Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Care sunt zonele sensibile ale unui baiat? din 17 sep 2011 16:56 de Milanne
Il gadila ouale haha ^^. Pai zonele cele mai excitate sunt in afara de penis daca tot cereti gatul si pectorali :>. Dupa logic ca vine cucul cu partile lui.
Re: Sex anal din 16 sep 2011 14:45 de rar2112
Ideea de baza ar fi sa vorbiti despre subiect.....nu sa va insultati...pt cei care nu stiu..."google it"...pt cei care stiu....have fun...sau stati cuminti :)
Re: Sex anal din 16 sep 2011 11:23 de ingerul
Iar prostia ce se va revarsa din cauza laxativului ti`o dau tie nu ? Cum face doctoru veterinar cand castreaza vierii ... coaiele numai ei le ia . Tot asa si tu , daca eu scap de prostie , pe aceea ti-o dau tie DORIN(Da):p
Re: Ingandurat. din 16 sep 2011 09:45 de Neonel
Ms pentru replay , chiar aceleas ganduri le am si eu...cei drept eu sunt de vina ca asa am invatzat-o dar asta pentru ca si la mine e oarecum prima relatie de lunga durata si prima fata la care tin foarte mult si o iubesc... ea la mine vine dar de ...
Re: Ma mai iubeste ? din 16 sep 2011 05:27 de ExoticDream
Daca este adevarat ca te-a inselat...., nu stiu daca mai are sens sa pronuntam cuvantul "iubire", poate doar cu ghilimele! Nu numai acest lucru in sine, ci toata gama de actiuni la care tipul cu pricina s-a pretat demonstreaza clar ca lumina ...
Re: Sex anal din 16 sep 2011 02:08 de dorinda
Tu ai scris "Clisma ohh da , cu furtunel cu apa calda bleahhh sa vezi prin cada micile bucati de cacao ..."
Eu nu inteleg gresit, insa tu te exprimi aiurea rau de tot si pe deasupra nici nu stii sa citesti cum trebuie pentru ca n-am scris nimic ...
Re: Sex anal din 15 sep 2011 23:45 de ingerul
Dorinda ce intrebari stupide imi adresezi .... Largeste-ti tu funduletu ca la vreme de batranete vei avea ,,de tras" .... Vei vedea tu cu ce. Fata cum dracu sa nu mai apara si rahatul in cada daca cineva se mai spala profund la cur ...
Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu mai fiu din 15 sep 2011 22:21 de tenshi
Omg... aia creca are 20 ani acum, sigur nu mai are ea nevoie.
Re: Ingandurat. din 15 sep 2011 15:36 de dorinda
Amandoi aveti cate o problema: tu ca i-ai cantat in struna si ai invatat-o prost, iar ea ca este imatura si ca fiind in vacanta, din lipsa de ocupatie, te streseaza pe tine. Sau...poate incearca sa te tina din scurt ca vrea sa se marite, avand in ...
Re: Ma mai iubeste ? din 15 sep 2011 15:24 de dorinda
Tu zici ca el te-a iubit, dar eu taaare ma indoiesc de asta. Baietii pot fi exagerat de mincinosi cand au un interes anume.
Re: .. din 15 sep 2011 14:34 de Yasmina
Daca tot nu ai inteles nimic din ce am scris eu, incearca sa te abti sa ma parafrazezi.
Re: Circumcizie din 15 sep 2011 13:38 de ingerul
Doamne Iisuse Hristoase !
Cred ca as muri de durere pfffff sa ma intepe ala in penis:o
Re: .. din 15 sep 2011 13:34 de ingerul
Jura-te si am sa te cred :-` Barbatu poate sa`si dea drumu unde vrea el ... Nu stabilesti tu unde isi da si cum isi da drumu un barbat adevarat ...
Si daca vrea sa ejaculeze pe sanii tai , ce faci il strangi de c#aie enervandu-te de ...
Ingandurat. din 15 sep 2011 11:25 de Neonel
Buna , sunt cu prietena mea de 6 luni impreuna ,la inceput totul a fost frumos pana i-am cunoscut parinti ei si m-au acceptat in sanul familiei lor de atunci prietena mea isi doreste foarte mult ca in fiecare zi sa fiu la ea acasa ( ea locuieste la ...
Re: Circumcizie din 15 sep 2011 10:27 de Guest
Nu va mai speriati asa.eu am fakut circumciza din cauza unei fimoze avansate acum 3 saptamani..am fakut anestezie locala deoarece doctorul a zis ca nu se merita sa faci rahie prin coloana sau anestezie totala ca nu-siu are rostul deoarece mai rau o ...
Re: Ma mai iubeste ? din 15 sep 2011 00:10 de Melisa
Ai dreptate dorinda,plus ca daca intradevar ma inselat cat a fost in tara ... atunci nu merita dragostea mea ,el zice ca e cu una de la el dar nu cred asta si cum ca ar iubi'o enorm de mult si ca pe mine m'a uitat total,dar iubirea nu dispare peste ...
Re: Bubita mica pe sfarc din 14 sep 2011 21:14 de Guest
Baiatul Spune Clar ca are aceasta problema de cativa ani tu crezi ca daca ar fi avut cancer mamar ,netratandu-se atat timp acum mai putea scrie acest mesaj?!
PS:Era
foarte grav bolnav sau chiar ...doamne fereste
Nu ar strica sa consulti medicul
Re: Foarte timid din 14 sep 2011 15:08 de nickname
Asta iti va trece doar exersand.
Vorbeste cu cat mai multe femei (fara sa ai un obiectiv anume) pur si simplu fa conversatie, ideea e sa te obisnuiesti in preajma lor si o sa vezi ca in timp o sa dispara problema. Trebuie sa constientizezi ca ...
Re: Ce sa fac si ce nu la prima intalnire (baiat, 16 ani) din 14 sep 2011 15:04 de Guest
ATENTIE, asta merge la 16 ani desi am si aici dubii. De la 18 incolo este chiar contraindicat sa faci ce a zis el mai sus.
Re: Eu 22, EL 38 din 14 sep 2011 10:54 de Yasmina
Gasesc foarte interesanta aceasta interventie a ta, am avut si eu o relatie cu un barbat de 38 de ani si desi m-am bucurat ca nu e insurat si nu a fost niciodata, am fost foarte nefericita dupa un timp alaturi de el si l-am banuit ca are ceva ...
Pagina 177 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |