Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: nu stiu ce sa fac.. din 18 oct 2011 01:09 de dorinda
Nu toate virginele "cooperante" necesita eforturi exagerate. Daca ai observat, majoritatea fetelor care se comporta asa dupa prima noapte de amor au 15-17 ani, n-au nici cea mai vaga idee ce e aceea "contraceptie" si cica sunt indragostite pana peste ...
Re: nu stiu ce sa fac.. din 18 oct 2011 00:40 de Arayas
Minciuna este una foarte importanta. Cand ai o relatie cu cineva vrei sa stii cu cine esti. Fara vrajeala, fara masca. Alea merg in prima luna. Dupa un an deja fiecare ar fi trebuit sa-si puna jucariile pe masa.
Sunt barbati care cauta virgine ...
Sa vorbim despre prostie! LOL din 18 oct 2011 00:12 de Arayas
De vina nu e babuinul care e atat de prost incat efectiv NU STIE sa-si faca un cont.
De vina sunt fetele astea cu forumul care e deficient de cand il stiu.
Daca nu ar fi dat acces la anonimi sa posteze ar fi avut si ei mai multi useri si ...
Re: Fantezii uro din 17 oct 2011 18:34 de Guest
Hai ma lasa-ne cu povestile,doar nu-i zicea lu aia de fata cu tine sa faca pe el,mai ales ca tu mai si filmai.Daca erau doar ei doi mai ziceam,dar asa... :`
Re: Posibila sarcina? din 17 oct 2011 14:28 de Randunik
Daca ai un ciclu regulat de 28 de zile atunci ovulatia ar fi la jumatate adica a 14 zi.
Re: Posibila sarcina? din 17 oct 2011 14:19 de Firentze
Eu stiam ca ziua in de ovulatie e ziua a14a a ciclului menstrual cu +- 2-3 zile inainte si dupa:ss
Re: Cum sa-l fac sa uite ca l-am mintit? din 17 oct 2011 09:43 de Guest
Un barbat care se comporta asa pentru o chestie minora este de fapt fie un barbat prea rasfatat fie face teatru fie nu are toate tiglele pe casa.
Inteleg sa reactioneze asa daca minciuna este una destul de grea.
Asta este portretul micului ...
Sa vorbim despre iubire! din 17 oct 2011 00:32 de Guest
Ca tot se discuta subiectul cu inselatul,sa va zic si eu ceva ce ma framanta,poate pentru unii nu are treaba cu insealtul!
Vorbeam zilele trecute cu o fata.O cunosc destul de bine,asa ca ea nu se fereste sa vb cu mine destul de deschis si in plus ma ...
Re: De ce inseala barbatii ? din 16 oct 2011 22:57 de Guest
unii pot sa insele chiar cand au totul. oricat ar avea, tot vor mai mult. unii sunt atrasi mai mult de ceva ce nu au inca. altii se plictisesc atunci cand li se acorda prea multa atentie. varietatea e destul de mare.
daca persoana care inseala are ...
Re: De ce inseala barbatii ? din 16 oct 2011 22:45 de Guest
cei care sunt obisnuiti cu mai multe legaturi, cei care cedeaza usor ispitei, cei care cauta ceva nou, cei care nu sunt multumiti cu ce au s.a.m.d. sunt candidatii perfecti pentru a insela. daca persoana inselata accepta acest lucru si cel care ...
Re: Sotia mea nu vrea sex din 16 oct 2011 22:40 de Guest
daca nu vrea, asta e. nu-i nici o problema. cel care nu are ceva, sa se multumeasca cu ce are.
Re: Miopia se poate vindeca? din 16 oct 2011 22:35 de SebySeBitza
Nu cred ca pentru dioptrii asa mici exista operatii, iar morcovi poti sa mananci tu pana te ingrasi 10 kg ca abia o sa vezi o schimbare.
Re: Posibila sarcina? din 16 oct 2011 22:26 de Guest
depinde cand ai ovulatia. daca o ai in ziua a 9-a sau a 10-a (accidental) poti ramane, insa de obicei ovulatia e dupa ziua a 11-a. oricum, esti la limita.
totusi sansele de aramane sunt foarte mici
Re: Posibila sarcina? din 16 oct 2011 22:21 de Guest
daca erai in ziua a 9-a, e zi fertila si poti ramane: vezi
http://www.sarcina-nasterea.ro/contraceptie/metoda-calendarului-in-contraceptie.html
Re: Posibila sarcina? din 16 oct 2011 22:13 de Randunik
Din cate spui nu erai la ovulatie,eu zic ca nu poti sa ramai insarcinata.
Re: Ce le excita pe fete/femei si care sunt zonele??? din 16 oct 2011 21:49 de Guest
Nu neaparat.
Daca ar fi asa atunci inseamna ca multi oameni isi mentin fericirea atat timp cat au sprijinul portofelului iar daca acest sprijin inceteaza (din varii motive) atunci "fericirea" lor nu mai este sustenabila. Asta inseamna practic ca ...
Re: De ce inseala barbatii ? din 16 oct 2011 21:40 de Melisa
Eu nu i-am gresit cu nimic prietenului meu,totusi ma inselat,ce vina am eu ("usuratica")?
Meditatii meteo... din 16 oct 2011 21:19 de ExoticDream
De la temperaturi fierbinti ale unui sfarsit de vara prelungit am sarit brusc in quasi iarna la fel cum o mare iubire se metamorfozeaza peste noapte intr-un incalcit ghem de ura... De la serile caldute de inceput de toamna, cu peisaje de o cromatica ...
Re: O floare din 16 oct 2011 20:29 de dorinda
Sau folosite pe post de "arma". Nu-i prea placut sa-ti dea cineva cu un buchet de flori in cap...mai ales daca sunt trandafiri.:devil:
Re: nu stiu ce sa fac.. din 16 oct 2011 20:27 de dorinda
Se pare ca n-ai observat ca esti singura persoana care n-a priceput despre ce este vorba! Asta spune multe.
Nu faci parte din acea categorie, ci din alta, mult mai tragica decat precedenta....
Pagina 165 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |