Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Dureri abdominale dupa sex din 24 sep 2011 01:22 de Firentze
Si pe mine m-a durut mai jos de burta si uneori ovarele la penetrare mai adanca, am fost la ginecolog acuzand durerea aceea abdominala(in timpul menstruatie si a contactului sexual mai profund) mi-a spus ca am dismenoree, iar acum peultima data ...
Re: Dureri abdominale dupa sex din 24 sep 2011 01:20 de simosimina
2 chestii am sa-ti spun:
1 - e subiect antic!
2 - ar trebui ...se scrie cu un i :)
o seara placuta
Re: durere ingrozitoare sub burta din 23 sep 2011 23:29 de angelboxy
bn ca te afli tu mai desteapta
Re: Par Mare din 23 sep 2011 21:57 de SebySeBitza
Nu am plete in cap.. am bretonul pana la mijlocul nasului si perciunii pana aproape de sfarsitul urechii.. va dau si poze ca sa nu ma mai faceti pletos atat.. va zic luni ce s-a intamplat, pana acum stau liber, eu nici in generala nu am avut probleme ...
Re: Par Mare din 23 sep 2011 21:57 de SebySeBitza
Nu am plete in cap.. am bretonul pana la mijlocul nasului si perciunii pana aproape de sfarsitul urechii.. va dau si poze ca sa nu ma mai faceti pletos atat.. va zic luni ce s-a intamplat, pana acum stau liber, eu nici in generala nu am avut probleme ...
Re: Par Mare din 23 sep 2011 21:00 de dorinda
Depinde si cat ai parul de mare. Cel mai bine este sa consulti regulamentul scolii. Daca acolo scrie ca este interzis sa fii pletos, ar fi bine sa mai tunzi din plete, iar daca nu pomeneste nimic, atunci stai blanos:p si nu-ti fie teama sa-ti ...
Re: Par Mare din 23 sep 2011 20:12 de SebySeBitza
:lol:I-am zis deja ca nu vreau sa ma tund si ea spuse ca daca nu vin luni tuns 2 in tot capul imi scade 2 pct la purtare si absenta toata ziua...
Re: Par Mare din 23 sep 2011 20:10 de McLove
Seby cu "y"... eu iti propun sa-i spui: "doamna, eu nu vreau sa ma tund". Daca nu reusesti, amenint-o!
Re: durere ingrozitoare sub burta din 23 sep 2011 20:09 de McLove
Nu e nimic grav... daca moare inseamna ca m-am inselat.
Par mare din 23 sep 2011 19:55 de SebySeBitza
Buna ziua! Ma numesc Seby si as avea nevoie de un sfat cat mai urgent, am 16 ani sunt clasa a 10-a si de 2 saptamani a venit o profa noua de romana care e cam comunista si imi e si diriga:blink:. A spus ca daca nu vin luni tuns imi scade purtarea si ...
Re: durere ingrozitoare sub burta din 23 sep 2011 19:11 de dorinda
Imi pare rau, trebuia sa va fac prosti. Lasa fata sa moara de durere sau din cauza unei apendicite cat timp tu astepti raspunsuri de pe forumuri si controale medicale online. Poate optezi si pentru o operatie tot online.
Cand vei merge la ...
Re: durere ingrozitoare sub burta din 23 sep 2011 16:50 de angelboxy
pot sa stiu si eu cu ce drept ma faci idiot? acest site are drept servire in a da sfaturi nu a jicni pe cineva ,asta e nivelul culturi probabil. daca stiti numai sa jicniti atunci inchideti site-ul.
Re: durere ingrozitoare sub burta din 23 sep 2011 12:00 de dorinda
Cand esti constipat nu te doare in halul ala.
Re: durere ingrozitoare sub burta din 23 sep 2011 10:13 de ciciloveslaura
Poate-i constipata. :) Dorinda, daca ei nu vor, tu n-ai ce face.. nu poti gandi pentru toti.
Re: Dureri abdominale dupa sex din 22 sep 2011 23:49 de biaa0202
Mie nu mi se pare ca este normal..cel putin sangerarile nu sunt normale, dupa actul sexual. Daca ti se mai intampla, ar trebuii sa mergi la medic..
Re: Ma mai iubeste ? din 22 sep 2011 23:26 de Melisa
Accept toate criticile posibile pentru ca stiu ca nu e bine ceea ce gandesc, acum am alte minuni prin cap,ma gandeam sa fiu cu altu sa il pot uita, au trecut deja 2 saptamani si m-am saturat sa plang..
Re: Ma mai iubeste ? din 22 sep 2011 18:55 de dorinda
N-ar fi bine sa va combinati (nu la cartela)? Tu abia iti mai astamperi "foamea", iar ea il uita mai repede pe dobitoc. E reciproc avantajos.:D
Re: Ma mai iubeste ? din 22 sep 2011 18:05 de valentine
Ai o mare problema cu respectul de sine. Ca mascul, nu ma deranjeaza - tipele astea-s cele mai bune ca le poti manipula sa faca ce vrei tu, dar ca persoana neutra, te sfatuiesc sa-ti dai 2 palme, sa pui mana sa te aranjezi, sa te ingrijesti si ...
Re: Dezvirginare fara a curge sange din 22 sep 2011 13:53 de didishor
booh...si la mine nu a curs sange prima data...deshi m.am cam panicat ff tare...pt ca ma gandeam ca nu o s ma creada ca eram virgina...oricum..cu ghidonul la bicicleta nu aveam cum...:)))doar daca cea care spunea d ghidon la bicicleta nu era cu ...
Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarcinata? din 22 sep 2011 13:06 de dorinda
Iti recomand totusi sa fii precauta, nu pentru altii, ci pentru tine si fiindca nu stii ce-ti rezerva viitorul.
Pagina 174 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |