drooz
idem
Re: Oare merita sa-l iert ? din 29 nov 2011 12:01 de drooz
eu iti zic pe scurt "ciorba de burta reincalzita nui buna" deci eu zic ca nu se mai merita sincer si eu ca baiat am tendinta de a ma intoarce la fostele pt diferite foloase sa zicem asa nu ma refer la bani sau numai stiu eu ce,doar de dragul ...
Re: O fi gravida? :( din 29 nov 2011 11:58 de drooz
din cele spuse de tine sunt 90% convins ca nu este ,daca ai nustiu ce simptome nu inseamna ca e insarcinata ,defapt cred ca is 99% :D ,eu zic sa stai linistit si pe viitor sa nu mai aveti curiozitati ca apoi o sa apara si surprizele mai ales ca vine ...
Re: Oare merita sa-l iert ? din 28 nov 2011 17:37 de Why24
El e ceea ce as putea numi fara riscul de a gresi un om rau. Ti-a prins slabiciunea pentru el si vrea sa profite de aceasta vulnerabilitate a ta. Nu stiu ce as face daca as fi in locul tau, dar stiu sigur ca nu te vei putea impaca bine cu el. Nu ...
Re: Scurgere galbuie este normal asa ceva ? din 27 nov 2011 17:44 de simosimina
Poti sa mergi la ginecolog si fara parinti! Si trebuie sa mergi, deoarece ai o infectie 100%...daca e galbuie + miroase...e clar!
Deci fugi mai repede la ginecolog!
Oare merita sa-l iert ? din 27 nov 2011 16:55 de ralluca
Am inceput sa ies cu el in urma cu 3 ani , l-am iubit foarte mult dar eram suparata ca nu am fost virgina la el , poate ca daca as fi fost m-ar fi iubit mai mult , dar nici el nu a fost ,eu il iubeam foarte mult dar nu stiu daca si el pe mine . Dupa ...
Re: Taietura din 27 nov 2011 11:06 de simosimina
da e bine sa te dai si cu o crema...pt ca acolo fiind mereu acoperit de chilot...nu se vindeca asa repede, cum s-ar vindeca daca ar fi "liber"...
Re: PROBLEME PENIS !!! din 27 nov 2011 09:16 de Why24
Daca e mic, asta e, n-ai ce face, dar nu e o problema, merge si asa foarte bine.
Nu e nevoie sa fie asa de gros, oricum vaginul e elastic si se adapteaza la toate grosimile si dimensiunile.
Daca poate fi decalotat si nu te strange preputul, ...
Pagina 144 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
14 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |