Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Monarhia salveaza Romania ?

din 25 oct 2011 19:32 de Rolando

Pai si nu poate sa primeasca "pomana" si apoi sa iasa in strada?Ii interzice cineva treaba asta?

din 25 oct 2011 19:23 de SebySeBitza

Pai da de ce sa iasa in strada cand 60% dintre romani nici nu le pasa pe cine voteaza, voteaza doar pe cine dau de pomana carne salam alte mancaruri si obiecte etc. Daca tu canditezi la presedentie si le cumperi la toti cate o masina numai pe tine ...

din 25 oct 2011 19:16 de Rolando

Concluzia:In conditiile de fata este imposibil sa se realizeze asa ceva!(X) Si tu esti asa sigur ca ar iesi poporul in strada intr-o astfel de situatie?Mai ales poporul roman?Eu nu prea cred.Cred ca s-ar resemna cu rezultatul alegerilor si gata!Ca ...

din 25 oct 2011 19:10 de Rolando

Si daca la timpurile respective se gandea la noi,crezi ca asta ar face si acum?:D Imi place ca ai pus accentul pe "adevar" ca si eu sunt de parere ca in multe carti ni se spune doar ce vor ei sa stim nu ce s-a intamplat cu adevarat! Aici ...

din 25 oct 2011 19:10 de dorinda

Pai eu nu ma duc, nici tu, nici vecinu, nici matusa unchiului bunicii, etc si se trezeste Base ca nu sunt voturile valide din cauza ca n-a participat x% din populatia tarii. Dar ca sa se intample asta trebuie sa-i vina romanului mintea la cap ...

din 25 oct 2011 19:01 de Rolando

Si daca te duci si daca nu te duci la vot oricum nu poti tu(o singura persoana) sa influentezi alegerile!Asa ca daca in ziua alegerilor te plictisesti acasa sau nu ai mai votat pana atunci(ca nu aveai varsta necesara) e bine sa te duci!:-`

din 25 oct 2011 18:59 de Pasaroi_Cuminte

Regele a fost obligat la timpurile respective sa abdice, tocmai ca pentu ca s-a gandit la noi si nu la el. Tu esti mic si n-ai cum sa stii aceste lucruri, iar la istorie nu stiu daca aveti un capitol , in care sa se spuna [b]adevarul ...

din 25 oct 2011 18:22 de dorinda

Ai uitat de a treia varianta: sa nu se duca la vot. Daca nu consideri ca ai cu cine vota, n-o faci, nu te duci numai ca sa alegi pe "care-o fi".

din 25 oct 2011 18:16 de Rolando

Si daca nu il votam pe x si il votam pe y tot la fel de "bine" ne mergea.Oricare ar veni la conducere se va gandi la el,nu la noi! Si apropo de vot,Stalin avea o vorba interesanta:"Nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile."(Asta ...

Re: Topul celor 10 motive care distrug relatiile

din 25 oct 2011 12:31 de dorinda

Pe langa dragoste mai trebuie respect si incredere. Daca le ai pe toate, nu exista problema care nu poate fi rezolvata.

Re: Topul celor 10 motive care distrug relatiile

din 25 oct 2011 11:20 de Pasaroi_Cuminte

Poate intr-un simulacru de cuplu nu si intr-un cuplu adevarat. Exprimare confuza. A mintit in legatura cu banii: A furat de la partener ? A mintit cat castiga ? A mintit ca n-are datorii la banca ? Exprimare confuza iarasi. Ce ...

Re: Ma mai iubeste ?

din 25 oct 2011 10:59 de SebySeBitza

Tie ti-ar place ca o fata sa se tina dupa tine si sa nu te lase in pace? La un moment dat devine enervant, sa il lase in pace si sa treaca la urmatorul ca sta degeaba dupa el.

Topul celor 10 motive care distrug relatiile

din 25 oct 2011 02:59 de ExoticDream

Un articol care sintetizeaza motivele pentru care cuplurile nu tin adeseori nici macar cei 3 ani "traditionali": "In terapie, cel mai mult ma intristez atunci cand cineva imi povesteste cum si-a distrus relatia de cuplu prin anumite actiuni sau ...

Topul greselilor femeilor....

din 25 oct 2011 02:52 de ExoticDream

1. Crezi ca el ar trebui sa aiba erectie cand ai tu chef? Ai aflat tu de la prietenele tale barfitoare ca barbatii sunt niste obsedati, care ar face sex oricand, oriunde, cu aproape oricine. Totusi, nu te astepta sa-l bagi in priza si sa-i trezesti ...

Topul greselilor barbatilor....

din 25 oct 2011 02:49 de ExoticDream

1. Nu o saruti? Evitandu-i buzele si indreptandu-te glont catre zonele ei erogene o vei face sa se simta ca si cum ai plati-o cu ora si ai incerca sa profiti de fiecare banut. Un sarut pasional face mai mult decat orice atingere "dibace" de-a ta. ...

Topul greselilor in materie de sex

din 25 oct 2011 02:45 de ExoticDream

"O poveste de iubire se bazeaza pe sentimente sincere, respect, o comunicare buna si, nu in ultimul rand, pe o viata sexuala satisfacatoare. Sexul apropie sau indeparteaza doi oameni, chiar daca acestia au foarte multe puncte in comun. Comunicarea ...

Re: Ma mai iubeste ?

din 24 oct 2011 22:12 de DespreIubire

Eu de fiecare data cand am renuntat m-am simtit mult mai bine. ("Mortul de la groapa nu se mai intoarce.") Niciodata nu e prea tarziu! Totul are un inceput si un sfarsit. Daca insa ai convingerea ca tine la tine, incearca sa-l recuperezi. ...

Re: fete.....

din 24 oct 2011 19:38 de tenshi

Unde agatati si cu ce expresii sa nu creada ca o faci vrun papagal sau in cel mai rau caz vaca/scroafa:blink:.Sunt astfel de specimene care din orice cuvant isi scoate o insulta.^_^

Re: Sarut nedorit......ce sa fac?

din 23 oct 2011 20:49 de C275

tu nu intelegi ca nu stie cum sa-i spuna:lol: il place, tocmai de-aia nu stie cum sa ii spuna, sa nu il raneasca:` nu neaparat:, asta tu stii:flowers:

Re: Sarut nedorit......ce sa fac?

din 23 oct 2011 20:47 de C275

de unde pana unde se pune problema de iubit? o sa te inteleaga si daca nu te iubeste, asta daca e un baiat cu bun simt:ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 159 din 3731
«   1 ... 156   157   158   159   160   161   162 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare