Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Par Mare din 23 oct 2011 19:21 de dorinda
Lasa-l ca-i frumos asa blanos si nu matura cu el pe jos. Am fost si eu la liceu si stiu foarte bine cum sunt profesorii, de multe ori exagereaza acolo unde nu trebuie, in loc sa-si faca treaba.
Re: Sa vorbim despre iubire din 23 oct 2011 18:42 de tenshi
Of, tragediile astea, le urasc-.-" ... E cam dureros sa iubesti o fata si sa o vezi sarutandu-se cu altul...
Re: Sarut nedorit......ce sa fac? din 23 oct 2011 16:56 de DespreIubire
Ce intrebare frumoasa!:D
Daca ati manca o portocala inainte ar fi mai bine ???
Re: Sarut nedorit......ce sa fac? din 23 oct 2011 15:24 de dorinda
E inca mic, are timp sa se vaite peste vreo 2-3 ani ca iubita nu-i face sex oral.....
Re: Sarut nedorit......ce sa fac? din 23 oct 2011 13:58 de Divenire
Interesant e ca daca prietena/sotia nu face oral fugiti pe forum si va plangeti, dar daca face trebuie sa se spele cu spirt inainte sa va atinga :lol: Am inteles ca nu e prietena ta, dar cat timp se pastreaza igiena personala nu ai ce "sa ...
Re: Par Mare din 23 oct 2011 13:49 de Divenire
Nu e mare sacrificiul sa te tunzi.In viata trebuie sa faci si compromisuri, daca continui sa fii incapatanat tot tu o sa ai de suferit si e pacat. Tunde`l putin,apoi il poti lasa sa creasca:p Let her win this time...just sayin`:ninja:
Sa vorbim despre iubire din 23 oct 2011 11:46 de DespreIubire
Iubirea dupa parerea mea este ceva foarte frumos, foarte profund si din pacate efemer. E minunat cand ii loveste pe amandoi aproape simultan. Daca sentimentul nu e reciproc, iar iubirea mai este si puternica, atunci e o mica tragedie. Din ceva ...
Re: fete..... din 23 oct 2011 11:13 de C275
ahaha:lol::lol::lol: atunci dea un pufulete, ceva, un cips (daca fata tine la caterinca si nu are vreun morcov intre fese, o sa se gandeasca la faza cu papagalu', da' fata suparari:p)
:lol::lol::lol: saracu' om
concluzie: aveti grija pe ...
Re: fete..... din 23 oct 2011 01:41 de tenshi
Off topic: Intrebi fata daca vrea un biscuit , si ea iti trage o palma peste fata crezand ca o faci papagal=]].
On: Si eu sunt de aceasi parere cu tine, nu e un loc foarte bun la bal pentru ca este multa lume, bautura, fum , si daca fata e si ea ...
Re: Sa vorbim despre prostie! LOL din 23 oct 2011 01:31 de tenshi
Corect. Subiectul era iubirea... Daca vreti sa va plangeti din cauza la "Guest" sau sa tineti minunata lupta "User vs Guest" aveti topicul lui Seby.
Sa revenim la subiect. Eu cred ca iubirea e acel sentiment de fericire, atractie pe care il simti ...
Re: fete..... din 23 oct 2011 00:19 de C275
:lol::lol::lol:
On: nu cred ca balu' e un loc foarte bun pt agatat. mult fum, muzica tare, o sa cam urli la ea. mai bine o abordezi pe holu' scolii. te duci si o intrebi daca vrea un biscuit. ii spui ca iti place si ii ceri id/nr. mai simplu de ...
Re: De ce inseala barbatii ? din 23 oct 2011 00:08 de C275
vazusem un documentar in care se spunea ca nu numai barbatii, ci nici femeile nu ar putea ramane toata viata cu un sigur partener:flowers: ceea ce din punctul meu de vedere, e adevarat.
daaar cum noi suntem fiinte rationale, ar trebui, odata ce ne ...
Re: Yasmine si loperamid din 22 oct 2011 23:10 de dorinda
Era greu sa cauti pe Google...dar hai ca mai fac o exceptie.
Nu interactioneaza cu anticonceptionalele. Din pacate nu asta ar trebui sa fie grija voastra, ci cauza datorita careia a ajuns sa ia pastilele respective. Daca are diaree dupa ce a ...
Yasmine si loperamid din 22 oct 2011 22:23 de angelboxy
buna seara,
as dori sa stiu daca Loperamid are vreun efect asupra ac yasmine?
Re: hot chicks din 22 oct 2011 17:59 de valentine
Daca strangi tu milionul de euro pt. mine, sa pot trai doar din dobanda... sure! :D
Cauta si vei gasi:rolleyes:
Re: O floare din 22 oct 2011 17:56 de valentine
Depinde ce circumstante. In general, nu prea mai reprezinta mare lucru. Dar daca este o ocazie speciala si floarea aia se muleaza perfect pe situatie - e un gest frumos.
Re: De ce inseala barbatii ? din 22 oct 2011 17:55 de valentine
Dar daca partenera ta nu are chef mai niciodata de sex cu tine (desi tu te chinuiesti tot timpul sa o satisfaci)? Dar daca desi sunteti impreuna de o gramada de timp, ea tot nu vrea sa condimenteze sexul si ala rar oricum ai incerca sa abordezi ...
Re: Guest!!!!!!!!! din 22 oct 2011 13:18 de Ionela23
Unii nu-si mai vad lungul nasului.:blink:Si aici ma refer la tine Sebiuta.
Re: De ce inseala barbatii ? din 22 oct 2011 11:50 de Pasaroi_Cuminte
Aici depinde foaaarte mult de caracterul partenerului.
Au fost multe topicuri de acest gen, in care am demonstrat ca obiceiul de a insela, prezent atat la barbati cat si la femei, este de fapt un defect de caracter care isi face aparitia in ...
Re: Guest!!!!!!!!! din 22 oct 2011 09:40 de Rolando
Am sa imi [b]f-ac[/b] bagajul si good bye!
Pagina 160 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |