Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: nu stiu ce sa fac.. din 18 oct 2011 20:58 de Arayas
Vizitatori amarati, nu mai veniti cu vrajeli din astea rasuflate. Astept sa primesc si eu o replica desteapta, care sa tradeze inteligenta. Eu nu ma dau rotund, posturile mele vorbesc pentru mine. Astea cu "te cheama mami" sunt strigate de ...
Re: nu stiu ce sa fac.. din 18 oct 2011 20:37 de Guest
Cand stii ca n-ai cu ce, logic ca nu mai dai un fuck :)
Vezi ca te cheama mami. Hai ca e trecut demult de ora ta de culcare. Chiar tu ziceai ca exista o specie de oameni care se dau mari virtual, si in realitate sunt niste cosati grasi, puturosi, ...
Re: nu stiu ce sa fac.. din 18 oct 2011 20:25 de Arayas
I don't give a fuck. Fa-ti user daca nu vrei sa ti-o iei in grup.
Re: fete..... din 18 oct 2011 20:23 de Arayas
Doar Prostia te-a gasit pe tine atractiv.
On topic, nu mai incercati cu texte. Nu tin, astea sunt vise de adolescent: "ii bag o vrajeala acu' de-mi sare direct in...brate". Nu se intampla. Niciodata. Fa-i niste complimente decente, fara ...
Re: Sa vorbim despre prostie! LOL din 18 oct 2011 19:52 de Arayas
Ma mai lovesc de posturile tale Balanel? Tu, care la 20 de ani ai stat jumatate de ora cu una la locul ei de munca si dupa aia cereai sfaturi despre "a doua intalnire"? Pai, prima cand a fost? Ti-am mai spus, ce faci tu nu face toata lumea. Daca ...
Re: nu stiu ce sa fac.. din 18 oct 2011 19:15 de Guest
Arayas are impresica ca e desteptaciunea intruchipata!Arayas sucks! Botanistuleeeeeeee!!!!
Re: De ce inseala barbatii ? din 18 oct 2011 19:04 de Guest
Pai inseamna ca tu nu iubesti ma daca faci dastea.Iubirea nu trebuie sa fie conditionata,adica nu ii zici prietenei "Draga da ca faci mumu eu ma duc la alta" ca asta nu e iubire prietene!
Re: nu stiu ce sa fac.. din 18 oct 2011 18:41 de SebySeBitza
:lol::lol::lol::lol:
Re: Posibila sarcina? din 18 oct 2011 18:35 de Firentze
In ultima vreme cand il am la 28 de zile cand il am la 30-32...
Re: Forumul Sexfreak din 18 oct 2011 15:59 de Guest
arayas sucks! B)
Re: Sa vorbim despre prostie! LOL din 18 oct 2011 15:54 de Guest
si tu care ti-ai facut un cont esti super jmecher in comparatie cu unu care posteaza sub nickul "guest".Nu?:,
Re: Primul contact sexual-intarziere menstruatie .Ajutor ! din 18 oct 2011 15:18 de cosmin_R
da , stiu ca secretiile din timpul partidei erau de la ea , dar are si acum anumite secretii albe .
Re: nu stiu ce sa fac.. din 18 oct 2011 13:12 de Arayas
Posturile tale par rupte din filmul "Boul si tolomacul". Pentru ca tu, ca si Eddie Murphy (pentru tine retard, e un actor-->search--->IMDB ) ai tendinta de a juca ambele roluri.
Ai insirat o pagina de gingasie si tandrete incat am facut brusc ...
Re: nu stiu ce sa fac.. din 18 oct 2011 10:56 de Guest
Probabil Arayas face parte din specia aia de barbati evoluati din cimpanzeu doar cu corpul , caci la minte: Banane, banane, banane !!!
Re: nu stiu ce sa fac.. din 18 oct 2011 10:50 de Guest
Este, este sa stii.
Da,da vrem sa stim cu cine suntem.
Fara, fara, fara.
Merge si din prima zi sa stii.
-Draga mi-am pus jucariile pe masa. Uite:
Un morcov si doua oua.
Da , de ce nu ? In fond el a obligat-o sa-l minta daca ...
Re: Primul contact sexual-intarziere menstruatie .Ajutor ! din 18 oct 2011 10:40 de ionutzxxx
secretile sunt de la ea daca ai folosit prezervativ nu ai dc sa iti faci griji.si ciclu e la dereglari hormonale
Re: nu stiu ce sa fac.. din 18 oct 2011 10:18 de Arayas
Mda, nu toata lumea pateste ce patesti tu.
Am amintit pe vreo 6 randuri cateva inconveniente. Si in afara de asta e o optiune personala. Prin urmare ai doua nelamuriri: 1.cum sa faci sa intelegi ce scriu unii pe aici (cand esti redus mintal si ...
Re: nu stiu ce sa fac.. din 18 oct 2011 02:02 de Guest
Si daca e virgina care e treaba?Nu poti sa ai rabdare cu ea sau ce?:mellow: Sau tu te gandesti ca va fi curioasa sa vada si ce poate altu si te va insela?
Re: nu stiu ce sa fac.. din 18 oct 2011 01:39 de Arayas
DIXIT:ok:
Stirile de la ora XXIV din 18 oct 2011 01:32 de Arayas
Ce telejurnal e ala fara stiri?
In septembrie a murit amaratul ala care ne citea stirile la Telejurnal pe vremea lui Ceausescu. Marinescu sau nu stiu...Slujba de rahat. Sa stai 20 de ani in cur pe scaun si sa citesti: "Tovarasul Nicolae Ceausescu ...
Pagina 164 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |