Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in cuplu din 31 iul 2010 03:51 de ExoticDream
Si mie mi se pare ca tratamentul prelungit, abstinenta si poate si alti factori au determinat erodarea sentimentelor lui. In plus, daca doar acele kilograme sunt motivul pentru care s-a indepartat, imi face impresia unui tip cam superficial. Ma ...
Re: Re: Re: Nu stiu cum sa ii fac sa inteleaga!!Aj din 31 iul 2010 03:17 de Arayas
Ti-ai facut de cap FARA cap acum e timpul sa platesti. Si apropo, TOTUL SE PLATESTE IN VIATA. Solutie pentru tine? Simpla. Te transformi instantaneu in preacuvioasa Lantoleea. Adica, uiti de vreun baiat (pa, la revedere, asa e cand te papa fundul si ...
Re: Re: Nu ma inteleg cu iubitu mamei!!NU il supor din 31 iul 2010 03:03 de Arayas
Din pacate, mama ta trebuie sa traiasca in continuare si dupa necazul cu tatal tau. Bun, rau si-a gasit un suflet langa care sa imbatraneasca sau macar langa care sa-si mai aline zilele. Stiu ca ideal pentru copii este sa-ti bagi parintele intr-o ...
Re: Re: Re: EXISTA LEAC PENTRU GELOZIE din 31 iul 2010 01:54 de Pasaroi_Cuminte
Depinde cu ce virtuti se naste. Nu toti suntem croiti intr-un fel.
Eu cred ca leacul pentru prevenirea geloziei cat si pentru tratarea acesteia este comunicarea intre parteneri,comunicare ce trebuie sa se bazeze pe sinceritatea biunivoca a ...
Re: Re: Re: EXISTA LEAC PENTRU GELOZIE din 31 iul 2010 00:50 de sgc
super expunerea si foarte realista. reliefeaza mult autocontrol si respect de sine:flowers:
Re: Re: : cum sa dezvirginezi o fata din 31 iul 2010 00:47 de Mircea
(((((( ff bine andreea kiar imi place cum ai explicat la faza asta;) tot respectu.deci faza e sa nu te grabesti pt k vreme este incearca sa dai tot ce poti din tine sa fi cat mai tandru si baiat finutz pt ea prima oara e ceva special nu o dezamagi ...
Re: Re: EXISTA LEAC PENTRU GELOZIE din 31 iul 2010 00:43 de Arayas
Da, exista. Se numeste autodisciplina. In momentul in care vei intelege ca orice om din lumea asta te poate insela cu tine de mana, vei renunta sa-ti faci probleme. Nu poti controla ceva incontrolabil si niciodata nu o sa ai langa tine pe cineva de ...
Re: Re: Ce se intampla cand...? din 31 iul 2010 00:29 de Arayas
Mare tampenie!
Ce faci tu acum este sa o sufoci. Trebuie sa pricepi, in stadiul asta cu cat insisti cu atat o departezi. Las-o in pace, stergeti lacrimile unde nu te vede nimeni si cand te mai vezi cu ea fii ultra-impersonal si rece. In ...
Re: Re: Re: Dragoste sau obisnuinta? din 31 iul 2010 00:11 de Arayas
E o mica sueta tip liceu. El, erou mare, dobitoc bineinteles, ea naiva si fara coloana vertebrala. Deci nimic de viitor.
Iar asta cu prietena, un sfat pentru femeile de orice varsta: supravegheati-va intens prietenele pentru ca ele sunt cele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singura si insarci din 31 iul 2010 00:07 de dorinda
Daca ai citit, fata a stat de vorba cu el si tipul a inteles. Oricata nevoie de spatiu ar avea si oricat de ocupat ar fi, grija fata de o persoana nu se rezuma numai la bani, ci si la putina atentie, iar ea, fiind insarcinata, are nevoie de mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singura si insarcinata din 30 iul 2010 23:49 de Arayas
Nu ma pot abtine sa nu observ marota universal valabila la femei: amanta...buuuuhuuuuhuuu!!!
On topic, desigur un sfat de la o femeie este mult mai oportun. Din ce spune prietena de mai sus inteleg un lucru despre tipul de barbat pe care si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in cuplu din 30 iul 2010 23:43 de dorinda
Si prietenului meu ii plac fetele slabute, dar cele cateva kilograme in plus ale mele nu-l impiedica sa aiba o realtie cu mine.
Oricata repulsie ar avea fata de o persoana grasa, nu ar trebui sa reactioneze asa fata de tine, daca, dupa cum ...
Re: Re: Re: Multumesc :) din 30 iul 2010 21:17 de Arayas
Ai dreptate. La 18 ani abia iti formezi EUL tau si cei din jur incearca sa-ti impuna normele societatii si grupului. Chestia asta intre cum vrei sa fi tu si cum trebuie sa fi ca sa fi cool e de multe ori o cale sigura spre conflict interior. Ce sa ...
Re: Operatie de circumcizie din 30 iul 2010 19:06 de UNU DE AICI
NU VA MAI LUATI DUPA TOTI IMBECILII CARE SPUN CA CIRCUMCIZIA E BUNA ! DACA FACETI ACEST PAS, GANDITI-VA CA PIELEA AIA CARE ACOPERA CAPUL NU V-O MAI DA NIMENI INAPOI. ASA RAMANETI. MUTILATI. EU AM FACUT-O SI REGRET ENORM. CAPUL P.....III VA RAMANE ...
Re: Re: Re: Re: Re: Operatie de circumcizie din 30 iul 2010 18:53 de unul de aici
Re: #20 de semne subtile ca te inseala din 30 iul 2010 16:40 de Arayas
Sa vedem ce zice un barbat despre asta:
Greseala de incepator, faceti dus fara nimic pentru a va pastra mirosurile personale. Eventual, la intoarcerea acasa luati o bere la doza. Consumati jumatate si turnati un pic in palme si dati pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singura si insarcinata... din 30 iul 2010 16:35 de dorinda
Aici nu este vorba de a fi sau nu sacaitoare, ci pur si simplu de nevoia de atentie si iubire pe care fiecare dintre noi o avem. Asemenea dorinta din partea ei nu presupune mari sacrificii din partea lui.
Ce o sfatuiesti tu e prost. Daca va ...
Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisului? din 30 iul 2010 16:13 de eu1234
:lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 iul 2010 16:12 de Arayas
E doar alegerea ta. Un oral facut din obligatie este la fel de daunator relatiei ca si lipsa lui. In limbajul colorat de pe forum ti s-a explicat (mai mult sau mai putin) ca sexul oral e un lucru normal. Vin momente in viata de cuplu cand se ...
Re: Re: Re: Varsta din 30 iul 2010 15:08 de Arayas
In primul rand astea nu sunt relatii care sa duca in vreo casnicie. Daca e asa atunci e naspa. Daca e o simpla relatie, nu e nimic iesit din comun. Femeile se ofenseaza grav pe tema asta pentru ca la 40 de ani nu vrei sa ai de a face cu un putoi ...
Pagina 216 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |