Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: nu stiu ce sa fac

din 4 aug 2010 09:23 de robinho

conteaza...dak ea te considera doar cel mai bun prieten sau un simplu amic....e cam complicat...dai de inteles.Nui spune direct..dai de inteles!!!!!!!!!:heart::heart::heart:

Re: Cum cuceresti o fata cuminte?

din 4 aug 2010 06:22 de dorinda

Eu am fost genul asta de fata si pot sa spun ca pana n-am gasit ceea ce-mi doream,nici un tip,oricat de dragut a fost nu m-a cucerit.prieten n-am avut pana la 19 ani...iar actualul meu prieten nu este chiar atat de cuminte,dar tine la mine foarte ...

Re: Re: Virgin

din 4 aug 2010 01:57 de Coco1st

total deacord!... respecte pentru un om care vb serios nu abereaza!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista

din 4 aug 2010 00:27 de sgc

ce te-ai face dac-ai fi pus in postura de-a sustine moralul vreunei persoane?!? ce te-ai face dac-ai fi o persoana care-ar trebui sa-si asume si responsabilitati?!? ce te-ai face dac-ar fi cazul sa constientizezi ca trebuie la randul tau sa oferi?!? ...

Re: Re: ajuati-ma va rog!!!!!!!!!!

din 3 aug 2010 16:14 de Guest

Re: Casatorit de 7 ani - sexul din ce in ce mai ra

din 3 aug 2010 13:39 de DIA

[i]Hello, ca sa calc cu pasi mici in viata ta, pe covorul ce l-ai intins la picioarele tuturor, prin acest mesaj, imi trebuie zambet si soare. [/i]

Re: Re: Re: Re: Bubite rosii pe capul penisului!

din 3 aug 2010 12:23 de Dan

Am fost azi la doctor...si nu mi-a zis decat sa ma duc sa-mi fac analizele HIV si m-ai mult m-au bagat in sperieti

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal

din 3 aug 2010 08:24 de Machiavelli

Cum spune si ursaru" victoriile aduc victorii ...Nu conteaza faptul ca arbitrul a anulat un gol valabil.Craiova daca era echipa buna mentinea avantajul.In fine.Trebuie remarcata si forta de revenire a Stelei de la 1-0 timp in care oltenii nu au ...

Re: ................ nu vrea sa facem sex cu lunil

din 3 aug 2010 02:40 de Arayas

(Daca esti atat de sufocant si in viata cum esti in scris, e nashpa.) O femeie nu se naste frigida sau semi-frigida. O femeie DEVINE frigida. De vina este prima perioada a vietii sexuale. De multe ori se intampla in momentul in care femeia face ...

Re: Re: Re: Re: Esti indragostit/a, sau obsedat/a?

din 3 aug 2010 02:17 de Arayas

Si de ce ma rog e asa sigur? Din cate stiu eu, ori iubesti ori nu! E ca si cum ai pune termene de comparatie de genul: "ala din dreapta mi se pare mai mort decat ala din stanga." Nu exista asa ceva. Exista doar relatii prost intelese. Ceea ce ...

Re: Re: Re: Re: Cu mine cum ramane

din 3 aug 2010 02:03 de Arayas

Toata problema ta se rezuma la o simpla analiza a "tintei": EA. Dupa o prietenie de 7 ani ramai prins in ceva ce n-are nici forma nici continut. Ce sa-ti spun? Fata este captiva intr-o relatie care se vede ca nu o mai incanta 100%. De aceea cauta un ...

Re: Nu mai vreau sa fiu virgina

din 3 aug 2010 01:49 de Bozgoru

e virgin si ii e teama.. si vrea sa para smeker... dar nu i-a iesit:lol:

Re: Se poate dezvirginare cu degetul?

din 3 aug 2010 00:02 de boghy

cine imi raspunde si mie urgent in seara asta m-am intalnit ku ea dar nu am putu sa introduc penisu in vagin de ke oare si m-am chinuit foarte mult. Am dat de keva tare deasupra vaginului ke era oare??? K sa imi dau seama k mi-ati ras la mes meu ...

Re: Cum cuceresti o fata cuminte?

din 2 aug 2010 23:26 de BBU

Pai nu-ti mai fac teorie si-ti dau un raspuns direct. Fiind cuminte trebuie sa-i dai incredere de sine,asta inseamna ca nu trebuie sa o controlezi tot timpul cu discutia,privirea si sa nu fi prea hard to get (daca esti asa ai sansa sa o ...

Re: Urinez greu

din 2 aug 2010 23:03 de simosimina

infectie urinara!

Re: Nu mai vreau sa fiu virgina

din 2 aug 2010 17:39 de sweety16

E cam ciudat prietenul asta al tau...cum frate sa nu poate face sex cu fetele la care tine? e aberant...nu-l inteleg sincer.

................ nu vrea sa facem sex cu lunile!!!

din 2 aug 2010 15:32 de sf_c11

desi primul mesaj din topic a fost in 2004, problema se pare ca e destul de comuna si azi ca si atunci .. sper sa aflu aici cateva raspunsuri concrete la problema mea ..si v-as ruga cei care ati trecut prin asa ceva sau aveti propuneri va rog s-o ...

Nu mai vreau sa fiu virgina

din 2 aug 2010 15:24 de kharisma91

Salut! Vreau si eu sa va cer parerea in legatura cu prietenul meu. Sunt cu el de aproape un an si nam facut sex pentru ca el mia spus ca nu poate sa faca sex cu fete la care tine pentru ca nu vrea sa le faca sa sufere dar eu consider ca daca ma ...

Dezvirginare dupa un an?

din 2 aug 2010 02:50 de SIMPLU

buna am aproape un an de cand eu si prietenul meu am facut-o pt prima data.La inceput nu mi-a curs sange dar m-a durut si a intrat greu.Ieri am facut-o din nou bineinteles nu pt a2-a oara am incercat diferite pozitii de fiecare data ..cand am facut-o ...

Re: Re: usturimi, mancarimi, scurgeri anormale

din 1 aug 2010 22:43 de Nekunoskuta

In mod cert trebuie sa stopezi contactele sexuale! Posibil sa-l fi infectat deja si pe partener. Un diagnostic nu-ti poate pune nimeni pe forum dar suna groaznic toate simptomele tale si sigur e o infectie urata!

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 214 din 1098
«   1 ... 211   212   213   214   215   216   217 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare