Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Kane & Abel din 14 oct 2011 22:29 de DoILookSexy
Nu sunt disperat,nici nu este pentru mine, este pentru o cunostinta care m-a rugat sa il descarc.
Daca esti draguta, poti sa imi dai si mie torentul, sau macar linkul ? :,
Re: Posibila sarcina? din 14 oct 2011 16:59 de Randunik
Daca nu s-a terminat slabe sanse,dupa 2 saptamani de la contact sa faci un test de sarcina.
Re: Posibila sarcina? din 14 oct 2011 16:32 de Guest
Napsa, am patit si eu, stiu cum e...pondere? dar nu suntem la matematica. Daca nu ai luat pilula de a 2-a zi nu iti ramane decat sa astepti pana iti vine menstruatia. :(
Re: Cum o combin pe o tipa care are prieten? din 14 oct 2011 00:45 de ExoticDream
Faptul ca tu nu ai avut inca o prietena pana la varsta asta nu este chiar de neinteles: eu nu cred ca motivele pot fi doar cele enumerate de colegii de forum, sunt situatii in care nu-ti gasesti pe cineva potrivit si pentru ca ai idealuri greu de ...
Re: Cum o combin pe o tipa care are prieten? din 13 oct 2011 19:55 de SebySeBitza
Si ce vina avem noi ca nu ai avut tu prietena? Daca nu te bagi in seama cu vreuna ce sa iti fac? Omule daca stai toata ziua in casa si plangi ca nu ai prietena nici nu o sa ai vreuna.
Re: Fetele timide si viziunea baietilor despre ele din 13 oct 2011 18:46 de madaliiina
Eu cre-ca sub masca lor de timiditate se ascunde chiar o mare indrazneala.:`
Viata ca o crevasa din 13 oct 2011 00:09 de ExoticDream
..... sau mai corect spus viata ca o insiruire de crevase.
Nu, nu ne nastem pregatiti pentru asta si adeseori nici educatia primita sau autodidacta nu ne asaza in maini mecanisme de aparare. Numai lovindu-ne cu capul (sufletul) de simbolicul prag ...
Re: Pe cine, pe cine??? din 12 oct 2011 20:15 de SebySeBitza
Mda si daca e sa descopere? Nici o fata din liceu nu o sa mai vrea sa fie cu mine, oricum am aleso pe cea frumoasa:-`
Re: majoratee!!! din 11 oct 2011 23:56 de dorinda
In cazul asta, sa stii ca se gasesc destule bijuterii din argint pentru fani rock. Puteti sa-i luati ceva personalizat, daca e vreun concert prin Bucuresti (nu e musai sa fie de ziua ei), puneti toti bani si o expediati acolo, eventual un aparat ...
Re: Kane & Abel din 11 oct 2011 23:46 de dorinda
Mai sa fie! Adica eu am gasit si tu nu?
Incearca pe torrentz.com, isohunt.com. Nu garantez ca se trage prea repede...totusi, e un film nu prea cautat. Sau poti sa-l cumperi daca tot esti asa disperat dupa el.
Re: Fetele se excita prin gadilare in din 11 oct 2011 23:15 de Guest
Daca e prea sensibila la talpi, nu-i va placea deloc. Dar in combinatie cu altceva, mai merge. Ofera putina variatie si inlatura monotonia. (pleonastic vorbind:rolleyes:)
Re: Romania si baietii duri din 11 oct 2011 21:51 de Guest
nu imi pasa
Asa sunt toate care trec pragul acelui club!
Si eu daca ma duc acum pe strada si injur doua parasute inseamna ca am personalitate?:o
Re: fete..... din 11 oct 2011 21:29 de Guest
Nu-ti fa probleme cu agatatul. Daca esti atractiv, te agata ele pe tine:lol:
Re: Romania si baietii duri din 11 oct 2011 20:47 de DoILookSexy
1-Era spart, ei trag la orice concert !
2-Alea erau niste triste!
3-Bravo lui, a dat dovata de personalitate !
Re: Romania si baietii duri din 11 oct 2011 19:18 de SebySeBitza
Omule, daca tu crezi ca eu am incercat sa imi bat joc de tine prin comentul de mai sus, ce-ar fi sa imi bat acum joc de tine/
Justin Bibelou Justin Bibelou in sus si in jos, care e problema ta ca seman cu el? De parca tu oi fi fat frumos bai ...
Re: Sotia mea nu vrea sex din 11 oct 2011 11:49 de Guest
Numai sfaturi de tot rahatul pe aici...Cel mai bine este sa discuti cu sotia ta,dar fara reprosuri,certuri,etc...sa iti spuna de ce nu vrea si incercati sa gasiti solutii.Daca ii este scarba puteti incerca cu un prezervativ cu gust de ceva ce-i ...
Re: Romania si baietii duri din 11 oct 2011 11:17 de Guest
UIte ce am gasit pe cocalari(are legatura cu subiectul): http://cocalari.com/2011/10/sperietoarea-de-vedete/ Cum s ajungi de la asta: http://www.youtube.com/watch?v=W8RJAhqB-0A&feature=related la poze ca cele din linkul de mai sus?Naspa!
Si ...
Re: Romania si baietii duri din 11 oct 2011 02:21 de Guest
Ti-ai pus si intrebarea in ce stil se faceau acele ore de muzica si cu ce profesori?:lol:
Re: Romania si baietii duri din 10 oct 2011 22:36 de dorinda
Daca iti amintesti, in scoala generala ai avut o disciplina numita "Educatie muzicala". Fa un efort sa-ti amintesti ce ai auzit la orele respective si vei descoperi ceva de calitate, pentru ca vad ca esti foarte mofturos la capitolul asta, dar ...
Re: Romania si baietii duri din 10 oct 2011 21:54 de Guest
cant te-am vazut mi-am amintit de iustin biberon...ala DA,cantaret!:ok:
Pagina 167 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |