Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Cumnata falsa din 26 nov 2010 19:30 de deSigual
deci povestea e in felul urmator: in vara asta m-am certat cu sotia lui frate`meu, ok ,mereu ne certam dar asta a fost cearta "definitiva" (ea sta in apartament cu noi, iar sora-mea sta in alt cartier, si motivul a fost gelozia p care o avea fata de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 nov 2010 00:01 de vladbodan
tin sa aflu ce fumezi, daca este vorba despre etnobotanice... atunci esti fericitul castigator al unei puli blege in dezvoltare :D inteleg si nu te judec pentru alegerea facuta, insa odata cu admininstrarea etnobotanicelor tin sa iti ofer un pont ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Treaba cu bautura din 25 nov 2010 22:42 de Leroy
Mergem :lol:
Cred ca aceeasi chestie mi s-a intamplat si mie cu fosta iubita...
Vezi tu, aici depinde si de persoana cu care esti, eu n-am apucat sa o dau tare in distractii ca m-am si bagat in alta relatie, acum e mai bine dar sa revin la ...
Re: Re: o vreau ca iubita nu ca prietena din 25 nov 2010 22:31 de DRE
Sau ar ar trebuie sa inteleaga ca atunci cand o fata il refuza in felul asta...nu ramane.:ok:
Re: Re: se poate sa nu mai pot face copii? din 25 nov 2010 22:28 de Leroy
Aha, poftim, un exemplu concludent...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actul sexual din 25 nov 2010 22:27 de Leroy
Aha, pai asa, cu pauza de refacere, un pahar de vin, un mozol, mai schimbam o melodie, mai luam o gustarica scurta... In modul asta o tii in mod cert 8h dar daca ne gandim logic, cate acte sexuale cu finalizare pot avea loc in 8h, totusi pauzele ...
Re: se poate sa nu mai pot face copii? din 25 nov 2010 22:26 de Rolando
tu ai incredre in doctorii din romania???:huh: eu cand m-am lovit la picior m-am dus la urgente pt o radiografie,dupa ce am facut-o,am inmanat-o unui doctor,a luat-o si apoi a inceput sa se uite la tv la meciul steua-branesti impreuna cu un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actul sexual din 25 nov 2010 22:24 de Leroy
Si tu zici ca pustiul in cauza ar fi vreun "tantric" de ala ? :lol::lol:
Dupa cum a scris cel care a deschis subiectul ca i-a fost povestit mi se pare o pacaleala de 1 aprilie...
Or fi existand oameni care practica asa ceva dar pt 8h trebuie sa ...
Re: Re: Re: Re: O ora sa tina actul sexual??!!! din 25 nov 2010 21:11 de Leroy
Din putinele date care ne-au fost relatate am crezut ca actul a durat 8h fara pauza, iar o exprimare fara a te lua de mine putea sa sune in genul: Daca nu e un lucru obisnuit sau daca nu ai intalnit oameni care sunt in stare, nu inseamna ca nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Complexat din cauza ma din 25 nov 2010 20:33 de Rolando
nu ai pistrui?? nu pot sa cred
vad ca tu te dai mare cuceritor,eu nu am pretins asta despre mine....
ce sa rontai ma? intrebarea?? vezi ca nu te-ai exprimat corect....
aici am nevoie de variante de raspuns,da si tu cu a,b,c si d ......si ia ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Complexat din cauza marimi din 25 nov 2010 20:22 de McLove
Ochelari am... de curand am aflat ca trebuie sa-i port. Deci, aici o sa iti confirm.
Ok, sa zicem ca as fi vreun tocilar... da', ba "oute", ai pus ma si tu mana la piz.da? E naspa sa fi si prost si virgin... o sa mori cu samanta in coaie, ca tu, ...
Re: Re: Re: Depresie sau? din 25 nov 2010 20:21 de BBU
In primul rand adunate! Lasa depresia in viata asta nimeni nu plange pentru tine daca iti iei viata singur.Este o treaba interioara se intampla pe motiv ca nu te calesti.Aceasta senzatie are 2 taisuri unu sa te doaboare definitiv altul sa te ...
Re: Re: Re: Re: Complexat din cauza marimii penisu din 25 nov 2010 19:53 de compot
Nu, stai linistit, nu ma supar orice mi-ai spune :,:,! In schimb, complexa prostie din capul tau ma cam deranjeaza. E ora la care-ar trebui sa-ti iei pastilele! Fiule, am inceput sa ma cam satur de tine.
Re: Re: Re: Re: Complexat din cauza marimii penisu din 25 nov 2010 19:21 de McLove
Ce ratat! Ma minuneaza prostia lui... era una acum ceva timp care intreba daca ramane insarcinata daca face sex anal. Sigur nu era ma-ta? Va asemanati atat de izbitor...
:wacko:
Re: Oare a fost virgin ? din 25 nov 2010 14:30 de BBU
Nu avea experienta in ce sens statea 10 secunde dupa care cadea jos?
Atza se pierde numai la circumcizie chirurgicala baietii nu au "sigilii" ca si fetele.Daca ai reusi sa-i rupi ata chit ca-ti trebuie o foarfeca chirurgicala sau chestii mult ...
Re: Sotia mea se masturbeaza cand facem sex din 25 nov 2010 12:41 de coka
eu am aceeasi problema ca si sotia ta.asta m-a facut sa intru pe internet si sa caut ceva raspunsuri.am 21 de ani ,viata sexuala inceputa cu 3 ani in urma si de atunci am orgasm doar asa.pana de curand am crezut ca e din cauza partenerului dar vad ca ...
Re: Re: Re: Depresie sau? din 25 nov 2010 02:39 de Bozgoru
eu zic sa incepi cu inceputul.. primul pas.. fi egoist nu mai ajuta pe nimeni.. oricum majoritatea oamenilor sunt niste jegosi si nu merita ajutati..
Re: Re: Depresie sau? din 24 nov 2010 22:06 de claudiuu
OK sunt ANALFABET, ori cum toti cu care ma intalnesc au ceva sa spuna despre mine inainte sa ma cunoasca... Ma doare chiar in **** ca o fata mo facut de kkt, dar nu asta e problema...Stiu ca pe multi ii doare in *** ca alti vorbesc despre ei dar ...
Re: singura si insarcinata din 24 nov 2010 17:53 de anonima29
trista povestea .. :( ma bucur ca ai avut curajul sa te descarci pe acest forum.sincer,imi pare foarte rau pentru ce ti s'a intamplat,dar poate ca aceasta intamplare este un beneficiu in viitorul tau.sunt multe fete care in ziua de azi apeleaza la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 nov 2010 15:59 de DRE
Si...as mai adauga si un Bob marley sau Alborosie...:,
Pagina 156 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |