Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: prietena mea din 13 oct 2010 21:10 de oarecare
stai putin, eu n-am zis nimic de squirt :) nici nu ma asteptam la asa ceva de la ea. intrebam daca se poate ca o fata sa aibe orgasm doar prin stimulare vaginala, stimularea clitoridiana fiind insuficienta pt a ajunge la orgasm.
sau daca te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 oct 2010 21:10 de antheos
aaa,vad ca esti pe calea cea buna,adica tie ti-ar place intre doua:),dar ea de ce nu ar avea voie intre doi:),dar stai linistit ca nu trebuie sa o lasi tu:p
Re: Re: Re: prietena mea din 13 oct 2010 20:59 de suchi
conteaza prin ce intelegi tu orgasm,orgasmul nu se refera doar prin eliminare de "squirt" ,el poate fi si fara,doar prin penetrare si atat,prietena mea are orgasm fara eliminarea lichidului,iar la prietena ta a fost normal sa ramana asa deodata ...
Re: El plecat, eu aici tentata de un coleg... din 13 oct 2010 16:22 de dorinda
Si prietenul meu este plecat, nu l-am mai vazut de la Paste. Dar daca ma uit la altul pe strada, ma lasa rece. Acum cativa ani am renuntat la o relatie la distanta tocmai pentru faptul ca vreau pe cineva alaturi de mine. Si prietenul acesta a ...
Re: Ce mai pot sa fac acum? din 13 oct 2010 14:51 de omu_negru
buna. ti-am citit povestea. imi pare foarte rau pentru tine.
uite niste sfaturi din partea mea:
1. in legatura cu scoala: ai zis ca ai mai vorbit cu baieti care te intreaba in ce clasa esti. tu nu trebuie sa le spui adevarul, ci poti spune ceva ...
Re: Re: Re: ce ati face daca...i-ati mai da o sans din 13 oct 2010 14:21 de antheos
trebuie sa lamuresti pb.,sa-i dai eventual o sansa...
Re: Replici memorabile din 13 oct 2010 10:58 de 7Senses
13/10/2010 Categ: Adolescenta
fata asta cred ca va ajunge profesoara de limba romana:cat::cat::cat::cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Sa fac sex cu el ca sa-i dovedesc din 13 oct 2010 10:53 de 7Senses
Rebeca tu ar trebui sa scrii o carte dar asa cum ai scris si pe forum ....sunt sigur ca vei avea succes :ok:
Daca nu ai fonduri poate te pot finanta eu sunt sigur ca s-ar vinde bine ....iar cartea se va numi "Arta de a scrie corect"
Re: El plecat, eu aici tentata de un coleg... din 13 oct 2010 10:41 de antheos
Nu esti proprietatea lui,ai cea mai frumoasa varsta,ai o viata frumoasa inainte,nu asculta decat de inima ta,nu apleca urechea..
dar daca o apleci,parerea mea este sa-l lasi pt ca o astfel de relatie nu are cum sa supravituiasca...
Re: Cum sa-l uit? din 13 oct 2010 10:27 de antheos
nu trebuie sa faci nimic sa-l uiti,pt ca nu-l vei uita,crede-ma,asta poate doar timpul o va rezolva...
Re: un sfat va rog nu stiu ce sa fac din 13 oct 2010 10:21 de antheos
daca ai asemenea temeri,mai bine pune punct daca ai aceasta tarie,dar nu faptul ca nu mai e virgina trebuie sa te preocupe,cat despre inshelat,crede-ma,daca vrea ,o femeie poate sa te traduca oricand...:lol:
Re: Re: Re: Ce trebuie sa fac ? din 13 oct 2010 02:43 de Bozgoru
nu o lasa sa iasa cu alti baieti.. doar cu fete.. pai asta nu e un ghiolban? nu e doar gelozie.. e un ghiolbanism.. poti sa fi gelos si sa taci din gura...
Re: Dragostea bate sexul? Sau invers? din 13 oct 2010 01:30 de ExoticDream
[b]Articolul 2[/b], aparut in 2006:
"Monogamia nu are o pozitie privilegiata in regnul animal: doar 3% dintre specii o practica. Referitor la umanitate, cercetatorii nu sint prea optimisti in ceea ce priveste longevitatea sau cauzele amorului ...
Dragostea bate sexul? Sau invers? din 13 oct 2010 01:20 de ExoticDream
Acesta este [b]Articolul 1[/b], aparut de curand nu mai stiu unde, l-am salvat sa il comentam:
"Chiar dacă între dragoste şi sex există o legătură evidentă, creierul uman face o distincţie clară între cele două activităţi. Rezultatele ...
Re: Re: Ce trebuie sa fac ? din 13 oct 2010 01:08 de ExoticDream
De ce l-am incrimina pe el care, de bine, de rau, se pare ca este baiat bun si cuminte ("tine foarte mult la mine si niciodata nu m-a deranjat cu nimic"), singura lui problema fiind gelozia, si nu ne-am intreba de ce ei a ajuns sa-i placa altul? ...
Re: Ce trebuie sa fac ? din 13 oct 2010 00:36 de Dyaa
Eu cred ca ar trebuii sa mai ai putina rabdare,sa vezi cum merg lucrurile intre tn si pr tau....mai ales daca tii foarte mult la el.Daca intre tn si acest coleg e doar atractie fizica si atat? Mai gandestete.. Si vorbeste serios cu prietenul tau in ...
Re: Ce trebuie sa fac ? din 13 oct 2010 00:17 de iAndreo
E mort după tine... sunt sigur că arăţi foarte bine,ştie că mulţi se dau la tine şi îi e frică să nu te piardă ...
Ori ii dai tu motive să fie gelos ... ori aşa e el din fire,şi mai bine vorbeşti cu el,să-ţi spună ...
Re: Ce mai pot sa fac acum? din 12 oct 2010 20:00 de victoria_ok
Mdaa... ai pierdut multisor timp. Dar daca vrei sa-ti reintorci prietenii trebuie sa fii mai sociabila, sa-ti faci noi cunostinte, sa mai iesi prin localitate. Incearca si da intr-o parte problemele accidentului, si fii mai sigura pe tine!
Re: Re: Re: Re: Romanii sunt prosti ...si prostia din 12 oct 2010 17:37 de Bozgoru
e o insirare de ganduri... uite vezi.. tu te crezi superior pt ca ai ajuns la nivelu incat sa-ti lasi nevasta sa si-o traga cu altu si sa nu te deranjeze.. eu am ajuns la nivelul in care observ clar prostia omeneasca... oare care e mai scos dintre ...
Re: Re: Re: Romanii sunt prosti ...si prostia doar din 12 oct 2010 16:42 de antheos
m-ati spart,ce sa mai,m-ati facut praf,ce sa zic...
v-ati gasit bine frate unul pe altul,acum nu trebuie decat sa va mai plangeti de mila unul altuia,vai sunteti inconjurati numai de ignoranti...
fara suparare,inshirarea unor tampenii nu va ...
Pagina 172 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |