Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in cuplu

din 31 iul 2010 03:51 de ExoticDream

Si mie mi se pare ca tratamentul prelungit, abstinenta si poate si alti factori au determinat erodarea sentimentelor lui. In plus, daca doar acele kilograme sunt motivul pentru care s-a indepartat, imi face impresia unui tip cam superficial. Ma ...

Re: Re: Re: Nu stiu cum sa ii fac sa inteleaga!!Aj

din 31 iul 2010 03:17 de Arayas

Ti-ai facut de cap FARA cap acum e timpul sa platesti. Si apropo, TOTUL SE PLATESTE IN VIATA. Solutie pentru tine? Simpla. Te transformi instantaneu in preacuvioasa Lantoleea. Adica, uiti de vreun baiat (pa, la revedere, asa e cand te papa fundul si ...

Re: Re: Nu ma inteleg cu iubitu mamei!!NU il supor

din 31 iul 2010 03:03 de Arayas

Din pacate, mama ta trebuie sa traiasca in continuare si dupa necazul cu tatal tau. Bun, rau si-a gasit un suflet langa care sa imbatraneasca sau macar langa care sa-si mai aline zilele. Stiu ca ideal pentru copii este sa-ti bagi parintele intr-o ...

Re: Re: Re: EXISTA LEAC PENTRU GELOZIE

din 31 iul 2010 01:54 de Pasaroi_Cuminte

Depinde cu ce virtuti se naste. Nu toti suntem croiti intr-un fel. Eu cred ca leacul pentru prevenirea geloziei cat si pentru tratarea acesteia este comunicarea intre parteneri,comunicare ce trebuie sa se bazeze pe sinceritatea biunivoca a ...

Re: Re: Re: EXISTA LEAC PENTRU GELOZIE

din 31 iul 2010 00:50 de sgc

super expunerea si foarte realista. reliefeaza mult autocontrol si respect de sine:flowers:

Re: Re: : cum sa dezvirginezi o fata

din 31 iul 2010 00:47 de Mircea

(((((( ff bine andreea kiar imi place cum ai explicat la faza asta;) tot respectu.deci faza e sa nu te grabesti pt k vreme este incearca sa dai tot ce poti din tine sa fi cat mai tandru si baiat finutz pt ea prima oara e ceva special nu o dezamagi ...

Re: Re: EXISTA LEAC PENTRU GELOZIE

din 31 iul 2010 00:43 de Arayas

Da, exista. Se numeste autodisciplina. In momentul in care vei intelege ca orice om din lumea asta te poate insela cu tine de mana, vei renunta sa-ti faci probleme. Nu poti controla ceva incontrolabil si niciodata nu o sa ai langa tine pe cineva de ...

Re: Re: Ce se intampla cand...?

din 31 iul 2010 00:29 de Arayas

Mare tampenie! Ce faci tu acum este sa o sufoci. Trebuie sa pricepi, in stadiul asta cu cat insisti cu atat o departezi. Las-o in pace, stergeti lacrimile unde nu te vede nimeni si cand te mai vezi cu ea fii ultra-impersonal si rece. In ...

Re: Re: Re: Dragoste sau obisnuinta?

din 31 iul 2010 00:11 de Arayas

E o mica sueta tip liceu. El, erou mare, dobitoc bineinteles, ea naiva si fara coloana vertebrala. Deci nimic de viitor. Iar asta cu prietena, un sfat pentru femeile de orice varsta: supravegheati-va intens prietenele pentru ca ele sunt cele ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singura si insarci

din 31 iul 2010 00:07 de dorinda

Daca ai citit, fata a stat de vorba cu el si tipul a inteles. Oricata nevoie de spatiu ar avea si oricat de ocupat ar fi, grija fata de o persoana nu se rezuma numai la bani, ci si la putina atentie, iar ea, fiind insarcinata, are nevoie de mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singura si insarcinata

din 30 iul 2010 23:49 de Arayas

Nu ma pot abtine sa nu observ marota universal valabila la femei: amanta...buuuuhuuuuhuuu!!! On topic, desigur un sfat de la o femeie este mult mai oportun. Din ce spune prietena de mai sus inteleg un lucru despre tipul de barbat pe care si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in cuplu

din 30 iul 2010 23:43 de dorinda

Si prietenului meu ii plac fetele slabute, dar cele cateva kilograme in plus ale mele nu-l impiedica sa aiba o realtie cu mine. Oricata repulsie ar avea fata de o persoana grasa, nu ar trebui sa reactioneze asa fata de tine, daca, dupa cum ...

Re: Re: Re: Multumesc :)

din 30 iul 2010 21:17 de Arayas

Ai dreptate. La 18 ani abia iti formezi EUL tau si cei din jur incearca sa-ti impuna normele societatii si grupului. Chestia asta intre cum vrei sa fi tu si cum trebuie sa fi ca sa fi cool e de multe ori o cale sigura spre conflict interior. Ce sa ...

Re: Operatie de circumcizie

din 30 iul 2010 19:06 de UNU DE AICI

NU VA MAI LUATI DUPA TOTI IMBECILII CARE SPUN CA CIRCUMCIZIA E BUNA ! DACA FACETI ACEST PAS, GANDITI-VA CA PIELEA AIA CARE ACOPERA CAPUL NU V-O MAI DA NIMENI INAPOI. ASA RAMANETI. MUTILATI. EU AM FACUT-O SI REGRET ENORM. CAPUL P.....III VA RAMANE ...

Re: Re: Re: Re: Re: Operatie de circumcizie

din 30 iul 2010 18:53 de unul de aici

Re: #20 de semne subtile ca te inseala

din 30 iul 2010 16:40 de Arayas

Sa vedem ce zice un barbat despre asta: Greseala de incepator, faceti dus fara nimic pentru a va pastra mirosurile personale. Eventual, la intoarcerea acasa luati o bere la doza. Consumati jumatate si turnati un pic in palme si dati pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singura si insarcinata...

din 30 iul 2010 16:35 de dorinda

Aici nu este vorba de a fi sau nu sacaitoare, ci pur si simplu de nevoia de atentie si iubire pe care fiecare dintre noi o avem. Asemenea dorinta din partea ei nu presupune mari sacrificii din partea lui. Ce o sfatuiesti tu e prost. Daca va ...

Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisului?

din 30 iul 2010 16:13 de eu1234

:lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 iul 2010 16:12 de Arayas

E doar alegerea ta. Un oral facut din obligatie este la fel de daunator relatiei ca si lipsa lui. In limbajul colorat de pe forum ti s-a explicat (mai mult sau mai putin) ca sexul oral e un lucru normal. Vin momente in viata de cuplu cand se ...

Re: Re: Re: Varsta

din 30 iul 2010 15:08 de Arayas

In primul rand astea nu sunt relatii care sa duca in vreo casnicie. Daca e asa atunci e naspa. Daca e o simpla relatie, nu e nimic iesit din comun. Femeile se ofenseaza grav pe tema asta pentru ca la 40 de ani nu vrei sa ai de a face cu un putoi ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 216 din 1098
«   1 ... 213   214   215   216   217   218   219 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare