Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: anticonceptionale din 20 oct 2011 17:25 de dorinda
Nu stiu ce anticonceptionale ai luat, dar sunt putine cele de la care te ingrasi. Ele de fapt iti fac foame in primele doua luni si retii mai multa apa in organism. Daca ai grija ce mananci si bei multa apa n-ar trebui sa te ingrasi mai mult de ...
Re: Guest!!!!!!!!! din 20 oct 2011 15:43 de tenshi
Intr-un fel optiunea de Guest e benefica pentru cei ce vor sa isi pastreze identitatea, si ei profita deoarece nu pot lua ban si scriu toate prostiile ce le vin lor in minte...
Daca tot intra pe un asa forum macar sa raspunda la subiectul ...
Re: Guest!!!!!!!!! din 20 oct 2011 13:47 de Why24
Nu vad nici o problema in a exista sau nu "Guest".
Chiar daca nu e Guest, oricine poate face tot ceea ce face un Guest. Singurele diferente ar fi:
Guest pot fi mai multi, iar Guest poate scrie un mesaj mai repede decat unul care nu are cont si vrea ...
Re: Cum scap de coşuri? din 20 oct 2011 13:14 de dorinda
Ei na! In ce sat ai auzit asta? N-are treaba.
Daca e hormonal, se rezolva cu pastile de la DOCTOR, deci ai nevoie de o consultatie. Te deplasezi pana la medic si vezi ce-ti zice.
Re: Cum scap de coşuri? din 20 oct 2011 13:03 de Zx805
Si daca ar fi o cauza hormonala,cum scapi de asa ceva?Ma refer implicit la masturbare.Am auzit anumite zvonuri cum ca masturbarea reduce aparitia cosurilor,sau ca ,creste aparitia lor,ceva lamuriri?
Re: O idee buna din 20 oct 2011 10:37 de Guest
oar prostul de tht crede asta :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Re: O idee buna din 20 oct 2011 10:36 de Guest
oar prostul de tht crede asta :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Re: Cum scap de coşuri? din 20 oct 2011 05:21 de dorinda
Mergi la dermatolog. Cel mai bine ar fi sa-ti faca si niste analize sa vada din ce cauza ai acnee si ca sa-ti dea tratamentul potrivit. Daca e o cauza hormonala, degeaba dai cu Skinoren, tratezi doar efectele, nu si cauza.
Re: Se va mai intoarce vreodata ? din 20 oct 2011 05:15 de dorinda
Ai fost pe post de papusa gonflabila.
Crezi ca daca tinea la tine te-ar fi lasat asa rapid? A vazut ca esti lesinata dupa el, a profitat cat a putut si apoi cum prima ocazie ti-a fat papucii. Nu e frumos din partea lui, e porc, dar n-ai ce-i ...
Re: Se va mai intoarce vreodata ? din 20 oct 2011 02:57 de ExoticDream
Degeaba suferi si speri, poti sa stai si in cap si in cele mai contorsioniste pozitii, nu se va intoarce; o data ce te-a injurat si a plecat, este clar ce sentimente a avut pentru tine si cat te-a respectat.
Nu (mai) simte nimic pentru ...
O idee buna din 20 oct 2011 02:36 de ExoticDream
Tocmai de-aia eu propun sa va inregistrati, nu va costa nimic, iar daca va ganditi ca la adapostul anonimatului scapati de o eventuala banare, va inselati, sunteti la fel de transparenti in ambele cazuri, asa ca.... haideti, inregistrati-va ca sa ...
Re: Se va mai intoarce vreodata ? din 20 oct 2011 00:04 de Guest
din cate ne-ai spus, e un om rau, nu mai merita atentia ta.
daca lasi sa treaca mai mult timp il vei uita si vei avea si o imagine mai reala despre el, evident una mult mai proasta decat acum. nu te mai gandi la el. chiar nu merita.
daca nu are ...
Re: Guest!!!!!!!!! din 19 oct 2011 22:43 de SebySeBitza
Sa inteleg ca asta e singurul rol al acestui forum? Marirea penisului? Ca la faza cu sfaturile cu 5 useri si 50 de capre (Guest) atunci am nimerit pe un site gresit:blink:
Re: Guest!!!!!!!!! din 19 oct 2011 22:36 de ThT
Crezi ca intereseaza pe cineva daca se posteaza sau nu?Conteaza doar ca acolo jos apar 30 de useri "GUEST" online care sunt disperati ca au penisul mic si apeleaza la kkt-urile de reclame de pe bannere.
Re: Guest!!!!!!!!! din 19 oct 2011 22:22 de SebySeBitza
Chiar daca nu stiu pe nici unul dintre ei, asta ar fi unul dintre putinele site-uri de genul asta, daca spui tu ca mai sunt 3-4 oameni destepti si 30 de idioti atunci la ce mai sta deschis forumul asta?
Re: Se va mai intoarce vreodata ? din 19 oct 2011 22:03 de ciciloveslaura
Esti tipic genul de fata de care ai vrea sa scapi si nu poti. Sa nu ma intelegi gresit, dar cu atitudinea asta, numa de pierdut ai..
Mai freaca-l mult la icre, vezi.. poate, poate.
Re: Guest!!!!!!!!! din 19 oct 2011 22:01 de ThT
Daca nu ar fii ei nu ar mai posta nimeni.Userii vechi precum Valentine,Sorin,Dre,Psyche si altii deja s-au saturat de prostiile pe care le debiteaza unii zi de zi.Inainte altfel era forumul asta...
Re: Primul contact sexual-intarziere menstruatie .Ajutor ! din 19 oct 2011 21:46 de ciciloveslaura
Dorinda, nu stiu de ce ai tu vaga impresie ca toti dau ca si Gheorghe.. Eu unul, sunt convins ca respectivul a avut grija sa nu dea ca si intr-o galeata..
Re: Se va mai intoarce vreodata ? din 19 oct 2011 21:40 de Andreea_b
Dar eu niciodata nu am suferit dupa un baiat in halul asta,e prima oara nu pot sa-l uit nici nu vreau sa ies cu alti baieti tot sper ca se va intoarce . Dar vreau macar sa ramanem amici dar nu a fost de acord , mai nou si-a schimbat nr de tel sa nu-l ...
Re: Se va mai intoarce vreodata ? din 19 oct 2011 21:33 de SebySeBitza
Urmatorul, numai ai ce sa faci pentru el din moment ce te-a injurat, dar daca il mai vezi spune-i sa isi aleaga prietenii cu atentie si sa afle ceva mai multe date in legatura cu ei, dar daca nu lasa-l in pace gandeste-te la el pe buda si gata, ...
Pagina 162 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |