Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Primul contact sexual-intarziere menstruatie .Ajutor !

din 27 oct 2011 12:46 de dorinda

Singura concluzie pe care pot s-o trag de aici este ca unele persoane au nevoie de manual de utlizare a internetului si in special Google. Nu-ti trebuie un IQ de 200 pentru asa ceva! Tot aud ca adolescentii si copiii din ziua de azi sunt precoce. ...

din 27 oct 2011 11:38 de basturk

daca esti aici sa ii ajuti, pai ajuta-i.daca te enervezi ca posteaza aceeasi intrebare ca alta persoana de acum 3 luni, nu-i mai da atentie.

din 27 oct 2011 11:37 de basturk

colega, eu am fost lamurit de la inceput. imi place cum ai explicat acum.asa trebuia sa o faci de prima data, si nu pentru mine. intradevar, multi nu stiu sa foloseasca internetul, dar, daca stiau, nu mai intrau pe acest forum.si nici pe altul.si ...

Re: Topul greselilor femeilor....

din 26 oct 2011 23:19 de tenshi

Or fi, dar din moment ce tu nu esti una din ele nu prea ai de ce sa iti faci griji.... sau...hmm... mai bine nu ca daca fac mofturi le lasa partenerii si dupa vin aici pe forum plangandu-se ca s-a despartit de ea.:lol:

din 26 oct 2011 21:58 de dorinda

Daca este rasfatat suficient, ajunge sa faca mult din proprie initiativa. Din pacate sunt prea multe femei care vor totul fara ca ele sa dea prea multe in schimb.

din 26 oct 2011 21:51 de dorinda

Se poate fara lubrifiant daca fata nu este vreo vaicarita/speriata, stramta in zona respectiva si este cu adevarat pregatita psihic pentru sex. Prezervativele cu striatii isi pierd mai repede lubrifiantul decat cele fara. Sunt situatii in care ...

Re: Anticonceptionalele si kilogramele in plus

din 26 oct 2011 21:01 de dorinda

Nu-mi plac persoanele care scriu doar de dragul de a-si face simtita prezenta intr-un topic si mai ales atunci cand sunt in necunostinta de cauza. Pe langa asta, acele cuvinte i-au fost adresate lui Matrix, nu tie, asa ca nu stiu de ce te-ai ...

din 26 oct 2011 18:58 de tenshi

Ideea era ca daca el nu vrea tu sa nu il obligi, dar daca el o face din proprie initiativa e un gest frumos:love:.

Re: Sotia mea nu vrea sex

din 26 oct 2011 18:54 de basturk

daca nu ai masina, te multumesti cu caruta? eu unul nu. si muncesc pana imi iau masina. dar vezi tu, daca nu te cunosti destul de bine cu partenera, nu ai cum sa ajungi la oral. stiu ca este un subiect destul de vechi, dar poate mai sunt si altii ...

din 26 oct 2011 18:41 de basturk

uite ca am aflat-o si pe asta.nu conteaza daca am avut sau cate experiente de "prima data" am avut, dar eu totusi cred ca se poate fi fara cele mentionate mai sus. tu de cate ori ai trait experienta?cred ca....o singura data, am dreptate?asta daca ...

Re: Anticonceptionalele si kilogramele in plus

din 26 oct 2011 18:29 de basturk

deci, in primul rand tin sa te salut, simosimina. dorinda, nu crezi ca esti cam rautacioasa? ba da. acum, parerea mea (strict parerea mea) este ca anticonceptionalele iti dau pofta de mancare in primele 2-3 luni(cea mai urata perioada daca ai de gand ...

din 26 oct 2011 09:52 de dorinda

Si daca el o face de bunavoie si nesilit de nimeni ca asa ii place? Eu nu-i cer sa ma tina in brate, el ma cauta noaptea prin pat. Acum se mai potriveste la femei?

Re: Ma mai iubeste ?

din 26 oct 2011 02:36 de ExoticDream

Iar doua afirmatii care se bat cap in cap. Daca totul are un inceput si un sfarsit, inseamna ca dupa acel sfarsit este prea tarziu sa mai incerci, nu? Si reciproc. Mie doar a doua afirmatie mi se pare adevarata. Eternitatea aia despre care ...

Re: Monarhia salveaza Romania ?

din 26 oct 2011 02:24 de ExoticDream

Nu prea vad logica dintre cele doua fraze, dar in fine..... Cred ca romanul este lasa-ma sa te las de felul lui, in general fuge de implicare, prefera sa stea deoparte sau s-a obisnuit atat de mult sa i se spuna ce sa faca incat uneori nici nu ...

din 26 oct 2011 02:16 de ExoticDream

Intr-o tara democratica, probabil ca ar fi ok si aceasta varianta, insa cand te temi ca votul tau poate fi masluit de unii sau de altii, preferi sa te duci si sa il anulezi chiar tu! ;););)

din 26 oct 2011 01:03 de Pasaroi_Cuminte

Hai sa facem un pic de istorie: Inainte de 1881, situatia politica in principatele Romane, era [b]asemanator de izbitoare cu cea de astazi. [/b].Partidele erau le fel de "serioase", "la fel de motivate pentru interesul cetateanului" iar coruptia ...

Re: Sarut nedorit......ce sa fac?

din 25 oct 2011 23:52 de tenshi

Eh, nu prea s-a simtit... si nu stiu daca as face asa cu viitoarea prietena pentru ca , chiar daca imi face oral , imi face mie pe obiectul meu si nu pe a lu alt nespalat si dupa sa o sarut eu sa iau tot jegu care l-a luat ea de la x,y,z...

Re: Topul celor 10 motive care distrug relatiile

din 25 oct 2011 22:42 de C275

de acord. dar stii cum e vorba aia, poti petrece o viata intreaga langa un om si sa nu-l cunosti pe langa motivele enumerate mai sus, mai sunt o multime (stres, rutina):ermm:

Re: ALB la fatza

din 25 oct 2011 21:42 de dorinda

Cauta si vei gasi. Just GOOGLE it! Stie mai multe ca mine si iti ia mai putin de 1 secunda sa gasesti tot ce vrei si ce nu vrei. Nu fi lenes ca nu-ti mai raspund pe viitor daca ai vreo problema.

Re: ALB la fatza

din 25 oct 2011 21:29 de cerv3za

am cautat si am inteles cum sta treaba .. am inteles ca nu se vindeca niciodata . adica daca o sa merg la doctor o sa-mi prescrie niste acid folic dar nu a scris nicaieri daca o sa dispara problema mea . si de aceea am cerut ajutorul aici . daca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 158 din 3731
«   1 ... 155   156   157   158   159   160   161 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare