Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: sarcina

din 24 iul 2011 19:37 de Melisa

Eu nu am patit ca nu sunt prea mare,dar te pot ajuta cu un sfat.. si acela de a consulta medicul,daca e ceva serios poti pierde sarcina..

Secretul fericirii in cuplu: femeia mai slaba decat barbatul?!?

din 24 iul 2011 04:14 de ExoticDream

Un articol funny de pe net: "Secretul unei casnicii fericite consta intr-un fapt deloc complicat - sotia trebuie sa fie mai slaba decat sotul ei, potrivit unui studiu realizat de Universitatea Tennessee. Acest studiu, realizat pe o perioada de ...

Re: Iubire imposibila

din 24 iul 2011 04:08 de ExoticDream

Nu esti singurul, multi am trecut prin asta. Nu-i de mirare acea inertie care te bantuie, ea vine din impletirea sentimentelor pe care inca le mai nutresti pentru fata cu pricina cu idealul pe care ea il mai reprezinta inca in mintea ta (si ...

Re: O iritatie cred.

din 23 iul 2011 20:19 de Melisa

Multumesc pentru sfat,daca nu imi trec ma voi duce.. Sanatate si tie %%-

Re: Iritatie sau nu?!

din 23 iul 2011 20:18 de Melisa

Da sper sa fie asa,oricum am mai zis si repet problema cu iritatia o am de mult timp,dar imi pare ca sunt prea multe,daca nu imi trec o sa ma duc la un medic:(

Re: Penis curbat

din 23 iul 2011 20:12 de Guest

Nu mai credeti ce cititi in ziare. Treaba cu oferitul unei placeri mai mari daca o ai curbata depinde de fata. Locurile erogene (vezi punctul G) nu sunt la fiecare fata in acelasi loc sau la fel de sensibile. Daca ai noroc poti sa o ai curbata fix ...

Re: E bine sa dezvirginez o fata la 13 ani?

din 23 iul 2011 20:05 de Guest

Corpul uman a fost facut incat sa fie activ sexual cam de la varsta aia.. fizic nu e nici o problema, e normal chiar. Psihic si moral.. depinde de persoana banuiesc si de educatie.

Re: Miros urat!

din 23 iul 2011 19:28 de simosimina

Pai stii si tu ca sperma are un miros intepator...si naspa :))) mai adauga si mirosul transpiratiei..parul pubian... pe caldurile astea ..ce sa ceri...?! Dupa dus sa te dai cu stick si pe testicule, deasupra penisului (unde creste parul pubian) ...

Re: Iritatie sau nu?!

din 23 iul 2011 19:25 de simosimina

Eu cred ca sunt de la ce ai spus si tu...epilat recent + caldura. Si eu patesc..ma ales cand sunt la menstruatie din cauza absorbantului!!! Dar daca nu iti trece...ar fi bine sa ceri sfatul si unui medic! sanatate

din 23 iul 2011 18:50 de Mademoiselle

asa sunt si ale mele, nu dor/mananca sau ustura.. si cand m-am epilat in zona aceea am facut doar sa le raspandesc mai mult.. dute la doctoooor numai sta daca nu iti dispar dupa o zi..:(

Re: # Molluscum Contagiosum

din 23 iul 2011 17:24 de Melisa

Poate iti apar mai multe.. ai grija cu ele..ar fi bine totusi sa schimbi din timp medicul..

din 23 iul 2011 16:06 de Mademoiselle

m-am gandit si la asta.. sunt cam dezorientata acum :wacko: trebuie sa plec la mare, si vream sa scap cat mai repede de ele, desii nu cred ca scap..:blink: si daca nu, cand vin de la mare ma duc clar la alt medic.. :wacko: nustiu ce sa zic..

din 23 iul 2011 16:05 de Randunik

Poate fi din cauza ca te-ai epilat,transpiratie,caldura daca tot iti apar ar trebui sa mergi la ginecolog.

din 23 iul 2011 15:30 de Melisa

De ce nu schimbi medicul ?

din 23 iul 2011 13:52 de Mademoiselle

nu am numarul lui, am fost la spital da nu scrie pe usa, doar ca e o problema cu menstruatia.. si nici luni nu e la cabinet, de marti.. plus ca am mai descoperit 2 bubite, nustiu daca o sa scap vreodata de ele...:((:((:((

Re: Ejaculare prematura

din 23 iul 2011 13:28 de Melisa

Pune si tu intrebari legate de SEX nu de DORINDA. E diferenta de la cer la pamant,tu practic intrai in intimitatea ei..Daca fata ti-a dat niste explicatii,nu trebuie sa o intrebi " da tie asa ti s-a intamplat ?"..

Re: Cum sa procetez cand fetei i se rupe himenul?

din 23 iul 2011 12:16 de Guest

Lol asta e chiar retardat mintal. Omul intreaba o chestie asta ii respunde total opusul, mai si raspunde pe un termen agresiv :lol:

Re: Ejaculare prematura

din 23 iul 2011 12:07 de Guest

Prin masturbare la foc continu nu cred ca poti rezista mai mult de 3 minute. Daca te masturbezi mai usor, sau cand vezi ca iti vine, o lasi mai moale, sau faci o pauza de 2 secunde, poti rezista si o ora, pana incep sa te doara coitzele.

din 23 iul 2011 00:43 de Melisa

Daca medicul ti'a zis sa stai o saptama,nu poti sa scurtezi perioada,gandestete doar cat de rau e cu bubitele alea,nu cred ca vrei sa reapara..Sau poti sa il suni pe medicul tau sa il intrebi daca poti da cu un prosop ud macar..

Re: Cum as putea fi mai sociabil ?

din 23 iul 2011 00:35 de dorinda

Trebuie sa-ti faci prieteni cu care sa ai ceva in comun, altfel vei ajunge inevitabil la "Mai zi ceva". Atunci e clar ca n-aveti nicio treaba unul cu celalalt. Este dificil sa gasesti oameni cu care sa poti discuta si mai ales, sa ajungeti sa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 209 din 3731
«   1 ... 206   207   208   209   210   211   212 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare