Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: # Molluscum Contagiosum

din 22 iul 2011 22:55 de Mademoiselle

mie mi-au iesit in zona intima:((, iar prietenului meu pe abdomen, deci noi cred ca suntem cazul fericit.. :wacko:totusi ma intereseaza dc nu pot face baie... mi le-a chiuretat marti, deci au trecut 3 zile si numai pot sta nespalata o saptamana cum ...

Re: Miros urat!

din 22 iul 2011 21:47 de viss123

Nu te ingrijora, si eu am avut acceasi problema acum 2 saptamani. Momentan nu se mai simte nimic.

din 22 iul 2011 18:54 de Melisa

Da..am cautat si eu pe net,am vazut cateva poze,era o alegere mai buna daca nu ma uitam,unele persoane aveau inauntrul ochiului..

Re: Miros urat!

din 22 iul 2011 18:46 de simosimina

cred ca este vorba de un miros pe care il capeti din cauza caldurii/transpiratiei... Intrebarea mea este...ai vreo scurgere care miroase urat? Sau te referi la mirosul penisului in general?! Ca acesta poate fi, cum am spus, de la transpiratie, ...

Miros urat!

din 22 iul 2011 15:50 de nebun

Buna , am si eu o problema cred eu , insa sper sa nu fie cazul. Mai exact , daca ma masturbez dupa ce ejaculez , ma spal frumos bine , bine cu sapun.... surpriza ramane un miros urat care persista si se simte , daca nu ma schimb de boxeri/chilot ce ...

Re: Povestea mea de dragoste despartire

din 21 iul 2011 23:15 de manolemarius

Daca vrei sa o recuceresti spunei ce ai scris aici. Daca va aprecia sunteti facuti unul pentru celalalt,daca nu las-o in pace ca ii strici viitorul.

Re: Cum as putea fi mai sociabil ?

din 21 iul 2011 22:37 de simosimina

...pai...daca nu ai "limbarita"..nu stiu ce as putea sa-ti recomand...sa intri in discutiile prietenilor tai...daca vorbiti despre masini, de exemplu, ai putea sa povestesti ceva ce ai vazut la Top Gear...sau mai stiu eu la ce emisiune...ceva de ...

Re: Ejaculare prematura

din 21 iul 2011 22:29 de simosimina

:lol::lol::lol: doar nu crezi in zodii?!?!?! :blink:

Re: Ejaculare prematura

din 21 iul 2011 22:27 de simosimina

...ai rabdare...o sa vezi ca atunci cand o sa faci sex o sa fie altfel...primele incercari vor fi mai "scurte", insa te vei invata sa "rezisti" pana cand femeia se simte bineeeeeeee :D degeaba cauti stimulente...de astea vei avea nevoie dupa o ...

Re: !!!!!!!!!???????????

din 21 iul 2011 22:18 de simosimina

daca tot te dai desteapta aici..du-te naiba la un doctor sa-ti explice el cum se iau anticonceptionalele! Iti dai dracu` peste cap organismul luandu-le asa! Tu nu ai citit pe internet despre cum se iau?!?!?! Ca nu te inteleg!

Re: Bubite rosii pe scrot

din 21 iul 2011 22:14 de simosimina

Ramane sa te duci la doctor sa vezi despre ce este vorba. Daca este o iritatie de vara..sau daca este alta problema ce necesita vreun tratament! Sanatate maxima!

din 21 iul 2011 22:13 de simosimina

nu am auzit niciodata despre acest virus...

Molluscum Contagiosum

din 21 iul 2011 20:24 de Mademoiselle

Nu de mult am descoperit ca am acest virus in corp..:unsure: am fost la dermato si m-am tratat :lol: adica doctorul mi-a chiuretat acele bubite :D iau pastile pentru intarirea imunitatii:flowers: si bubitele le ung cu o crema.. ce posibilitate exista ...

din 21 iul 2011 18:05 de rar2112

S-ar putea sa ma insel...dar nu e o problema de gasit teme de discutie...ci de comunicare interpersonala, socializare....samd. Sau poate nu sunt compatibile persoanele respective...

din 21 iul 2011 15:52 de Melisa

"Da zi tu dom'le,eu sunt in pana de idei",Ce greu e :mellow:.Vrei sa te invatam cum sa porti o conversatie? Pe mine m-ai plictisi daca ai incepe sa imi povestesti ce ai facut tu in ziua respectiva,sunt atatea subiecte si tu nu gasesti unul..

Re: Povestea mea de dragoste despartire

din 21 iul 2011 13:12 de Guest

Incearca si tu sa vorbesti cu mama ei.Care este treaba cu parcul totusi? Daca vrei sa o recuceresti mergi cu ea prin alte locuri,la o terasa poate... Mergi la ea la scoala unde invata,intra in pauza sa vorbesti cu ea.Fa si tu ceva,nu sta numai ...

din 21 iul 2011 11:56 de Guest

si te rog spunemi ce ai luat? eu cand foloseam luam novinete :P ms mult

din 21 iul 2011 11:48 de Guest

elena sunt cam in situatia ta.....am fost pe ciclu acum o sapt si ceva (10.07 a inceput)si sambata noi plecam intr-un mini concediu neplanuit din timp.are vreun efect daca i-au pastile la mijlocul periodei? chiar daca le i-au socotind zilele care ...

Re: clamidia

din 20 iul 2011 16:42 de Guest

salutare.sunt noua pe acest sit....despre clamidia...este una dintre cele mai usor transmisibile boli(parere personala).se transmite cu un singur sarut,folosirea aceluias pahar,lingura etc. niciodata nu poti fi prea precaut din pacate.cand mergi in ...

Re: Orientari sexuale

din 20 iul 2011 13:09 de onlyforgod

penibil, si stai tu linistita se descurca ei, nu cred ca ar avea nevoie de raspunsuri de la oameni de genu' tau

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 210 din 3731
«   1 ... 207   208   209   210   211   212   213 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare