Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: este posibil???

din 1 sep 2010 20:26 de victoria_ok

Desigur ca sunt sanse. Mai bine o facea-i cu prezervativ, pentru ca tu fiind virgina oricum nu stii diferenta intre a face sex cu prezervativ sau fara. Sa-ti faci oricum un test de sarcina, pentru siguranta!

Re: ce se intampla?

din 1 sep 2010 16:21 de Psyche

fiecare om percepe si simte dragostea in felul lui. dupa un an jumatate si daca ar nega-o el insusi,nu e posibil sa nu te iubeasca. obisnuinta aia despre care vorbesti nu e ceva negativ,dimpotriva. obisnuinta e relationata de gandul ca ai pe ...

Re: Violata si insarcinata...

din 1 sep 2010 15:35 de femme

Ne pare sincer rau pentru tine! Stiu ca e inutil acum, dar trebuia sa-ti anunti parintii si politia imediat ce s-a intamplat! Acum trebuie sa le spui, oricum! Si nu e vina ta, orice ai fi facut! Niciodata nu e vina celei care este violata! ...

din 1 sep 2010 15:33 de alinutzaa

Sunt sanse de 70%...Acum depinde de norocul tau...Asteapta sa vezi daca iti vine la data respectiva( daca intarzie 2,3 zile, nu te panica, e poate doar o dereglare, tinand cont ca ti-ai inceput viata sexuala) si daca nu, fa un test de sarcina ...

din 1 sep 2010 15:29 de femme

De ce nu puneti intrebarile astea inainte sa o faceti?? Eu nu pot stii....:ermm:

Re: ce se intampla?

din 1 sep 2010 15:08 de femme

Trebuie sa te obisnuiesti cu ceva: ca la inceput nu o sa mai fie! Si stii si de ce? Pentru ca trece timpul si relatia se schimba, voi va schimbati! Acum nu spun ca e bine ca nu-ti mai arata tandrete, dar incearca sa faci ceva cu prezentul, nu ...

din 1 sep 2010 14:20 de Bozgoru

da poti ramane insarcinata. sunt sanse destul de mari...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa raman gravida

din 1 sep 2010 13:46 de cineva

Scuze!! Am citit repede si am inteles gresit.

Re: Violata si insarcinata...

din 1 sep 2010 12:50 de sweety16

In primul rand trebuie sa le spui parintilor tai.Este greu sa treci peste asa ceva, este greu sa le dai o asemenea veste.O foarte buna prietena a trecut prin asa ceva acum cativa ani si nici acum nu a trecut peste trauma aia.La fel ca si tine ...

Sex fara prezervativ...sarcina???

din 1 sep 2010 09:32 de bonibon

buna.....ma numesc lavinia si acum o saptamana mi-am inceput viata sexuala...am facut-o fara prezervativ si el nu si-a dat drumul in mine...dar am inteles ca si lichidul acela ma poate lasa gravida mai ales ca am fost virgina...este adevarat sau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 1 sep 2010 06:19 de Machiavelli

Asa se face treaba buna,esti de-al meu :ok:

Re: Mai nou carul cu prosti s-a rasturnat la Pites

din 1 sep 2010 06:07 de Machiavelli

Ei reprezinta viitorul tarii...intr-un fel sau altul se aseamana :,

din 1 sep 2010 05:03 de ursaru

Pai o iubesc,dar cand ea nu e cu mine,trebuie sa ma duc sa`mi fac placerile :ok:

Re: Mai nou carul cu prosti s-a rasturnat la Pites

din 1 sep 2010 03:34 de Bozgoru

mda.. vazusem si eu stirea... nu ma mira.. Romania e o tara de retarzi..

Re: Re: Re: Cuplu Cluj dorim o fata sau cuplu

din 1 sep 2010 01:18 de ExoticDream

"Darling", daca tu Amsterdamul l-ai vazut pe "gugal" si din tot ce-ai gasit pe-acolo te-ai infipt fix in sexmuseum, este problema ta, eu i-am sfatuit pe cei doi sa imbine activitati culturale si sexuale in timpul liber. Probabil ca, daca vei ...

Mai nou carul cu prosti s-a rasturnat la Pitesti

din 1 sep 2010 00:46 de ion popescu

am vazut astazi pe antena3 o stire in care zicea ca la o scoala din Pitesti la probab scrisa la Limba si literatura romana erau intr-o clasa 30de elevi care sustineau proba,iar profesorii au explicat cum trebuie completata foia,pentru completarea ...

din 31 aug 2010 23:43 de sgc

esti prea categorica in aprecierea : "nu poti crede 100% pe nimeni" eu n-am raspuns in acel subiect. daca spuneai aproape pe nimeni lasa-i un pic de loc pt. exceptii. n-oi fi singura exceptie, dar la fel de adevarat este ca, inca, n-am descoperit pe ...

din 31 aug 2010 22:19 de valentine

Dar rostul tau pe lumea asta il stii?:cat: Ca pe al meu n-ai avea de unde sa-l sti... Fix 5 minute am cautat si m-am lamurit. Acum ca tie ti-ar trebuii ore intregi...probabil e din cauza diferentei dintre noi 2. Cat despre a vedea masina, asta ...

din 31 aug 2010 22:08 de ursaru

Sa sti ca nu-mi trebuie multe ca sa fac un talon pentru o Dacie 1310 cu 450cp si 5500 cmc. Doar chef imi trebuie Nu e greu,dar oricum nu scoate consumul ala.Eu pana acum nu condus masina care sa consume exact cat scrie in carte,talon,net etc.

din 31 aug 2010 21:46 de valentine

Masina in sine, nu merita nicio disputa. De aceea si refuzul de a face pariuri de genul celui pe care tot insista el (desi am o vaga impresia ca daca-l scutur, nu scot 5 milioane de pe el, ce sa mai zic de 500 euro). Eu i-am demonstrat prin link-ul ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 195 din 1098
«   1 ... 192   193   194   195   196   197   198 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare