Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Ata rupta putin... din 22 sep 2010 01:52 de Andrei23
Salutare.
Am o problema..nu stiu cum sa incep dar o spun.Nu demult timp am patit ca asa numita "ata" mi sa rupt foarte putin deabea se vede.si ma ustura extraodinar de tare cand este in erectie ... nu stiu sigur daca asa trebuie sa se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 sep 2010 23:41 de sgc
psyche are dreptate. oricum, nu trebuie sa te astepti la un fizic surprinzator. . poate un fizic placut. surprinzator este, pt. cei ce-mi afla varsta, ca cica n-arat cum c-as avea 40 ani. aceasta-i momentul in care fiecare incepe sa-mi aloce varste ...
Re: Novynette din 21 sep 2010 19:30 de geany
trebuie sa te protejezi dupa aia
:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal din 21 sep 2010 18:53 de ursaru
Aia care l-au injurat pe Ilie nu erau fani adevarati.Oricum,nici Ilie nu si-a facut viata usoara la Steaua,a promis prea multe de la inceput,ca face aia ,ca face aia..etc. Ne trebuie un antrenor serios,ca m-am saturat de interimari gen Pedrazzini ...
Re: Re: Re: BOyfrend din 21 sep 2010 18:10 de ursaru
Ai traumatizat`o :))
Re: Re: BOyfrend din 21 sep 2010 17:31 de cosmin96
sa sti ca nuti trebuie prieten cum ar fi io am avut prietena abea la 12 ani :flowers::unsure::heart::heart:
Re: Primul act sexual din 21 sep 2010 16:58 de 7Senses
Nu iti face probleme in ambele cazuri esti ok
pt statistica mea personala te rog spune-mi daca ti-a placut prima data
:D
Re: Re: M-am indragostit de un tigan din 21 sep 2010 16:51 de Bozgoru
ba da... toti "rromii" sunt tigani.. toti sunt niste borati.. indifenet de cati bani au.. toti isi dau arama pe fatza la un moment dat.. toti iti infig cutitul in spate sa te fure oricat de multi bani ar avea.. pentru simplul fapt ca toti tiganii ...
Re: Oare ma insela? din 21 sep 2010 16:32 de cosmin96
Lasal ca el isi bate joc de tine dar nu trebuie sa pui la inima trebuie sa treci mai departe (!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)
Re: M-am indragostit de un tigan din 21 sep 2010 15:06 de AnaAnita
Esti sigura ca nu iti plac banii lui?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roaccutane - medicament mi din 21 sep 2010 11:25 de vlad
ROACCUTANE E CEL MAI BUN. AM FOLOSIT ROACCUTANE 10 MG 2 COMPRIMATE PE ZI TIMP DE 3 LUNI SI A DAT REZULTATE.NU AM AVUT PROBLEME CU FICATUL DAR MI SE USCAU BUZELE SI SE DESCUAMA PIELEA DE PE FATA , SEMN CA ISI FACEA EFECTUL. DACA AI TENUL GRAS IN 2 ...
Re: Re: Re: Durere la baieti? din 21 sep 2010 10:49 de SORIN28
Nu trebuie neaparat sa il termini printr-un contact sexual, pur si simplu sa ejaculeze.:ok:
Si durerea e crancena daca ramane cu "ochii in soare". :D
Re: M-am indragostit de un tigan din 20 sep 2010 20:57 de Incepator
In viata apar multe lucruri la care nu te astepti, problemam este ca de cele mai multe ori aceste lucruri nu-ti aduc binele.
Deja ne-ai aratat ca esti materialista, sau te temeai sa nu radem de tine ca te indragostesti de tigani (romi) amarati. ...
Re: despre prezervativ..si altele din 20 sep 2010 20:41 de 7Senses
Cel mai bun sfat e ........Sa te culci cu un barbat matur si cu capul pe umeri care nu doarme pe el in timp ce face dragoste si nu isi pierde prezervativul in vagin.:ok:
Sa nu uitam ca prezervativul e printre cele mai sigure metode de ...
Re: Re: Re: Cum / ce sa fac ? din 20 sep 2010 18:59 de ella0790
:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac :(? din 20 sep 2010 16:42 de ursaru
Nu e,trebuie doar sa iti dai seama cu care fata ai putea avea o relatie serioasa.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 sep 2010 15:32 de Diana
Parintii vor reveni la sentimente mai bune, sunt sigura. Momentan nu ii bagati in seama, faceti-va bagajele si plecati. Isi vor da seama in ceva timp ca vor fi bunici, ca voi sunteti siguri pe ce vreti si aveti nevoie de ajutor si se vor inmuia, mai ...
Re: Re: M-am indragostit de un tigan din 20 sep 2010 13:33 de Psyche
Connect-R e un ratat atat din punct de vedere etnic,ca e evident un hibrid ce nu mi-l pot explica,cat si din punct de vedere al carierei muzicale pentru ca promoveaza un gen de proasta calitate si nici nu e nu stiu cat de talentat. Asta daca la ...
Re: Re: M-am indragostit de un tigan din 20 sep 2010 13:29 de ursaru
Foarte tare!:D
Connecte-R chiar e mandru ca e tigan cebotar!B)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sani mari sau mici din 20 sep 2010 13:09 de McLove
Logic ca exista sani naturali, frumosi, perfecti.
Acum, celelalte, daca vor, trebuie sa completeze: cu un sutien, cu un silicon, cu un balon etc. (sau cum am vazut, cu ofticatul) :rolleyes:
Pagina 182 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |