Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Internat din 2 sep 2010 22:20 de Bozgoru
daca esti de la tara.. pardon.. daca nu esti din Bucuresti... ce sa inteleg de aici ca Bucurestenii nu simt ca sunt studenti?
Re: Re: Re: Sugestii si opinii . din 2 sep 2010 22:00 de BBU
Eu as avea alta sugestie...Ce intelegem prin testosteron?
Hormoni,diverse reactii...
Da sperma are o legatura cu testosteronul si chiar una puternica..Ce se intampla daca ne obisnuim cu masturbatul?
Scade appealul fata de fete ...indiferent ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2010 21:47 de Machiavelli
Du-te frate si lasa-ne.Si ce vrei acum?Sa ne luam toti de mana cu SUD-istii si sa scandam impotriva ciobanului?Daca regulamentul ii permite?Spune-i lui Corleone de mitica sa il dea afara din fotbal pe jiji si sa lasa Steaua in pace.Daca poti face ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Violat din 2 sep 2010 21:22 de femme
[b]nu scapa aceasta ocazie[/b]
Se vorbeste de o viata aici, nu de o pereche de cremwursti!!:blink::blink:
Este doar decizia fetei daca pastreaza sau nu copilul si nu cred ca raspunsurile de genul
"da" sau "
'nu" ii folosesc cu ...
Re: Re: Re: Re: Fetele... din 2 sep 2010 21:15 de ursaru
Ele nu gandesc inainte sa se arunce intr`o astfel de relatie.Un adevarat "bad boy" va face ce vrea cu ea:sex,bataia ...mai pe scurt va fi jucaria lui pana se va plictisi de ea sau fata va sfarsi prin strainate la...cluburi.
Re: Re: Re: Fetele... din 2 sep 2010 21:12 de sweety16
Fetele alea ar trebuie sa stie si ele ca pentru un "bad boy" nu trebuie sa sentimente intr-o relatie...Si nici nu trebuie sa ajunga jucaria lui sexuala...trebuie sa aiba si ceva minte pentru a rezista intr-o relatie cu un asemeanea baiat.Inainte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele... din 2 sep 2010 20:53 de femme
Le atrage pe cele pe care le-am enumerat eu mai sus!!:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele... din 2 sep 2010 20:51 de ursaru
Bravo!Acum sti ca trebuie sa fi un nenorocit ca sa fi iubit de femei :lol: Alta solutie nu vad si sa stii ca e mai bine sa fi nesimtit cu ele,o sa le atraga asta ;)Garantat!
Re: Re: Re: Re: Re: Fetele... din 2 sep 2010 20:45 de ThT
despre cel de jos->
Un baiat care se va purta cat mai frumos cu pers iubita si va pune suflet ca mai apoi sa-i traga clapa ..poate isi va reveni si va mai face inca o daca aceasta greseala dar deja daca i se mai intampla ajunge la concluzia ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Fetele... din 2 sep 2010 20:41 de ursaru
Stiu eu la ce se refera el...la faptul ca fetele asa zisii smecherasi care se poarta urat cu ele si le vorbesc urat;)
Re: Re: Re: Re: Fetele... din 2 sep 2010 20:34 de femme
Despre ce raspuns vorbesti??
Si nu cred ca baietii trebuie sa fie nesimtiti cu fetele. Nu vad ce-ar rezolva!:blink:
Re: Lucruri interesante! :) din 2 sep 2010 20:08 de victoria_ok
Foarte interesant...
Cite nu am stiut:-`:-`O:)
Lucruri interesante! :) din 2 sep 2010 19:37 de femme
Daca aveti rabdare sa cititi,va invit sa mai aflati ceva din lumea ce ne inconjoara!
"Atunci cand omul stranuta i se opreste inima pentru o milisecunda; cand stranuti, toate functiile corpului se opresc, chiar si inima;
*Trecerea ...
Re: Re: Rana pe col si anticonceptionalele din 2 sep 2010 18:46 de Nekunoskuta
Clar trebuie sa ceri o a doua parere. Nasa mea si-a cauterizat o rana in ziua cand a fost sa-i confirme medicul ca e insarcinata, deja era destul de tarziu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2010 18:10 de Igor Tudor
uitati aici un super comentariu lasat pe siteul sport.ro al userului alyn care zice asa: "Dragi romani, a inceput transhumanta. toate oile turcane de la unirea ciulinii baraganului au coborat la iarba mai grasa la cimitiru gHENCEA. concluzie: ciobanu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Violata si din 2 sep 2010 16:45 de victoria_ok
Imi pare destul de rau ce sa intimplat cu tine. Dar...trebuie sa le spui parintilor, sa discuti cu ei. Acum daca ai vreo 1-2 luni mai ai sanse de a face avort. Nu scapa acesta ocazie. Nu cred ca acest copil e dorit de tine, iti va distruge tot ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2010 15:58 de femme
Eu prefer sa improvizez in relatia cu acelasi barbat care nu-mi poate da tot!!:rolleyes:
Re: Re: Re: Virgina la 19 ani... din 2 sep 2010 15:29 de ursaru
Lasa mai femme sa mai fie si fete prostute sa avem si noi ce f**e :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2010 15:24 de ursaru
Ai si tu dreptate,e mai bine sa ai totul de la o singura persoana.Dar cand nu e cum trebuie sa fie ,improvizezi.:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat timp dureaza? din 2 sep 2010 15:13 de femme
Uite, ursaru, are o completare!!:flowers::lol:
Pagina 193 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |