Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Primul act sexual din 19 sep 2010 00:49 de ThT
Ma lasi pe mine sa fiu nasul copilului daca ai asemenea noroc?:heart:
P.S.
cum poti sa te dezvirginezi si tu sa nu stii nimic despre acest lucru? Si NU ,nu este normal sa-ti curga si acum sange,mergi la un doctor.
Primul act sexual din 19 sep 2010 00:32 de Meli
Buna! Sunt noua pe aici si am cateva intrebari.
Azi mi-am inceput viata sexuala. Dupa petting si atingerea organelor genitale am simtit niste secretii insa nu stiu de la care din noi au provenit (tin si sper sa cred ca nu de la el). Dupa, a urmat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pent din 18 sep 2010 22:24 de Alexutssa
Nu stiu,difera de la persoana la persoana . Poate este mica [ ma refer ca varsta ] , sau poate gandeste ca pe vremuri " trebuie sa fiu virgina pana in noaptea nuntii " .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pentru f din 18 sep 2010 22:08 de sweety16
Totusi 3 ani fara sex pentru un baiat/barbat e prea mult...din moment ce au stat atat de mult impreuna se presupune ca se iubesc deci de ce trebuie sa stea atata pana sa accepte?Ce naiba ii ia 3 ani ca sa fie pregatita?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cariera sau dr din 18 sep 2010 21:25 de Nekunoskuta
Daca el este marea iubirea ce inseamna 3-4 ani de facultate in alt oras? Exista posibilitatea sa va vedeti macar la o luna-doua, exista atatea metode de comunicare, exista vacante, practic va puneti cu ocazia asta si relatia "la incercare". Eu nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 sep 2010 19:02 de Diana
Scuze pt eventualele greseli, am scris in graba.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 sep 2010 19:01 de Diana
Mai nasol e ca trebuie sa-i anunt pe ai mei de ..."eveniment". O sa iasa un scandal monstru:wacko: Noi doi suntem din acelasi oras, parintii nostri f buni prieteni..:wacko: Precizez ca eu si iubitul meu locuim in alt oras, suntem studenti ...
Re: Re: Re: Ce il excita mai tare? din 18 sep 2010 17:50 de maryuss
[b]da asai, j pe voi fetelor cam tot asa reusim sa va excitam[/b]
Re: Re: Re: Re: Am 13 ani si doresc sa fac sex cu din 18 sep 2010 15:12 de onix
mama sa mor ca deastea nu am mai vazut :))))))) copil la 13 ani ai trebuie p i z d pfffff faceti ma care sunteti de acolo de la el si duceiti o femeie ca poate e bolnav baiatu si sufera de sex :))) sa nu moara dracu :))) pe acolo :devil:
Re: Re: Re: Ma doare indiferenta lor din 18 sep 2010 15:01 de McLove
Nu cred ca poti faci minuni... dar, poti incerca, si sa te gandesti: "eu pentru cine fac asta? pentru ei, sau pentru mine?"
Nu ei sunt de vina... de vina e sistemul care a fost inainte, majoritatea parintilor din ziua de azi, invata multe lucruri ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginez din 18 sep 2010 14:04 de femme
In primul rand, trebuie sa fii rabdator si tandru! Trebuie sa incepi prin petting (mangaieri, sarutari) ca sa ii dai ei o stare de confort si relaxare. Apoi, alegeti o pozitie cat mai confortabila, cea mai indicata fiind pozitia misionarului cu o ...
Re: Re: Re: Cum / ce sa fac ? din 18 sep 2010 12:08 de Alexutssa
Eh .. nu toate . Cat despre fata respectiva .. Poate face chestia asta sa se distreze :blink: Si nu prea e o solutie sa iti faci alt id , e pueril . Intreab-o si vei afla raspunsul %%-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o din 18 sep 2010 09:25 de nyku23
am o relatie de 4 luni cu prietena mea . tin foarte mult la ea dar si ea la mine . mi se pare ceva normal sa o intreb daca este virgina . ea mi-a spus ca DA este virgina . eu nu am mai facut-o niciodata cu fete virgine .. doar cu fete second hand ...
Re: Ma doare indiferenta lor din 18 sep 2010 02:00 de Bozgoru
n-ai ce face asa au ales ei sa procedeze. cine stie.. poate nu-ti dai seama.. poate comportamentul asta a lor genu :"hai sa vedem ce faci cu facultatea..sa vedem daca etsi in stare".. poate este un imbold sa te faca sa-ti dai interesul si mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitii sunt re din 18 sep 2010 01:36 de gabriel
Ai foarte mare dreptate...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cariera sau dragoste din 17 sep 2010 22:24 de sgc
;) si daca termina universitatea s-apoi schimba domeniul si asa mai departe etc., etc. etc. sau va lucra in domenii care nu prea mai au de-a face cu universitatea terminata, si mai face inca n-shpe universitatis-a dus si universitatea dusa-i si ...
Re: Re: nu din 17 sep 2010 20:30 de femme
Subscriu la tot ce a zis Exotic Dream!!:flowers::flowers::-*:-*
Re: Putin ajutor? din 17 sep 2010 20:00 de victoria_ok
Trebuie sa-ti faci cunostinta cu mai multi oameni. La sigur va gasi cineva cu tine limba comuna. Ce sa zic de colegii tai de clasa? Stii cum... nu exista oameni care nu sunt observati dar exista oameni care nu doresc sa observe unele persoane. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cariera sau dragoste din 17 sep 2010 19:49 de victoria_ok
Cred eu ca pe primul loc e universitatea. Trebuie sa inveti acolo unde-ti place, indiferent daca va merge el dupa tine sau nu.
Nici nu stii ce se va intampla, si relatia voastra piere....atunci ce faci? Ramai cu regrete...
Re: Putin ajutor? din 17 sep 2010 19:39 de Psyche
problema ta principala e analfabetismul. nu mi-o lua in nume de rau,trebuie sa fi constient de lucrul asta si sa il repari.
cu toate ca din spusele tale reiese ca esti undeva prin clasa a7a. esti inca mic,dar imi aduc bine aminte ca vorbeam ...
Pagina 184 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |