Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 oct 2010 11:10 de Rolando

e bine macar ca s-a inventat un nou "sport" unde avem sanse mari de tot sa devenim campioni mondiali http://www.sport.ro/show/la-fotbal-europa-ne-trimite-la-culcare-campionatul-mondial-de-dormit-solutia-pentru-nationala-face-fata.html :lol::lol:

din 16 oct 2010 10:06 de antheos

ok,aici ai dreptate,aici am gresit,nu trebuie sa judec pe nimeni,acest forum este pt.a-si posta fiecare opiniile lui.. daca altcineva are o alta conceptie despre viata si despre modul de a o trai,trebuie respectat acest lucru m-am atacat pt.ca am ...

Re: Re: Singuratic

din 15 oct 2010 22:32 de AaLlEeXx

. Are mare dreptate! ...adica, nu trebuie sa iei un refuz, ca un 'nu' total! Si e mai bine, sa incerci , sa iesi intr-un club ceva, vezi si tu, pe unde se duc mai multe mai multe fete, imprieteneste-te cu ele, ofera-le un suc, ...nr de tel, si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragostea bate sexul?

din 15 oct 2010 20:29 de Psyche

nici eu nu inteleg de ce un citat al cuiva celebru trebuie sa intareasca un argument. mie imi place sa ii discut,sa ma gandesc la afirmatiile respective,sa le adopt ca motto preferat. ca sa nu mai zic ca mi-a picat fata cand intr-un discurs ...

din 15 oct 2010 18:02 de Bozgoru

ai dreptate romanu ar trebui sa nu aiba dreptul la democratie.. e un animal prin definitie... trebuie tinut in ham si biciuit ..( nu glumesc)

Re: Singuratic

din 15 oct 2010 15:43 de Balkan

Nu stiu daca are mare importanta pe unde iesi(*bine, la fotbal in general merg doar baietii:rolleyes:), dar in rest, uita-te in jurul tau. Fete sunt peste tot. Trebuie doar sa stii ca nu toate sunt abordabile si nu trebuie sa iei un refuz ca pe un ...

Re: Re: Re: Re: PROBLEME PENIS !!!

din 15 oct 2010 15:14 de mystak3

mda. insa cum as putea satisface o femeie pentru 2 minute :|:|:| ?

Re: Re: Re: PROBLEME PENIS !!!

din 15 oct 2010 15:07 de Balkan

Problema ta nu e una fizica si una de motivatie si incredere. Nu prea mi se pare ca ai incredere in tine si in primul rand asta trebuie rezolvat. Profita de ceea ce ai si lasa complexele astea; internetul ofera o multime de informatii, ai gasit ...

Re: ajutoor?

din 15 oct 2010 00:54 de dorinda

Poti sa-ti faci un test de sarcina si maine. Indicat este sa-l faci dimineata. Oricum, pentru cei 17 ani pe care ii ai nu-ti trbuie acordul parintilor pentru avort.

ajutoor?

din 14 oct 2010 23:47 de natasa

hello.. eu am o problema mai delicata... o sa fac un scurt rezumat... tata e plecat din tara iar mama ar fi trebuit sa aiba grija de mine aici.. a intrat intr-o depresie urata cand s-a trezit singura si cu toate pe cap! Eu am 17 ani si 11 luni... am ...

Re: El plecat, eu aici tentata de un coleg...

din 14 oct 2010 21:25 de Psyche

eu sunt de parere ca(de acum o sa zic asta ca sa nu mi se mai ia de bun ce zic neaparat): esti singura care are raspunsul. pentru ca,daca l-ai iubi pe barbatul ala,nu ti-ai pune astfel de intrebari,ai renunta tu la anumite "libertati" ca sa nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Romanii sunt prosti ...si pros

din 14 oct 2010 21:13 de antheos

NU se zice:viata e grea dar trece...

Re: Re: Re: Ce trebuie sa fac ?

din 14 oct 2010 19:49 de compot

Aici vorbesti aiurea. Ea are 17 ani, minora, el pun pariu ca-i major, trecut de varsta de 20 de ani, care s-a dus in alta tara sa-si faca un viitor, si tot ea, o eleva in clasa a 11 a sau a 12 a. Nu are cum s-o ia in Spania pentru ca ea are nevoie ...

Re: Re: Re: Re: Romanii sunt prosti ...si prostia

din 14 oct 2010 19:33 de 7Senses

:lol: Da frate ne-am gasit bine unul pe altul ......acum tot ce ne mai trebuie e sa gasim o femeie cu care sa o facem amandoi ...:D asta ca sa ne lege mai bine prietenia:D :-` offffff ar fi un geniu ala care ar putea inventa pastile pt ...

Re: Probleme cu messengerul

din 14 oct 2010 05:02 de Bozgoru

baga alta varianta de mess.... daca merge inseamna ca e de la combinatia windows-mess.. si trebuie sa reinstalezi windowsul sau sa stergi niste dll-uri aiurea instalate...

Re: Obsedata de greutate

din 14 oct 2010 04:59 de Bozgoru

pai foloseste matematica... daca ai kilogramele mai putin decat inaltimea cu 10 kg.. ca fata e ok.. n-ai motive de ingrijorare... si astfel trebuie sa t-i se duca si frica asta de kg in plus..

din 14 oct 2010 04:20 de Bozgoru

nu ghinionul ne omoara pe noi.. ci mentalitatea romanului.. mentalitatea romanului in orice domeniu.. absolut in orice domeniu.. mentalitatea aia de pierzator.. asta se trage de la daci incoace... arbitrii nu-i fura pe cei saraci.. ci pe cei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragostea bate sexul? Sau

din 14 oct 2010 02:40 de Bozgoru

idolii..( muzicieni.. scriitori.. fizicieni.. filozofi.. etc... sunt facuti pt oameni slabi... sunt facuti pt. oameni care trebuie sa dea mereu citate din cineva....pentru a-si pune ideile intr-un context prin prisma folosirii altui nume.. nu pe al ...

Re: Re: Re: Re: Re: prietena mea

din 13 oct 2010 21:34 de oarecare

i-am facut si lick.. nu ma declar atotstiutor in astfel de lucruri dar nici nu vreau sa sune a lauda.. totusi stiu cum sa satisfac o femeie (asta nefiind o autoevaluare ci din spusele altor prietene in trecut). mi-am dat seama ca la inceput chiar ...

Re: Re: Re: Re: prietena mea

din 13 oct 2010 21:11 de Psyche

nu tre sa te cunosti pe tine ca sa nu paralizezi cand te uzi. si poti sa elimini lichidul respectiv,sau poti sa nu. depinde de felul orgasmului. da,orgasm vaginal si clitoridian,dar la randul lui orgasmul ala are multe caracteristici,ceea ce ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 171 din 1098
«   1 ... 168   169   170   171   172   173   174 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare