Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral

din 2 dec 2011 19:36 de ursaru

Mdaa,mult noroc si sa ne anunti cand divortati.:flowers:

Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral

din 2 dec 2011 19:15 de Mada_mary25

Ma indoiesc sincer ca ar putea sa-mi placa vreodata un lucru atat de scarbos si injositor ca sexul oral si cel anal:x In fine,am purtat o discutie deschisa cu sotul si am decis sa inchidem acest subiect. Mi-a spus ca n-o sa mai insiste , daca ...

Re: Topul celor 10 motive care distrug relatiile

din 2 dec 2011 06:15 de nemesis

Minciuna...

Re: Oare merita sa-l iert ?

din 30 nov 2011 22:37 de DoILookSexy

Nu ! esti fraiera daca te impaci cu el. Gandeste-te ca asa cum s-a plictisit de tine, s-a plictisit si de alta si de mai multe... Baietasul poate acum duce lipsa de fete, a vazut ca tu l-a iubit mult si ce a zis ? hai sa ma intorc la ea, sigur ma ...

Re: O fi gravida? :(

din 30 nov 2011 15:28 de Randunik

Nu este insarcinata. Daca tot e stresata sa faca un test de sarcina,dar nu sunt sanse.

din 30 nov 2011 00:06 de xela008

pai ca sa fie insarcinata ar trebui sa aiba toate sintomele astea : Lipsa ciclului menstrual Greata sau indispozitia matinala Dureri de sani Dureri de cap Balonarea Oboseala Urinare frecventa Sensibilitate crescuta la miros si mancare, pofte ...

Re: Ata Penisului, Decolatare

din 30 nov 2011 00:06 de andreiu21

Fa-ti curaj si mergi la medic. Poate scapi cu niste creme (ceea ce ma indoiesc, sincer:blink:), oricum nu cred ca ai scapa in totalitate de problema... sau daca nu, in cel mai rau caz, cu operatia. Vezi doar sa nu dai de Dr. Ciomu. %%-

Re: Ejaculare precoce (De ce si cum se poate rezolva?)

din 29 nov 2011 23:59 de andreiu21

Nu stiu ce inseamna la tine neaparat "ejaculare precoce" dar sa-ti fie clar ca "normal"-ul nu este cel care il vezi in filmele din domeniu, caci acelea sunt filmate, apoi montate astfel in cat nu-ti dai seama daca domul' cutarica a ejaculat pe ...

Re: greata ...

din 29 nov 2011 21:58 de simosimina

eu zic sa te duci la un doctor sa vezi de ce vomiti in halul asta. Am patit si eu odata ca niciodata o chestie de genul...Nu mai stiu din ce cauza, 3 zile nu am pus gura pe mancare... traiam decat cu niste compot...dar doar zeama...si ...

Greata...

din 29 nov 2011 20:23 de Mademoiselle

Am luat niste pastile pentru o infectie urinara pana sambata , duminica mi-a fost rau toata ziua, am vomitat intruna , chiar si bila.. Luni mi-am mai revenit si azi la fel.. Dar mi-e greata sa mananc orice, nu am mai mancat carne de sambata .. Acum ...

Re: ejaculare intarziata

din 29 nov 2011 16:57 de ZaZa86

Merci frumos de mesaj...am sa tin cont si de sfatul tau . insa nu am sa neglijez nici partea cu consulturile medicale , ea este un real sprijin pentru mine , mai ales ca studiaza in domeniul medical Am sa incerc sa fiu cat mai relaxat , sa las ...

Bancuri ilustrate

din 29 nov 2011 14:56 de badterror

Salut! Mi s-a parut forumul foarte interesant si de viitor asa ca m-am gandit sa va aduc niste bancuri ilustrate sa mai radem si noi :) Daca aveti idei ce as mai putea ilustra, scrieti-le aici va ...

Re: Scurgere galbuie este normal asa ceva ?

din 29 nov 2011 12:02 de drooz

idem

din 29 nov 2011 12:01 de drooz

eu iti zic pe scurt "ciorba de burta reincalzita nui buna" deci eu zic ca nu se mai merita sincer si eu ca baiat am tendinta de a ma intoarce la fostele pt diferite foloase sa zicem asa nu ma refer la bani sau numai stiu eu ce,doar de dragul ...

din 29 nov 2011 11:58 de drooz

din cele spuse de tine sunt 90% convins ca nu este ,daca ai nustiu ce simptome nu inseamna ca e insarcinata ,defapt cred ca is 99% :D ,eu zic sa stai linistit si pe viitor sa nu mai aveti curiozitati ca apoi o sa apara si surprizele mai ales ca vine ...

din 28 nov 2011 17:37 de Why24

El e ceea ce as putea numi fara riscul de a gresi un om rau. Ti-a prins slabiciunea pentru el si vrea sa profite de aceasta vulnerabilitate a ta. Nu stiu ce as face daca as fi in locul tau, dar stiu sigur ca nu te vei putea impaca bine cu el. Nu ...

Re: Scurgere galbuie este normal asa ceva ?

din 27 nov 2011 17:44 de simosimina

Poti sa mergi la ginecolog si fara parinti! Si trebuie sa mergi, deoarece ai o infectie 100%...daca e galbuie + miroase...e clar! Deci fugi mai repede la ginecolog!

Oare merita sa-l iert ?

din 27 nov 2011 16:55 de ralluca

Am inceput sa ies cu el in urma cu 3 ani , l-am iubit foarte mult dar eram suparata ca nu am fost virgina la el , poate ca daca as fi fost m-ar fi iubit mai mult , dar nici el nu a fost ,eu il iubeam foarte mult dar nu stiu daca si el pe mine . Dupa ...

Re: Taietura

din 27 nov 2011 11:06 de simosimina

da e bine sa te dai si cu o crema...pt ca acolo fiind mereu acoperit de chilot...nu se vindeca asa repede, cum s-ar vindeca daca ar fi "liber"...

Re: PROBLEME PENIS !!!

din 27 nov 2011 09:16 de Why24

Daca e mic, asta e, n-ai ce face, dar nu e o problema, merge si asa foarte bine. Nu e nevoie sa fie asa de gros, oricum vaginul e elastic si se adapteaza la toate grosimile si dimensiunile. Daca poate fi decalotat si nu te strange preputul, ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 144 din 3731
«   1 ... 141   142   143   144   145   146   147 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare