Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: este posibil??? din 1 sep 2010 20:26 de victoria_ok
Desigur ca sunt sanse. Mai bine o facea-i cu prezervativ, pentru ca tu fiind virgina oricum nu stii diferenta intre a face sex cu prezervativ sau fara. Sa-ti faci oricum un test de sarcina, pentru siguranta!
Re: ce se intampla? din 1 sep 2010 16:21 de Psyche
fiecare om percepe si simte dragostea in felul lui. dupa un an jumatate si daca ar nega-o el insusi,nu e posibil sa nu te iubeasca. obisnuinta aia despre care vorbesti nu e ceva negativ,dimpotriva. obisnuinta e relationata de gandul ca ai pe ...
Re: Violata si insarcinata... din 1 sep 2010 15:35 de femme
Ne pare sincer rau pentru tine! Stiu ca e inutil acum, dar trebuia sa-ti anunti parintii si politia imediat ce s-a intamplat!
Acum trebuie sa le spui, oricum! Si nu e vina ta, orice ai fi facut! Niciodata nu e vina celei care este violata! ...
Re: este posibil??? din 1 sep 2010 15:33 de alinutzaa
Sunt sanse de 70%...Acum depinde de norocul tau...Asteapta sa vezi daca iti vine la data respectiva( daca intarzie 2,3 zile, nu te panica, e poate doar o dereglare, tinand cont ca ti-ai inceput viata sexuala) si daca nu, fa un test de sarcina ...
Re: este posibil??? din 1 sep 2010 15:29 de femme
De ce nu puneti intrebarile astea inainte sa o faceti?? Eu nu pot stii....:ermm:
Re: ce se intampla? din 1 sep 2010 15:08 de femme
Trebuie sa te obisnuiesti cu ceva: ca la inceput nu o sa mai fie! Si stii si de ce? Pentru ca trece timpul si relatia se schimba, voi va schimbati! Acum nu spun ca e bine ca nu-ti mai arata tandrete, dar incearca sa faci ceva cu prezentul, nu ...
Re: este posibil??? din 1 sep 2010 14:20 de Bozgoru
da poti ramane insarcinata. sunt sanse destul de mari...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa raman gravida din 1 sep 2010 13:46 de cineva
Scuze!!
Am citit repede si am inteles gresit.
Re: Violata si insarcinata... din 1 sep 2010 12:50 de sweety16
In primul rand trebuie sa le spui parintilor tai.Este greu sa treci peste asa ceva, este greu sa le dai o asemenea veste.O foarte buna prietena a trecut prin asa ceva acum cativa ani si nici acum nu a trecut peste trauma aia.La fel ca si tine ...
Sex fara prezervativ...sarcina??? din 1 sep 2010 09:32 de bonibon
buna.....ma numesc lavinia si acum o saptamana mi-am inceput viata sexuala...am facut-o fara prezervativ si el nu si-a dat drumul in mine...dar am inteles ca si lichidul acela ma poate lasa gravida mai ales ca am fost virgina...este adevarat sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 sep 2010 06:19 de Machiavelli
Asa se face treaba buna,esti de-al meu :ok:
Re: Mai nou carul cu prosti s-a rasturnat la Pites din 1 sep 2010 06:07 de Machiavelli
Ei reprezinta viitorul tarii...intr-un fel sau altul se aseamana :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 sep 2010 05:03 de ursaru
Pai o iubesc,dar cand ea nu e cu mine,trebuie sa ma duc sa`mi fac placerile :ok:
Re: Mai nou carul cu prosti s-a rasturnat la Pites din 1 sep 2010 03:34 de Bozgoru
mda.. vazusem si eu stirea... nu ma mira.. Romania e o tara de retarzi..
Re: Re: Re: Cuplu Cluj dorim o fata sau cuplu din 1 sep 2010 01:18 de ExoticDream
"Darling", daca tu Amsterdamul l-ai vazut pe "gugal" si din tot ce-ai gasit pe-acolo te-ai infipt fix in sexmuseum, este problema ta, eu i-am sfatuit pe cei doi sa imbine activitati culturale si sexuale in timpul liber. Probabil ca, daca vei ...
Mai nou carul cu prosti s-a rasturnat la Pitesti din 1 sep 2010 00:46 de ion popescu
am vazut astazi pe antena3 o stire in care zicea ca la o scoala din Pitesti la probab scrisa la Limba si literatura romana erau intr-o clasa 30de elevi care sustineau proba,iar profesorii au explicat cum trebuie completata foia,pentru completarea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 aug 2010 23:43 de sgc
esti prea categorica in aprecierea : "nu poti crede 100% pe nimeni" eu n-am raspuns in acel subiect. daca spuneai aproape pe nimeni lasa-i un pic de loc pt. exceptii. n-oi fi singura exceptie, dar la fel de adevarat este ca, inca, n-am descoperit pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 aug 2010 22:19 de valentine
Dar rostul tau pe lumea asta il stii?:cat: Ca pe al meu n-ai avea de unde sa-l sti...
Fix 5 minute am cautat si m-am lamurit. Acum ca tie ti-ar trebuii ore intregi...probabil e din cauza diferentei dintre noi 2. Cat despre a vedea masina, asta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 aug 2010 22:08 de ursaru
Sa sti ca nu-mi trebuie multe ca sa fac un talon pentru o Dacie 1310 cu 450cp si 5500 cmc. Doar chef imi trebuie
Nu e greu,dar oricum nu scoate consumul ala.Eu pana acum nu condus masina care sa consume exact cat scrie in carte,talon,net etc.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 aug 2010 21:46 de valentine
Masina in sine, nu merita nicio disputa. De aceea si refuzul de a face pariuri de genul celui pe care tot insista el (desi am o vaga impresia ca daca-l scutur, nu scot 5 milioane de pe el, ce sa mai zic de 500 euro). Eu i-am demonstrat prin link-ul ...
Pagina 195 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
13 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |