Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarcinata? din 22 sep 2011 12:15 de didishor
...app..acum m.am logat si eu...eu eram guest d mai inainte.. si cat ziceam despre bebe...ai mei deja imi bateau apropouri..;)))ca bunica cik vrea s fie strabunica ...cat d curand..:))=))oricum iti multumesc ptr sinceritate..si sa sti ca ai ...
Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarcinata? din 22 sep 2011 11:57 de Guest
pai..nu se stie niciodata ce s poate intampla...oricum am 21 d ani..si cred ca sunt destul de responsabila..si chiar d ar fi s am un bebe..mi.am dorit dintotdeauna....nui ca ne gandim acumah repede bebe...dar ziceam doar daca se intampla..sa fie..nu ...
Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarcinata? din 22 sep 2011 11:39 de dorinda
Nici nu ti-ai inceput bine viata sexuala, abia v-ati muta impreuna si tu vrei copii? Asteapta sa te mariti macar, abia mai aveti si voi timp sa va cunoasteti si sa va obisnuiti sa locuiti impreuna. Ce te faci daca peste o luna nu va mai ...
Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarcinata? din 22 sep 2011 11:31 de Guest
orice e posibil..si eu iubituh meu facem sex neprotejat ...iar el s termina mai mereu anal ...sau...pe mine...oricum din cate am inteles exista acea 'picatura a fericirii'care barbatul nu isi da seama cand o elimina..inainte d a se termina...sincer ...
Re: Ce le excita pe fete/f din 22 sep 2011 01:35 de Guest
Mai pui de Rocco Sifredi si puichite de mironosite ce sunteti, luati aminte si la mine...daca vreti :
1. punctele erogene pot fi enumerate doar general vorbind, existand, de exemplu, femei care nu suporta sa fie atinse/linse/sarutate in unele ...
Re: Ma mai iubeste ? din 22 sep 2011 01:30 de dorinda
Stai sa intalnesti un tip care sa-ti placa suficient de mult incat sa nu te mai gandesti ca trebuie sa fii "cuminte" prin preajma lui. O sa vrei numai "nebunii".
Re: Ma mai iubeste ? din 22 sep 2011 01:17 de Melisa
As fi fost in stare sa il iert daca el doar s-ar fi culcat cu acea tipa,dar a pus sentimente si acum o iubeste prea mult,din pacate nu mai pot face nimic si nici nu mai are rost, decat sa ma uit in urma si sa plang mai bine ma uit in viitor si vad ...
Re: Ma mai iubeste ? din 21 sep 2011 23:37 de biaa0202
Re: Ma mai iubeste ? din 21 sep 2011 22:39 de valentine
Daca te-a inselat, e clar - e istorie tipul. O relatie mai are sanse pana in momentul cand unul dintre parteneri se culca cu altcineva. Dupa aceea e doar o prostie, oricum ai lua-o.
Ierti o insulta, ierti o minciuna, ierti o cearta, dar sa si-o ...
Un RE din 21 sep 2011 21:02 de Arayas
Din cauza ca eu sunt mai defect de felul meu, am remarcat din primul post o chestie: "nu-l iubeam pe el, il iubeam pentru ce putea sa fie..." sau ceva de genul asta.
Mda... Asta e motivul pentru care spun oricui sa fie exact asa cum este. Fara ...
Re: problema rusinoasa din 21 sep 2011 20:12 de ciciloveslaura
Uitasesi, *tampyt, sy, may, sy.. Asa, daca tot e sa fi corect pan` la capat.
Sex oral...ejaculare in gura... din 21 sep 2011 13:48 de ionutzxxx
o prietena foarte buna a fortato iubitul ei sa [i][Cenzurat de ExoticDream][/i] daca are curaj.
ea nu ar vrea sai ejaculeze in gura
ca nu ii place.
ce sfaturi imi dati pt ca sa evite ejacularea in gura
Re: problema rusinoasa din 21 sep 2011 13:46 de Guest
:heart::blink::ok:(X)(?)O:)daca tu estyy un tampit nam ce saty fac bayetyca sau ce esty si mai lasaty si pe alty in pace
Re: Sangerare nazala din 20 sep 2011 23:07 de ciciloveslaura
Uhm... nu cred ca e tocmai normal sa-ti curga sange din nas, la o banala durere de cap.
Oricum.. probabil ca deja si-a facut un control.
Re: Ma mai iubeste ? din 19 sep 2011 23:26 de ThT
Fii tare,gandeste-te ca daca el nu sufera pentru tine ,inseamna ca ti-ai irosit atata timp degeaba si nu merita nici macar o lacrima.
:lol::lol::lol: Nu e prima persoana.
Re: Par pe spate din 19 sep 2011 23:15 de dorinda
Tu esti gay? Metrosexual? Lasa firele acolo, aia care au ditamai blana si se duc la plaja nu se mai vaita ca au par pe spate.
Re: boli venerie din 19 sep 2011 21:49 de axmu
asa e, ai dreptate.
dar apare acum o alta problema...fata care ar trebui sa imi faca blowjob-ul ar trebui sa se teama de bubitele mici albe care sunt pe penisul meu ? din cate stiu sunt niste cosuri inofensive, care nu trebuie sparte. asa este ?
Re: Par pe spate din 19 sep 2011 19:08 de simosimina
da, se vor intari daca folosesti lama... lasa-le acolo....ca nu sunt multe...daca erai plin mai era cum mai era...
Re: boli venerie din 19 sep 2011 16:25 de Yasmina
Niciodata nu putem fi siguri ca o persoana este 100% ok, fiecare hotaraste pentru el cu cine are relatii intime, ptotejate sau nu, si daca merita sa ofere unei persoane increderea de care are nevoie.
Re: Par pe spate din 19 sep 2011 14:49 de Guest
Sunt cam vreo 10 fire lungi..
Daca dau cu masina e la fel ca cu BIC-ul se vot intarii?
Pagina 175 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |