Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Amanta pentru barbatul meu

din 31 oct 2011 20:41 de Pasaroi_Cuminte

Parerea mea este sa-i spui adevarul si sa nu-i propui varianta cu amanta.

din 31 oct 2011 20:27 de simosimina

citeste femeie ce am scris mai sus!!!! PSIHOLOGUL te ajuta sa scapi de DEPRESIE!

Re: Comunicare

din 31 oct 2011 20:26 de simosimina

eu cred ca este vorba atat despre aspectul exterior al persoanei cu care discuti...cat si despre subiectele despre care vorbiti! Daca tu esti pasionat de masini...iar persoana respectiva este imbracata bine, are o prezenta super si iti ai si ...

din 31 oct 2011 20:24 de Alina01

Nu stau langa el pentru ca ne invidieaza lumea,ci pentru ca il iubesc,oricum eu nu prea iau in seama ce spun altii,eu iau in seama doar ce simt.Nu-mi pot vedea viata fara el,oricat as incerca,pentru ca el m-a iubit,ajutat,mi-a fost alaturi si m-a ...

Re: Penis ,

din 31 oct 2011 20:22 de simosimina

Medicul iti poate pune un diagnostic...nu inteleg de ce va tot intrebati unii pe altii...frate...e sanatatea voastra in joc... Hai sa-ti dau un exemplu...tu ai cancer, vecinul are cancer....Nu poti sa-l intrebi pe el ce tratament urmeaza, pentru ...

din 31 oct 2011 20:19 de simosimina

e o mare aberatie ce vrei tu sa faci! Ca sa scapi de vina...ti-as recomanda un psiholog! Te va ajuta sigur 100%! Apoi...pe partea cealalta...tu il iubesti...cum sa-i cauti amanta?:)) Cred ca numai imaginandu-ti barbatul in pat cu alta ti se ...

Re: De ce inseala barbatii ?

din 31 oct 2011 20:14 de simosimina

nu stiu neaparat daca fiecare inseala in egala masura...insa atunci cand ceva nu merge in relatie, cea mai buna cale de a rezolva este comunicarea...si daca nici aceasta nu ajuta...atunci despartirea mi se pare cel mai firesc lucru! La ce sa ...

Re: Capacitatea de a iubi din nou - innascuta sau dobandita?

din 31 oct 2011 20:12 de Pasaroi_Cuminte

Este dobandita prin nastere. Iubirea este un pilon fundamental al sufletului care se construieste ( educa ) prin suferinta. Numai o persoana avand un caracter puternic poate sa cunoasca iubirea adevarata , deoarece numai o astfel de persoana ...

din 31 oct 2011 20:03 de dorinda

Nu vrei sa divortezi, e problema ta, insa nu-i cauta amanta, e cea mai mare prostie pe care o poti face. Sentimentul de vinovatie nu va disparea prea curand, te va mai bantui cativa ani. Nu poti face altceva decat sa-l iubesti neconditionat, ...

din 31 oct 2011 19:42 de Alina01

Chiar daca nu pare,il iubesc si ma iubeste,am fost impreuna si la bine si la greu,multi dintre prieteni chiar ne invidieaza,prietenele mele chiar imi spun " daca as gasii si eu un baiat sa fim cum sunteti voi doi "...ma rog..sunt o pacatoasa,asta ...

din 31 oct 2011 19:33 de dorinda

:lol: Crezi ca asta o sa te faca sa te simti mai bine? Dimpotriva, o sa ajungeti sa dati vina unul pe celalalt si o sa va despartiti. Sfatul meu: divortati. Mie mi-e clar ca voi nu aveti ce cauta impreuna. Tie? Sunteti casatoriti de prea putin ...

Amanta pentru barbatul meu

din 31 oct 2011 19:10 de Alina01

Buna Seara..O sa vi sa para ciudat ceea ce vreau sa fac,dar as vrea sa va dati cu parerea..Sunt casatorita de 2 ani,iar acum ceva timp i-am gresit sotului meu,cu faptul ca l-am inselat ( si regret,imi pare rau,asi vrea sa dau timpul inapoi dar nu pot ...

Re: Capacitatea de a iubi din nou - innascuta sau dobandita?

din 31 oct 2011 14:07 de dorinda

Depinde de persoana. Daca esti mamaliga, iti ia o vesnicie, insa daca mai ai un dram de minte poti sa-ti analizezi putin relatia si sa-ti dai seama ca acea persoana, in ciuda marii iubiri pe care i-o purtai, nu era chiar atat de potrivita ...

Capacitatea de a iubi din nou - innascuta sau dobandita?

din 31 oct 2011 02:21 de ExoticDream

Cand in preajma noastra o relatie de iubire se incheie, indiferent din ce motive, auzim afirmatii de genul urmator: "In 2-3 saptamani voi fi ca nou, abia astept sa cunosc pe altcineva!" sau "Nu cred ca voi mai putea iubi din nou, mi-am pus tot ...

din 31 oct 2011 01:58 de ExoticDream

Ce cauti langa o partenera care nu iti mai convine? Si mai ales.... de ce nu-i spui deschis ce te nemultumeste?!? De ce sa cauti in alta parte cand poate exista sansa sa se repare situatia in relatia ta? Daca incerci si nu se poate, atunci te ...

din 30 oct 2011 15:10 de simosimina

hmm...de obicei femeia insela cautand ceva ce nu are in relatie...in schimb barbatul inseala doar pentru palmares... si crede-ma...cunosc o gramada de baieti care...recunosc acest lucru! Nu zic ca nu ar exista baieti care "cauta" ceva in alta ...

din 29 oct 2011 18:58 de compot

Sau o inseala sa vada daca mai tine la ea.

Re: cum sa ma dizvirginez singur!sunt baia

din 28 oct 2011 23:07 de tenshi

Sti... nu prea e acelasi lucru. La baieti dezvirginarea nu este la fel ca la fete. La fete este in 2 sensuri, unul fizic iar altul psihic si din cauza asta daca o fata nu mai are himenul intreg din cauza masturbarii de exemplu, asta nu inseamna ca ...

Re: Pe cine, pe cine???

din 28 oct 2011 18:49 de basturk

mda...nasol...si o sa ramai virgin si nu te va mai lua nici o fata de barbat....:wacko: esti in liceu....distreaza-te...invata din greselile tale...risca....asa vei invata ca pe viitor sa nu mai ceri sfaturi si sa fi stapan pe situatie:pirate:

Re: Primul contact sexual-intarziere menstruatie .Ajutor !

din 27 oct 2011 15:20 de dorinda

Ii inteleg pe cei care n-au educatie si/sau internet, dar cand le ai pe amandoua, nu cred ca exagerez daca am anumite asteptari.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 157 din 3731
«   1 ... 154   155   156   157   158   159   160 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare