Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Guest!!!!!!!!! din 19 oct 2011 21:15 de girls2
Bine mai era acum 2-3 luni,cand nu puteau posta.
Guest!!!!!!!!! din 19 oct 2011 19:40 de SebySeBitza
Bun sa o luam cu inceputul, sunt vreo 2-3 persoane a.k.a Guest au poluat vreo 5-6 topicuri cu tampeniile lor, intru pe forum vreu sa vad ce discutii noi mai sunt si ce vad...niste spermatozoizi fara nume care nu au ce face la scoala si intra pe forum ...
Re: Sa vorbim despre prostie! LOL din 19 oct 2011 19:30 de SebySeBitza
Mai uitate la topicul meu ala cand ceream sfaturi cum sa imi conving profesorii sa ma lase cu parul mare vreo 2 guest mi-au raspuns nu i-am bagat in seama si punct, dai in r*** m*** de nazisti inchisi in baie cu unitatea pe masina de spalat si ...
Re: nu stiu ce sa fac.. din 19 oct 2011 18:15 de Guest
Arayas esti o laba trista..imi pare rau sa iti spun!Daca nu esti in stare sa iti dai seama cand unu iti da tie /qoute si cand ii da altui user...deja esti patetic,prea cauti atentie,prea te dai in stamba,te bagi in disctuie fara sa te intrebe cineva ...
Re: Sa vorbim despre prostie! LOL din 19 oct 2011 13:49 de Arayas
1. In 2005 erai cu galetutza la nisip.
2. "subiect interesant" este ceva subiectiv. Nu trebuie sa-mi placa mie subiectele de retardati care iti plac tie.
3. numai prostia te opreste sa vezi cat esti de penibil cand spui unui membru inregistrat ...
Re: Sa vorbim despre prostie! LOL din 19 oct 2011 12:20 de Guest
bai shogunule,urmareste subiecte de prin 2004-2005-2006 sa vezi ca cele mai interesante subiecte pe acest forum au fost deschise de useri fara conturi!asa ca pleca de aici daca nu iti convine!Arayas sucks
Re: Primul contact sexual-intarziere menstruatie .Ajutor ! din 19 oct 2011 11:00 de dorinda
Femeile sunt mai sensibile ca barbatii si voi nu sunteti constienti de forta pe care o aveti. Stii de cate ori m-am ales cu vanatai din cauza ca prietenul meu m-a apucat un pic mai tare de picior, iar el a zis ca nici macar n-a strans foarte ...
Re: Primul contact sexual-intarziere menstruatie .Ajutor ! din 19 oct 2011 10:19 de cosmin_R
Apreciez raspunsul , dar ce te-a facut sa crezi ca 'am dat ca gheorghe' ? Nu stiu daca se putea sa fiu mai tandru si mai rabdator de atat . Si nu stiu daca a fost cineva pe care sa nu fi simtit durere prima data ...;)
Re: nu stiu ce sa fac.. din 19 oct 2011 02:20 de Arayas
Se aude asa un racait in pereti. O fi vreun sobolan, o fi vreo omida?
Cata ofuscare ai in tine baietas. Stau si ma gandesc cat de mic trebuie sa te simti dupa ce devi prostu' unui forum.
Da, ai dreptate, m-ai citit. Sunt gay sunt emo si sunt ...
Re: De ce inseala barbatii ? din 19 oct 2011 02:02 de Arayas
Partial, true,true. La sfarsit cu genetica, nu se loveste. Tot repet un adevar pe care doamnele il inghit greu sau se uita in alta parte. Noi nu incurcam actul fizic cu iubirea. Putem iubi o femeie si sa o consumam pe alta ca pe savarina. ...
Re: Sa vorbim despre prostie! LOL din 19 oct 2011 01:52 de Arayas
Care "noi ceilalti" vierme? Tu esti guest deci nu esti cu "noi ceilalti". Credeam ca te-ai facut destul de ras pe aici prin limitele pe care le-ai aratat. Ce, ai prins curaj cand ai vazut ca am luat o pauza?
Nu vorbesc in numele nimanui cap ...
Re: Sa vorbim despre prostie! LOL din 19 oct 2011 01:00 de Guest
Daca e s-o luam cu aberatii in 8 ani de cand exista sexpert.ro
cred ca detii topul la acest capitol.
:cat:
Re: De ce inseala barbatii ? din 19 oct 2011 00:53 de dorinda
Hmm..asa crezi tu.
Pentru barbati, iubirea inseamna si o doza de conditii. Vor cat mai multe pentru ca oricat de maturi si responsabili ar fi, nu sunt decat niste copii mari carora le place ca o femeie (nu mama) sa aiba grija de ei.
Sunt ...
Re: nu stiu ce sa fac.. din 19 oct 2011 00:01 de Guest
Ce faci ma te tine mamica cu taticu acasa?In alte posturi mai vechi ziceai caai copil si tu stai ca fatalaul sa fci misto de userii de pe un forum?cat de retardat trebuie sa fi sa te afli in aceasta situatie?:lol::lol::lol:
Re: nu stiu ce sa fac.. din 18 oct 2011 23:07 de ThT
Dar tu ai auzit de virgula copacule?
Re: Fantezii uro din 18 oct 2011 22:45 de Arayas
Ca sa fiu in topic va aduc la cunostinta ca toata ziua am executat uro-sex cu Guest-ii de pe forum si pot sa va spun ca le-a placut, inca mai cer. Ma mai storc de un jet,doua.
As trece si la scato-sex dar astia-s tampiti. Eu le dau dar daca-l ...
Re: Primul contact sexual-intarziere menstruatie .Ajutor ! din 18 oct 2011 21:48 de SorinExperT
atunci ar trebui sa consulte un medic :ok: ,nu se pune problema de sarcina daca ai folosit prezervativ,dar ar putea fi o infectie (!)
Re: nu stiu ce sa fac.. din 18 oct 2011 21:41 de Arayas
Nu te face de ras prostovane. Daca ai ajuns la analiza pe text intri pe un teren tare alunecos. Altceva inteligent n-ai? Nu de alta, dar e prea usor. Da, am mult timp cand vreau. Unii isi fac programul singuri, nu toti oamenii au orarul facut de ...
Re: nu stiu ce sa fac.. din 18 oct 2011 21:21 de Guest
Ce imi palce cum te exprimi :lol: cred ca ti-a placut mult scoala :lol: Daca ai timp sa faci asta inseamna ca te cam plictisesti rau acasa...asa ca daca tot e vorba sa manacam ce producem cred ca tie nu o sa iti convina :lol:
Re: nu stiu ce sa fac.. din 18 oct 2011 21:02 de Guest
ajunge ca ne-ai plictisit destul
Pagina 163 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |