Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Ma doare indiferenta lor din 17 sep 2010 17:18 de Copiluuu
Simt ca parintii mei sunt prea indiferenti si nu dau importanta la nimic in ceea ce ma priveste.Nu stiu absolut nimic despre mine,ce imi place sau nu sa fac,ce situatie scolara am,ce prieteni am etc.In schimb mereu aud tot felul de fraze,gen "cati de ...
Re: Re: INTREBARI PENTRU FETE din 17 sep 2010 15:53 de okew
Re: Re: Cum / ce sa fac ? din 17 sep 2010 14:02 de ursaru
Pai normal ca nu trebuie sa fie numai cu el,trebuie sa se mai f**a si cu altii. :))
In general,fetele cu varste cuprinse intre 14-18 ani sunt neserioase.;)
Re: M-am indragostit de profesorul meu! din 17 sep 2010 13:26 de ella0790
te-a f...t si te-a lasat.
Re: Imi place un baiat, dar am refuzat o intalnire din 17 sep 2010 13:12 de ella0790
incearca sa vb cu el.incercarea moarte nu are:D
Re: Inceput de relatie din 17 sep 2010 12:19 de ella0790
sa nu o sufoci
Re: nu din 17 sep 2010 03:30 de ExoticDream
N-as fi vrut sa spun asta, dar ceea ce afirmi tu, combinat cu ceea ce gandim cele mai multe dintre noi, femeile, conduce la concluzia ca voi, barbatii, ati fi un pic mai.... putin evoluati decat noi, chiar daca tu ai interpreta aceasta continua ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiune din 17 sep 2010 00:31 de beniamin.nas
inainte de doate vreau sa ma scuze fete sub 18 ani, sau fetele peste 18 ani la fel, aceste lucruri, nu este bine de vb mai ales de fatza cu ele....... bei, oameni sau mai bine zis : copilasilor : , ce va speriatzi de asa tare, sunt multzi ...
Re: Re: Re: Inceput de relatie din 16 sep 2010 22:28 de Psyche
daca te ia drept fraier cand tu te comporti natural si nu devii altceva decat tu insuti,inseamna ca esti un fraier raportat la ea.
nu poti sa-ti spui "relatia asta trebuie sa fie de durata". lucrurile astea nu se programeaza,nu ai cum sa le ...
Re: Re: Re: Re: Sa fac sex cu el ca sa-i dovedesc din 16 sep 2010 21:51 de femme
Ce naiba ai scris tu aici??!!!:blink::blink:
E romana sau pakistaneza?:wacko:
Re: Inceput de relatie din 16 sep 2010 21:50 de femme
Subscriu la tot ce au zis baietii!!:ok::ok: Si sunt fata!
Re: Inceput de relatie din 16 sep 2010 21:19 de Firefox
subscriu la ce a zis Arayas.. daca vrei o relatie adevarata fii tu insati.. daca nu.. fda-o sa traiasca diverse sentimente alaturi de tine.. nu doar bucurie si fericire.. dar si tristete.. suparare.. cam tot "ce simte un om" normal.. nu incerca sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 sep 2010 21:14 de Frag
iti mai dau una ? :))) zice si de altele :))
ASTA E CEA NAU GENIALA :)) http://www.youtube.com/watch?v=7Sv2RwZ5lL8
Re: Inceput de relatie din 16 sep 2010 21:08 de Arayas
Nu pricepeti, nu? Singura relatie care dureaza e cea in care te comporti asa cum esti tu. Punct. Daca-i place aia mananca, daca nu, la gara, pa, pa, sa-mi scrii!
Crezi ca daca te faci "in vreun fel", adica joci teatru o sa tina foarte mult. ...
Re: Re: Re: Sa fac sex cu el ca sa-i dovedesc ca-l din 16 sep 2010 20:47 de Rebeca
offffffffffffffff dai papuci de hipiot simi retrag scuzele ca nu eu am fost o fos neptamea cea ce tio raspus categric dai papuci si dal la cini ca vrea dor sa profite de tine dal in pusca lu hati delet de soricr vrea doar sa profite detine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 sep 2010 20:41 de sweety16
Super tare :)) sii foarte adevarat.Nici eu nu iau de unde trebuie ca inca n-am vazut iepurasi si nici elefanti :D
Re: Re: Sa fac sex cu el ca sa-i dovedesc ca-l iub din 16 sep 2010 20:38 de rebeca
scuze am gresit eu nu normal ca nu vei face asa ce va are dreptate ai toata viata in naite si el stie ct de mult il iubesti pintrun sicer te iubesc nu trebuie sa faci asaceva si scuze de celant come mam grabit si am citit putin gresi ...
Inceput de relatie din 16 sep 2010 20:33 de CoolPyr0
Ce ar trebui sa fac la inceput de relatie, ca sa fie una cat mai lunga. Am vrut la inceput sa ma fac "mieluselul ei" dar am citit ca nu e bine asta ca dupaia te ia ca prost. Care sunt lucrurile ce trebuie facute ca in timp fata sa te iubeasca ?
Re: Re: Cariera sau dragoste din 16 sep 2010 15:52 de Psyche
da,cred cu tarie ca el e omul pe care sa-l urmez,imi doresc asta si as face tot ce mi-ar sta in putiinta ca sa nu intervina iar ceva si sa ne strice armonia.
imi ramane ori sa il conving pe el,ori sa raman si sa fac altceva.
Re: Cariera sau dragoste din 16 sep 2010 15:41 de iAndreo
În viaţă ,sunt 3 sau 4 decizii care vor face diferenţa dintre o viaţă plină de satisfacţii şi bucurii şi o viaţa în care vei trăii in regrete gândindu-te ce ar fi fost...dacă ai fi ales cealalta cale..cred că asta este una ...
Pagina 185 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |