Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 aug 2010 20:20 de valentine
Esti liber sa-mi demontezi afirmatiile. Tu insisti sa nu o faci, eu insist sa o faci :-`
Tocmai ti-am batut un apropo mai sus, legat de conturi pe toate site-urile de socializare/flirt posibile. Deci, cine simte nevoia sa fie bagat in seama ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu din 31 aug 2010 19:05 de Nekunoskuta
Internetul nu construieste portrete. Noi le construim in lumea virtuala. Daca sunt adevarate sau false e tot alegerea noastra.
Vezi "cat de mult mimtiti pe forum?". Citind acolo iti dai seama de urmatoarele: sunt useri (si ma refer strict la ...
Re: Re: Mi-e teama de intalniri din 31 aug 2010 17:58 de victoria_ok
Tine de caracter. Trebuie ca tu insuti sa-ti spui ca esti curajoasa, ca nu ai frica si ca o poti face. Doar tu singura o sa poti sa-ti invingi frica. Noi iti spunem niste sfaturi, dar tu treci la treaba:ok::ok:
Re: Cate nr??? din 31 aug 2010 17:46 de victoria_ok
Il speli bine cu sperma si totul e ok. Puteti continua...:-`
Re: Pentru cele ce cred ca porcul inca zboara din 31 aug 2010 17:16 de Bozgoru
ai revenit n-ai putut pleca de pe site.. gata.. esti prins in mrejele forumului . nu mai ai scapare.
Re: Cate nr??? din 31 aug 2010 17:14 de Bozgoru
iti dai seama ca o sigura data... intrebarea e.. cum de poti crede ca dupa ce ai ejaculat... si penisul intra in starea " flasca".. si implicit prezervativul dupa aia e largit... si sa zicem ca ti-i se scoala inca o data.. cum il poti rula ...
Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare din 31 aug 2010 17:02 de alexandra
Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 31 aug 2010 16:36 de marius
:heart::heart:
Re: Re: Mi-e teama de intalniri din 31 aug 2010 16:06 de femme
E timiditatea specifica varstei! In cercul teu de prieteni/cunostinte nu sunt si baieti? Pentru ca, in primul rand, pentru a trece peste aceasta timiditate, trebuie sa ai si prieteni de sex opus!! Vei discuta cu ei si nu ti se va mai parea greu ...
Re: Cum il surprind de ziua lui? (intrebare pt bai din 31 aug 2010 15:53 de femme
Eu ma ghidez mereu dupa ce ii place lui sa faca (asta depinde de cat de mult il cunosti) si ii cumpar cadouri care sa-l surprinda! Ultima data i-am luat un joc de pocher profesional, cu jetoane si de toate, sa aiba cu ce sa-si intretina baietii ...
Re: Cate nr??? din 31 aug 2010 15:40 de femme
Lasand la o parte gluma indreptatita a lui Danny, prezervativul se foloseste O SINGURA DATA! Indiferent daca faceti sex normal, anal sau oral, el nu trebuie folosit decat pentru un singur nr , cum spui tu!!
Si citeste si instructiunile, ca de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa raman gravida din 31 aug 2010 15:31 de femme
A spus "organismul" nu "orgasmul"!!:lol:
Si nu trebuie sa aiba cineva orgasm ca sa faca copii!(desi e de preferat sa aibe amandoi):lol:
Iar ORGANISMUL trebuie pus la punct inainte de a ramane insarcinata, pentru ca sarcina sa fie fara ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida din 31 aug 2010 14:49 de Alexia
s-a facut mare tam tam dak e corect doispe sau douasprezece sau etc...dar nimeni nu vede greseala "mai mica ca"? "decat" suna mai bine :)
Cate numere se pot face cu un prezervativ? din 31 aug 2010 13:37 de Stefan69
Cate numere se poate da cu un prezervativ?Adik la un numar care il dai trebuie sa schimbi prezervativul?
Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa raman gravida din 31 aug 2010 12:05 de cineva
Poti sa fii un pic mai explicita,ce legatura are? Eu stiam ca ramai insarcinata chiar daca nu au ambi parteneri orgasm.
Re: Pentru cele ce cred ca porcul inca zboara din 30 aug 2010 22:25 de simosimina
mi se pare aiurea...intr-adevar sunt zile in care nu ai chef pur si simplu..cat despre pozitii...nu inteleg care cuplu ar face sex numai intr-o pozitie...:wacko:
Casnicia ucide sexul?:)))) Iar mi se pare o tampenie...si daca stai cu cineva ...
Re: Re: Re: Caut doar o relatie de o noapte. din 30 aug 2010 21:47 de femme
Cred ca e pe bani..ca gratis..nu mai face nimeni nimic!:ok:
Re: Re: Caut doar o relatie de o noapte. din 30 aug 2010 21:44 de McLove
Nu stiam de asta... trebuie sa incerc!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 aug 2010 21:10 de SORIN28
Sincer...de ce m-as chinui sa inteleg retardatii?:ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cl din 30 aug 2010 21:03 de femme
Trebuie si ei intelesi si tolerati!!:)
Pagina 196 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
55 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |