Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Ma mai iubeste ? din 19 sep 2011 14:24 de ThT
Din moment ce ti-a spus sa nu-l mai cauti nu inteleg la ce te mai tot agiti.Lacrimile si rugamintile tale cu siguranta nu-l vor aduce inapoi...
Re: boli venerie din 19 sep 2011 13:05 de Yasmina
Da exista boli care se iau si prin sex oral, cea mai raspandita fiind herpes simplex. Si ca informatie, barbatii iau bolile mult mai usor de la femei decat invers.
BTS de la sex oral? din 19 sep 2011 12:07 de axmu
pot lua anumite boli venerice daca o fata (care este bolnava sa zicem) imi face un blowjob/sex oral ???
Re: Ma mai iubeste ? din 19 sep 2011 08:27 de dorinda
Mai pune punct ca raman fara aer.:p
Fata draga, daca il vrei inapoi, esti ori proasta, ori nebuna, ori masochista, altfel nu-mi explic de ce ti-ai dori sa continui o relatie cu o persoana care te-a facut sa suferi. In cazul tau, amandoi ...
Re: Ma mai iubeste ? din 19 sep 2011 02:16 de Melisa
Si daca l-as vrea inapoi? Replica de idioata ca altceva nu ma pot considera, ma gandesc ca poate a fost doar vina mea,daca l-as vrea inapoi cum ii pot demonstra ca nu mai sunt aceiasi sufocanta ca inainte si ca,caracterul meu e cu totul altul ...
Re: Par pe spate din 19 sep 2011 02:13 de dorinda
Bic-ul si masina de tuns sunt cam aceeasi poveste. Chiar esti atat de blanos incat in curand vei fi confundat cu o gorila? Trei fire de par nu-s foc, dar daca esti/devii maimuta, poti merge regulat la un salon sa te epileze cu ceara, ca nu cred ...
Re: Ma mai iubeste ? din 19 sep 2011 02:07 de dorinda
Barbatilor nu le place sa fie sufocati si putina indiferenta este chiar binevenita uneori. Chiar daca ai un prieten asta nu inseamna ca trebuie sa stii mereu ce face, unde este, cat sta, sa-l bombardezi cu telefoane, sms-uri, e-mail-uri, ...
Re: Ma mai iubeste ? din 18 sep 2011 23:01 de Melisa
Ma gandesc ca poate vina mea e ca m'am purtat ca un copil...poate ca am gresit aici si nu ii mai pot demonstra ca nu mai fac aceleasi greseli,am fost si prea geloasa si recunosc iar acum cand ma gandesc in urma vad cat de sufocanta eram,alta vina ...
Re: Help:D din 18 sep 2011 21:40 de ThT
Da..foarte smecher,mai ales daca mai rad si toti prietenii tai dupa de tine ca ai rezistat 2 minute si ai avut "norocul"sa ejaculezi si in ea.
Re: Help:D din 18 sep 2011 21:25 de Guest
cand te duci cu prietenii la unam ai usuratica,uiti si de emotii si de tot si daca le mai ai tot esti nevoi sa le infrunti atunci,pe loc :lol:
Par pe spate din 18 sep 2011 19:17 de Guest
Salut am doar 17 ani si a inceput deja sa-mi creasca par pe spate...ce naiba sa fac? N-am chef sa ma dau cu toate cacaturiile de creme sau sa iau medicamente. Nici sa ma rad cu BIC-ul
Masina de tuns ar fi o optiune? Daca nu spuneti-mi alta inafara ...
Re: Sunt putin ingrijorata din 18 sep 2011 18:20 de Guest
Tu mai esti virgina in urechi:lol: Daca te-a penetrat adio virginitate... Mult, putin...asta chiar nu mai conteaza... Asta-i ca-n bancul ala: mai esti virgina?; doar putin:D Data viitoare sa va protejati, ca sa n-aveti surprize neplacute pe ...
Re: Sunt putin ingrijorata din 18 sep 2011 16:02 de victoria_ok
Daca lichidul tau a interactionat cu lichidul lui atunci poti lua orice BTS. Te-a penetrat si nu te-a dezvirginat?:huh:
Un sfat: chiar daca "va jucati" folositi prezervativul ca mai apoi sa nu aveti probleme gen: BTS sau sarcina. ...
Re: Help:D din 18 sep 2011 15:10 de ThT
Exact la fel cum la tine in clasa toti baietii nu mai sunteti virgini desi nu au avut prietena in viata lor.:wacko:
Re: Help:D din 18 sep 2011 13:33 de Guest
Nu ma mira...vroiam doar sa precizez care este denumirea corecta a acelei "fete"!Crezi ca numai tu ai astfel de specimene in clasa?Astea se intalnesc la tot pasul:.
Re: Cum sa procetez cand fetei i se rupe himenul? din 18 sep 2011 13:19 de simosimina
depinde de fiecare...daca ea a folosit inainte ob-uri , este foarte posibil sa ii fi subtiat himenul..sunt atatea chestii care il pot subtia :)
dar sigur 100%cand dai ca "taranul"...sangereaza daca e virgina ...si o doare daca nu mai e virgina! ...
Re: Sangerare nazala din 18 sep 2011 13:13 de simosimina
este ok daca te-a durut capul...si ti-a curs sange din nas. Nu-i asa ca dupa ce a inceput sa iti curga nu te-a mai durut capul? nasul tau este un fel de "supapa" ...si elimina presiunea din creier! Nu ai de ce sa iti faci probleme! :)
Re: Cat rezista candidoza? din 18 sep 2011 13:11 de simosimina
de obicei lenjeria intima se calca cu fierul dupa uscare....si in general la candida nu prea se mai poarta bikini...decat la ocazii mai speciale....
Re: Help:D din 18 sep 2011 04:37 de tenshi
Hmm, nu stiu ce te mira asa specimene. In ziua de azi nu poti crede nici o fata atunci cand iti spune ca e virgina.
La mine in clasa , toate fetele is virgine daca le intrebiO:)... da eu cred ca numa 2-3 fete sunt virgine dupa comportamentul lor ...
Re: dimensiunea normala ?? din 17 sep 2011 23:22 de gazal
WOW mai vazusem un topic de genu : PROBLEMA URIASA penis gigant
chiar nu ajunge ? intra in vagin si va intreaba prietena daca l-ati bagat ? daca ar vede un chinez care in medie are 9 cm parca ca va plangeti de 15 cm O:) ganditi-va ca daca e prea ...
Pagina 176 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |