Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Virgina la 19 ani... din 2 sep 2010 15:08 de femme
Nu prea e bine sa "actionezi" cand crezi ca ai gasit alesul!
Din aceasta cauza raman multe fete dezamagite dupa prima data; spera ca el este "alesul", ca le va lua de nevasta, si nu se prea intampla asa!
Trebuie sa-ti incepi viata sexuala ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cat timp dureaza? din 2 sep 2010 15:06 de ursaru
Eu cred ca trebuie sa aleaga nasii copilului:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2010 15:00 de femme
Eu sunt guest...nu eram logata!!:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2010 14:56 de Guest
Si daca nu au parte, trebuie sa caute altundeva??:blink:
Mie asta nu mi se pare normal cand iubesti! Dar nah...fiecare cu parerile lui!
Re: Sugestii si opinii . din 2 sep 2010 13:41 de BBU
Nu ai treaba... iar da,ejacularea se diminueaza dupa ce te masturbezi sau faci sex pentru ca este logic ca daca dai afara .... se goleste si ia timp sa se regenereze in jur de 2-3 zile.La varsta ta iti sugerez inainte de sex (asta daca nu vrei ...
Re: Am 16 ani si vreau sex intr-una! din 2 sep 2010 13:35 de gabitzzzu
suna-ma sau golceagabriel mess 0741308875 si se rezolva
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Violata si ins din 2 sep 2010 12:45 de femme
Multumin pentru sfaturi!!:flowers::flowers:
Cu siguranta sunt de mare ajutor, asta daca nu-ti pierzi capul in momentele acelea!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Violata si insarci din 2 sep 2010 05:06 de just me
As mai avea ceva de adaugat,aici se vede si importanta unui prieten,sincer sa fiu nimeni nu ar avea curajul sa atace in conditile in care esti cu prietenul(aici ma refer la un tip bn facut nu orce prostanac) langa tn.
Aceasta intamplare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Violata si insarci din 2 sep 2010 04:43 de just me
In cazul asta singurul lucru cel poti face e sa le spui parintilor cele intamplate caci nu ai nici o vina(faptul ca nu tei putut apara este un lucru normal avand in vedere ca un baiat/barbat este mult mai puternim decat o fata/femeie) asa ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baieti a din 2 sep 2010 00:13 de kristynukk
da asa e si in plus ei vorbesc ca sa nu adoarma mai scot cate o perla k vai domne ce curva e aia .. de unde poate ca unde pers respectiva a refuzat sa mai umble cu ei in anturaj ..adik si`a dat seama de ce "scursuri" sunt e curva tarfa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Violata si insarcinata... din 1 sep 2010 23:55 de sweety16
Vroiam sa spun ca unele sunt si ele vinovate intr-o anumita masura!
Re: Re: Re: Re: Re: Violata si insarcinata... din 1 sep 2010 23:54 de femme
Sunt de acord ca trebuie sa ne protejam si sa avem grija de noi...dar de aici si pana la a spune ca o fata e vinovata si ea la un viol..e cale lunga!
Probabil ca ai vrut altceva sa exprimi, dar nu ti-ai gasit cuvintele!!:ok::)
Re: Re: Re: Re: Violata si insarcinata... din 1 sep 2010 23:52 de sweety16
da, insa chiar fata ar putea evita violul daca ar avea grija in ce circumstante se expune.Daca umbla beata si cu c.u.r.u.l la vedere dupa aia sa nu se planga ca a fost violata.Daca ea nu are grija de ea, atunci cine? Nu intelege ca le iau ...
Re: Re: Re: Violata si insarcinata... din 1 sep 2010 23:14 de femme
Iar tu, ca fata, nu ar trebui sa zici vreodata ca este si vina fetei cand este violata!
Poate fi ea cea mai mare c.u.r.v.a din lume, poate umbla doar beata si cu c.u.r.u.l. la vedere, asta nu da voie nimanui s-o violeze! Si spun asta, chiar daca ...
Re: Re: Violata si insarcinata... din 1 sep 2010 23:06 de sweety16
Uneori mai este si vina celei care a fost violata.Sunt multe care nu se gandesc la tot ce se poate intampla.Ma refer la fetele care umbla noaptea singure pe strazi, care merg si beau pana nu mai stiu de ele pe la cine stie ce petreceri ai o doua ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 sep 2010 22:04 de McLove
De ce?
Noi, avem multe de daruit... si cum multe fete nu stiu sa profite de asta, trebuie sa daruim la cat mai multe, ca sa scapam de aceasta povara. :,
Re: Internat din 1 sep 2010 22:02 de McLove
Depinde... in liceu, iti spun, nu prea se merita. Adica, esti inca mic, inca nu gandesti (nu e jignire), inca nu ati pasit in viata reala.
Daca totusi, nu ai unde sa stai, poti alege sa stai in camin.
Insa, viata de camin, e la facultate.. ...
Re: Mai nou carul cu prosti s-a rasturnat la Pites din 1 sep 2010 21:39 de SORIN28
Sigur pare comic insa...nu e de ras.
Plus ca ii inteleg...daca nu scria "login" de unde sa stie saracul copil ce tre' sa scrie? :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 sep 2010 21:23 de Diana
Si cu toate astea pretinzi ca o iubesti??? Halal "iubire"!!! Tu nu o iubesti deloc si nici nu o respecti. Nu te mai amagi singur! Daca ai iubi-o nu ai insela-o de fiecare data cand lipseste de langa tine. Daca nu poti rezista ...
Re: Re: este posibil??? din 1 sep 2010 20:37 de Psyche
sanse de 70%?:wacko: asta cum ai calculat-o?
nu poti spune "[b]mai ales [/b] ca eram virgina",sansele ar fi fost aceleasi si daca nu erai. sansele nu sunt de 70%,sunt mult mai mici,dat fiind faptul ca nu erai nici in perioada de ovulatie. e o ...
Pagina 194 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
67 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |