Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Vreau o prietena din 27 sep 2011 06:28 de Guest
E mult prea greu, tinand cont ca barbatii sunt mai numerosi decat femeile, ceea ce inseamna, ca unii vor sta pe langa :)
Baie cu prietenul din 26 sep 2011 23:01 de Firentze
Buna seara! Am facut o baita cu prietenul meu si cum sunt paranoia din fire ma gandesc daca se putea intampla ceva:-? Adica vreun spermatozoid sa ajunga la mine... stiu ca ei nu rezista la temperaturi mari sau mici, insa apa era calduta si tare mi-e ...
Re: Vreau o prietena din 26 sep 2011 18:26 de DRE
Pai trebuie sa te orientezi pe fetele care crezi ca te-ar placea si ele.Daca te duci la una gen Bianca Draguseanu care arata foarte bine e evident ca nu o sa te bage in seama.Nu tinti prea sus. Banuiesc ca ai si 1-2 prieteni care au si ei ...
Re: Credeti ca ma place? din 26 sep 2011 16:53 de DRE
Nu.Nu cred ca te place.E normal comportamentul lui, doar sunteti colegi.Nu-ti face sperante aiurea...nimic din ce ai zis nu lasa impresia ca te-ar placea in mod deosebit.;)
Re: Vreau o prietena din 26 sep 2011 14:46 de Guest
mmmm.... ba da :unsure:
Nu poti intreba pe net cum sa iti faci o prietena. Daca ti-ar zice sa ai curaj, sa vorbesti ca nu te mananca, sa fii mai vesel, mai comunicativ, ai avea o sansa, dar cred ca sfaturile astea deja le stii. La varsta ta ...
Re: Credeti ca ma place? din 25 sep 2011 21:13 de ThT
Daca nu as fii citit ca te-ai mutat la alt liceu as fii zis ca esti prin clasa a5a.
Re: Credeti ca ma place? din 25 sep 2011 19:14 de dorinda
Crezi ca esti singura colega pe care o are in lista la messenger? Sunt sigura ca sunt si o parte din celelalte colege.
Stai linistita, se poarta asa doar pentru ca ii esti colega si probabil e un baiat mai finut, iar daca te place in mod ...
Credeti ca ma place? din 25 sep 2011 17:48 de Elena94
Chiar am nevoie de un raspuns :~*
Suntem colegi,mai nou.M-am mutat in clasa lui,in alt liceu. Am aflat ca am fost si in aceeasi scoala (nu mi-l mai aminteam).
Mi-a bagat id-ul in lista.Nu i-am zis nimic si mi-a pus ":>" .. am inceput sa vorbim ...
Re: ata pooli din 25 sep 2011 14:23 de Guest
AVERTISMENT! din 25 sep 2011 04:57 de ExoticDream
Acest subiect de o calitate greu de calificat va fi sters. Nu stiu cati ani ai (intuiesc ca nu mai mult de 12-13, date fiind "problemele" pe care le ridici pe aici), insa modul in care te exprimi trebuie "lucrat" ceva timp de-acum incolo pana ...
Re: Deviatia de sept din 25 sep 2011 04:38 de ExoticDream
Problema ta este de natura medicala, iti voi muta subiectul la sectiunea ""Sanatate".
(!)(!)(!)
Re: Par Mare din 25 sep 2011 01:21 de Zx805
Nu conteaza daca-ti sta bine sau nu,aici e vorba de principii si de dorinta fiecaruia.Atata timp cat tu vrei parul lungutz,asa cum il ai,si in regulament scrie ca ai voie,atunci nu vad unde`i buba :/ [ma refer la liceu].
Cat despre parintii ...
Deviatia de sept din 25 sep 2011 00:00 de Guest
Stie careva cat dureaza o operatie de sept si daca este dureroasa?(poate descrie cineva in ce consta procesul)
Dupa operatia de deviatie de sept,la 1 zi sau 2 distanta se poate face efort fizic: fotbal(alergare),sala sau se poate merge la strand?
Re: Par Mare din 24 sep 2011 16:40 de Zx805
Prietene ai 16 ani,cred ca e varsta la care poti decide daca vrei sa-ti lasi parul lung sau nu.Mergi la directiune si vezi cum sta situatia "ai voie cu parul lung in liceu,sau nu?"Intreaba-l pe director.Daca iti zice ca da,explica-i frumos la ...
Re: Dureri abdominale dupa sex din 24 sep 2011 13:02 de Randunik
Eu zic ca nu e bine sa iti curga sange cand ai contact sexual.
Re: Par Mare din 24 sep 2011 11:04 de dorinda
Ma refeream la frizura, nu la persoana din poza. Stiu si eu cum arata Justin Bieber (cap de mop).
Re: Par Mare din 24 sep 2011 11:01 de SebySeBitza
Daca crezi ca asta e o poza cu JB cauta-l pe net si vezi cum arata JB...Daca o sa ma tund o sa vezi si una recenta...
Re: Par Mare din 24 sep 2011 10:41 de dorinda
Iti convine sau nu, dar tare mi-e ca o sa trebuiasca sa apelezi la ei. Pune o poza cu "inainte" si "dupa". Unora chiar le sta bine cu plete.
Re: Par Mare din 24 sep 2011 09:23 de SebySeBitza
Exact de asta imi este mie frica, stiu ca directoarea nu imi va face nimic daca am parul mare, dar daca imi suna parintii ma tund la chelie... nu le-a placut niciodata parul mare la baieti, inca din generala am discutia asta cu ei spun ca asa sunt ...
Re: Curiozitate ,astept pareri din 24 sep 2011 01:27 de simosimina
nu mi displace ideea, insa nu poti purta costum oriunde...totusi..nu mergi la plimbare prin parc in costum :)))
trebuie sa stii sa iti alegi tinuta in functie de eveniment...si de locul unde mergi....cum slapii sunt exclusiv pentru plaja...asa ...
Pagina 173 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |