Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: clinic din 25 sep 2010 02:05 de ExoticDream
Multumesc de apreciere, inseamna ca nu putem participa la o dezbatere in jurul aceleiasi mese, stiam eu ca trebuie sa mai cresc, sa mai citesc, sa ma mai blazez putin intelegand ca lumea este cum este si noi suntem prea mici pentru a putea ...
Re: Re: Re: ati avorta? din 25 sep 2010 00:26 de Arayas
Un copil necesita multe. In special MINTE in capul parintilor. Ah, si un amanunt: 2 parinti. So...cand nu stii despre ce e vorba spui frumos:"va rog sa ma scuzati, trebuie sa ma duc la toaleta" si iesi pe usa. Nu trebuie sa deschizi gura cand iti ...
Re: foarte foarte timid :( din 24 sep 2010 22:37 de Arayas
Din pacate esti un copil/adolescent sufocat de parinti. Imunitatea ta s-a dus in momentul in care tot ei au decis ca pilulele sunt raspunsul la orice. Cei care traiesc nesanatos au un organism care lupta singur cu pericolele, au imunitate naturala, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Feminismul din 24 sep 2010 20:51 de Pasaroi_Cuminte
Nu.Nu a fost subtil.Subtilitatea presupune patrunderea pana in cele mai mici amanunte asupra unui subiect, adica discretizare.Tu ai facut generalizare, adica opusul.
Chiar te rog.
Feminismul este o doctrina.Doctrinile pot fi expuse sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Feminismul din 24 sep 2010 20:24 de Arayas
Fenomenal, asta ai inteles tu? Inseamna ca ma exprim prea subtil. Trebuie sa-mi cobor un pic nivelul.
Ma refeream la feminismul sanatos, cel care a adus femeilor drept de vot, dreptul de a studia, de a face politica, de ocupa pozitii sociale ...
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 24 sep 2010 09:40 de baby
http://www.youtube.com/watch?v=v0uq08-MacI&feature=related
Eu nu stiam ca am talente de astea. :ermm:
Pur si simplu nu am mai vrut sa ma uit in urma...stiam ca e acolo, auzeam cum ma striga dar....n-am mai vrut.
Nu mai sunt la varsta la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal din 24 sep 2010 03:31 de Bozgoru
hahaha ce valuri facem la tenis? glumesti nu? nu s-a calificat nici un roman in ultimii 30 de ani nici macar in sferturile unui turneu mai de Doamne-ajuta...la judo da.... la handball mentalitatea aia e romani nu ne lasa niciodata sa fim mai sus ...
Re: Re: Operatie de circumcizie din 24 sep 2010 02:53 de Gigi Kent
Eu n-am avut probleme de decalotare niciodata, insa ata m-a deranajat oarecum si am rupt-o singur. Am ciupit-o cu unghiera si apoi am tras de ea pana s-a rupt pana la capat. Eram bine excitat si nu simteam nici o durere. Sunt satisfacut de ...
Re: Iubire, despartire, test de sarcina din 24 sep 2010 00:20 de jasmin
:heart:Buna ma numesc jasmin si am 27 de ani...stii vb aia inimi nu ai poti porunci...dupa cum am inteles ai zis ca ai avut o relatie serioasa...serioasa pt tine...neserioasa pt el..el si-a facut treaba si a plecat...el nu stie ce e aia ...
Re: Feminismul din 23 sep 2010 23:19 de femme
Nu stiu daca feminismul este cauza tuturor acestor "tragedii", dar stiu ca, eu cel putin, nu vreau egalitatea cu barbatii, ca nu consider ca egalitatea e solutia. Eu vreau ca barbatii sa ma respecte, sa-mi acorde locul lor, nu sa stea ca ...
Re: Re: din 23 sep 2010 22:52 de SORIN28
Ata se rupe si ...atat.
Se inchide doar "rana", nu se lipeste ata.
Re: Feminismul din 23 sep 2010 22:45 de Igor Tudor
bun articolul valentine :ok: chestia asta am observato si eu si chiar vroiam sa scriu ceva pe tema asta ......
Feminismul din 23 sep 2010 22:37 de valentine
[b]Feminismul, mişcarea care le-a învăţat pe tinerele femei să devină “paraşute”[/b]
Într-un articol publicat pe http://www2.macleans.ca/2010/08/10/outraged-moms-trashy-daughters/print/ , şi intitulat “Mame indecente, fiice ...
Re: din 23 sep 2010 20:01 de nettmobile
De fapt care e faza cu ata asta, cum trebuie sa se rupa? Stiu de la cineva ca i s-a rupt in timpul contactului dar in scurt timp s-a inchis la loc.Daca e sa fie taiata cum se face taietura, in ce loc mai exact?
Poate stie cineva care si-a facut..
Re: Primul act sexual din 23 sep 2010 04:37 de Bozgoru
e de la tine.. n-ai nimic..La 8 ore dupa inceperea vietii tale sexuale ar fii trebuit sa sarbatoresti nu sa intrebi pe forum nelinistita.. dar na.. bine macar ca iti dai interesul .. ca majoritatea nu si-l dau.. iti urez succes..
Re: Circumcizie din 22 sep 2010 17:24 de analia
Pai afla tot despre circumcizie pe http://cadin.weblog.ro/2009/04/12/obrezenia
Re: Menstruatie intarziata din 22 sep 2010 13:14 de Psyche
intarzierea poate avea multe motive. fie esti stresata,fie ai o raceala,fie e legata de viata sexuala.
astfel de dereglari apar tot mereu.
in cazul in care nu iti vine in urmatoarele 1-2 saptamani,e deja motiv de ingrijorare. si nu ma refer la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 sep 2010 13:03 de McLove
Ai copil?
Menstruatie intarziata din 22 sep 2010 11:28 de Andreea
Buna! Am o mare problema, mi-a intarziat menstruatia deja 8 zile, mi-a intarziat si luna trecuta 5, desi eu aveam un ciclu regulat. Mentionez ca nu am luat anticonceptionale sau orice alt medicament. Am facut teste de sarcina si luna trecuta si luna ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daca iti vine ciclul=nu es din 22 sep 2010 08:32 de blondu24
Buna ziua...am si o intrebare ..am facut'o cu prietena mea acum o luna mai exact pe 16 august 2010 si apoi la o saptamana i-a venit ciclul pe 20 august mai exact si i-a venit cu o saptamana mai devreme de cat trebuia...si akuma luna asta trebuia sa ...
Pagina 181 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |