Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: De ce 'vrem' sa facem copii? din 26 sep 2010 04:00 de Bozgoru
si de aceea.. aceste responsabilitati sa revina dupa varsta de 37-38 de ani..:D
Re: Dungi verticale sau orizontale? din 26 sep 2010 03:58 de ExoticDream
Te avantajeaza dungile orizontale.
Vezi ca [b]iti voi muta topicul la rubrica "Altele"!!![/b]
(!)(!)(!)
Re: Re: Re: Re: fetele sunt atrase de masini ? din 26 sep 2010 03:30 de fixativ
daca e un burtos inseamna ca ala are bani,ca daia a facut burta ,pentru ca "o duce bine" asta am observat foarte des,orice burtos are langa el o super gagica,eu am ajuns sa cred ca povestile alea ca baiatul ca sa impresioneze cat de cat o fata ...
Re: Re: De ce 'vrem' sa facem copii? din 26 sep 2010 03:25 de ExoticDream
Sunt convinsa ca din momentul in care apare un copil, indiferent cat de roz s-ar prezenta conditiile (parinti cu joburi stabile si banoase, armonie si intelegere, bunici dispusi sa sara in ajutor, casa incapatoare etc.), impactul asupra vietii ...
Re: dungi verticale sau orizontale din 26 sep 2010 01:02 de genovia
ideea este ca dungile n-au nicio legatura cu kilogramele si cantarul, ci cu inaltimea. deci , daca problema ta sunt kilogramele si nu inaltimea poti purta dungile pe verticala, orizontala, diagola, chiar si carouri. tot ghisheftu-i sa porti, doar ...
Re: dungi verticale sau orizontale din 26 sep 2010 00:43 de Bozgoru
ca s anu pari asa slab ar trebui dungi orizontale.. dar per general.. ti-ar trebui haine care sa nu fie in nici un caz largi... hainele largi te fac mai slab decat niste haine stramte...cel mai bine ar fii niste haine normale.. iar la tricouri cu ...
Re: INTREBARE PENTRU FETE ..... din 26 sep 2010 00:13 de genovia
poate ar trebui sa incep prin a te intreba carei grupe de varsta i-i este adresata intrebarea. dar , oricum, si-n lipsa acestui detaliu, foarte obiectiva, trebuie sa-ti spun ca filmului, sau scenarului ii lipseste ceva. in primul rand ca ...
Re: Foarte foarte timid :( din 25 sep 2010 23:55 de dorinda
In primul si in primul rand iti recomand un set de analize sa vezi daca problemele tale de sanatate sunt reale sau nu. Dupa care te sfatuiesc sa mergi si la un psiholog. Te vor ajuta destul de mult sfaturile lui.
Apoi... sa stii ca n-are rost ...
Re: Re: Re: Re: Re: ati avorta? din 25 sep 2010 23:18 de Arayas
HABAR NU AI CE INSEAMNA! Sincer. Nici eu nu am avut habar, nici sotia. Dar eu aveam 27 de ani, situatie stabila si tot ni s-a parut o experienta bulversanta, cel putin primii 5 ani. Repet! Habar n-ai in ce te bagi. N-ai nici cea mai mica idee. ...
Re: dungi verticale sau orizontale din 25 sep 2010 21:34 de victoria_ok
Mie nu-mi plac dungile :ermm:
Tie insa ti-ar trebuie dungi orizontale sau haine care au o culoare deschisa (alb, galben, etc.)
Re: dungi verticale sau orizontale din 25 sep 2010 19:27 de sweety16
Te anatajeaza cele cu dungi pe orizontala.Insa inainte de toate, daca vrei sa pari mai grasut poarta haine largi.Pantaloni cu turul lasat, nu neaprat cei cu turul pana la genunchi, ca poate nu-ti plac.Si tricouri mai lungute si mai largi.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se uita baietii dupa din 25 sep 2010 19:23 de sweety16
Pai eu ce ziceam?:wacko:
Arunci o privire cum e normal ca doar am zis ca nu merg cu capu' in pamant.Tu erai aia care zicea ca sta si intoarce capu' dupa nu stiu ce tip dragut.Cum adica ma dau sfanta? Ce legatura are? :))
Clar nu sunt eu aia ...
Dungi verticale sau orizontale? din 25 sep 2010 19:23 de chinezu_alpinist
revin cu un al 2-lea topic pe seara asta.
ideea e ca eu sunt un pic cam slab si ma tot gandesc ce forma a dungilor trebuie sa ai tricourile si bluzele pe care le port: verticale sau orizontale ?
cine se princepe la moda ar trebui sa imi spuna, ...
Re: Re: Re: Re: ati avorta? din 25 sep 2010 18:59 de Diana_
Mda,vad ca esti ironic ca de obicei! Nu vorbesc sa ma aflu in treaba,ci pt ca sunt indreptatita sa fac asta. Nu stiu daca ai citit pe forum,dar sunt insarcinata si desi sunt putin speriata,in acelasi timp sunt şi constienta de ...
Re: Clinic din 25 sep 2010 17:33 de Pasaroi_Cuminte
http://librarialibertas.ro/reviste/20315/egiptul-antic-nr8-femeile-faraon-dvd
Have a nice life, Arayas.
Clinic din 25 sep 2010 17:28 de Arayas
Nu trebuie sa ne mai convingi. Eu spuneam cum era tratata femeia in vremuri antice. Daca nu esti in stare sa urmaresti o fraza si o idee macar nu mai intoxica lumea pe aici cu egalurile tale si analizele tale de copil retardat. Chiar ai nevoie de ...
Re: Foarte foarte timid :( din 25 sep 2010 16:12 de Bozgoru
in primul tand.. ar trebui sa scapi de problemele medicale.. si de ele ai cum sa scapi decat ignorandu-le.. asta iti zic din proprie experienta... boala de care te plangi este cronica... si din asta rezulta pastile incontinuu.. pastile incontinuu ...
Re: Superfunnyyyyyy! din 25 sep 2010 03:26 de ExoticDream
Ma bucur ca din inaltimile abisale din care ne privesti, intre o partida de sex cu nevasta altuia si o lectie de morala bazata pe viata adevarata, te amuza posturile noastre. Ironizandu-ne cum ca am avea pretentia de a detine adevarul absolut ...
Re: Re: Re: Re: clinic din 25 sep 2010 02:40 de Arayas
Exact. M-ai facut misogin speriat de superioritatea femeilor, nu ca tine "open minded". Deci, nu ti-e clar ca in cazul meu, ce sadesti asta culegi? Poate chiar cu adaos si TVA?
Exotico, poate am dreptate sau nu. Poate din vina mea si-a ...
Re: Re: Re: clinic din 25 sep 2010 02:35 de valentine
*cough *cough
Nu stiu daca ai dreptate sau nu, dar trebuie sa-ti spun ca nu esti primul care-i spune ceva de genul asta. Bine, cu o exprimare ceva mai defectuoasa, dar au mai fost persoane care au vrut sa exprime acelasi ...
Pagina 180 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |