Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 nov 2010 15:57 de ursaru

Da,am incercat.Buna,dar nu e ce imi trebuie mie.Eu prefer sa fiu linistit,sa fac o fiesta cu iarba,sa fim cat mai multi..atmosfera frumoasa.Ahhh...parca ma vad pe un balansoar fumand un ciot :))))

Re: Re: Cum sa scap de aceasta depresie?

din 24 nov 2010 13:54 de ursaru

Bun sfat ,dar poate ca fata e mai timida ,nu se apropie usor de cineva.:~*

Re: Cum sa scap de aceasta depresie?

din 24 nov 2010 12:52 de DRE

Si eu mi-as dori sa stau singura si nu pot...:)) mai de asteptat inca un an :)) Pai esti tanara ai 19-20 de ani si te plangi de singuratate?Distreaza-te!Profita de faptul ca poti ajunge acasa la ce ora vrei, nu trebuie sa dai socoteala unde ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Er

din 24 nov 2010 12:27 de DRE

Nici eu nu inteleg de ce majoritatea vad in iarba ceva rau...cand este mult mai putin nociva decat alcoolul sau tutunul... "Why drink, get drunk and drive Vhen you can... Smoke, get high and fly?"

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Er

din 24 nov 2010 12:13 de ursaru

Nu`s "kkturi" .E ceva natural. Vorba unui bun prieten de-al meu:"Iarba nu-i un lucru rau.Simti tu ceva negativ in ea?":lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Erecti

din 24 nov 2010 08:31 de one_0685

dc trebuie sa fumati toate kkaturile eu nu pot sa inteleg...sincer imi pare bine pt cei care au probleme din cauza asta poate se invata minte

Re: Re: Re: Re: Complexat din cauza marimii penisu

din 23 nov 2010 13:57 de harmonye

in zona pubiana de la mr gigi , am o pernuta de grasime care imi micsoreaza penisul ..

din 23 nov 2010 07:33 de ursaru

Nu batem noi Bosnia...

Re: Treaba cu bautura

din 22 nov 2010 16:06 de Incepator

Ma regasesc:lol: in partea cu facut mijto.O:). Cred ca am trecut si eu prin asa ceva...dar, eu nu beau....ci ma "intind" la 2 3 ore de cs sau css, sau orice altceva. Betiv nu ai cum sa ajungi de la o bere....sau? Hmmm...nu te impaca! Barbatii ...

din 22 nov 2010 11:54 de Machiavelli

Corect....eu sper la o victorie a noastra dar pentru aia trebuie sa mai si jucam bine daca nu foarte bine :ok:

Re: Treaba cu bautura

din 22 nov 2010 06:46 de Bozgoru

Nu in nici un caz.. e ceva normal...zic ca e ceva normal pentru ca am trecut prin faza asta .. nu o data.. ci de 2 ori :D.. dupa o relatie serioasa pe care am avut-o timp de vreo 3-4 ani.. am inceput sa ies din nou cu prietenii.. pentru ca ...

Treaba cu bautura

din 21 nov 2010 23:55 de Machiavelli

Salutare sexperti, Uite,dupa cum ne cunoastem de ceva vreme (1 an aproximativ) am nevoie de un sfat...nu stiu cat de serios sau nu trebuie sa fie din partea unor membrii pe care ii respect de le bun inceput,cum ar Fii:Sorin,Exotic si Bozgoru si ...

Re: de ce isi taie venele?

din 21 nov 2010 19:36 de SORIN28

Intrebare fara rost...cel care face gestul considera ca are venele prea lungi si ca trebuie scurtate.:lol:

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 21 nov 2010 18:46 de baby

Mi s-a intamplat sa am zilele astea cea mai mare surpriza din viata mea. Neplacuta. Nu am crezut ca voi trai sa vad asa ceva. Si uite ca...am apucat. In general "citesc" oamenii destul de binisor....de data asta insa:` m-am inselat. Si nu ...

Re: Re: Caderea parului

din 21 nov 2010 14:11 de DRE

Ma vopsesc de 3 ani...si pana acum nu mi s-a intamplat asa.Mi-am facut recent analizele si n-am nicio problema.Stres...nu.Problema e ca il aveam si lung( apropae pana la mijloc) si il indreptam si il tapam in fiecare zi.Astazi nu a mai cazut asa ...

Re: Caderea parului

din 21 nov 2010 14:05 de anonima29

du'te si tu la doctorul de familie si apoi te indruma el mai departe daca ai o alta problema..ca cine stie ce poti avea .. mai ales ca ai zis ca ai ramas cu suvite de par in mana,iar o suvita,in dictionarul meu personal contine cel putin 30 de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

din 21 nov 2010 13:47 de anonima29

cand am zis de deget,a fost un exemplu..da' stii..asta este :-< nu toata lumea stie ce este ala un exemplu..trebuie sa'i mai intelegem si p'astia ca tine :| sorry..asta este,trebuia sa scriu in paranteza ,,EXEMPLU" ca sa stie si compot ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: :)

din 21 nov 2010 13:40 de anonima29

toti vrem o viata noua..sau cel putin toti care sufera.. da' stii,am o vorba : noi sa fim sanatosi,ca restu' nu mai conteaza.fiecare are probleme,unii poate mai grave sau mai putin grave .. dar asta e.viata merge inainte!acum trebuie sa iti faci o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ora sa tina

din 21 nov 2010 05:12 de valentine

Si eu care credeam ca le sti pe toate daca inveti sa satisfaci o femeie... Se pare ca trebuie sa invatam sa satisfacem si un calculator!:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi intarzie m

din 21 nov 2010 03:35 de Rolando

asta e situatia,a fost si ea curioasa sa vada ce si cum.....probabil a auzit si ea de la prietenele ei ca e ceva "cool" si a incercat......eu raman la pareera ca parintii trebuiau sa se ocupe mai mult de ea...ce sa stie ea la 14ani?? dar pana la urma ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 157 din 1098
«   1 ... 154   155   156   157   158   159   160 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare