Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: mai sunt fete virgine la 2

din 30 iul 2010 06:00 de Anonim

Eu nu inteleg de ce daca o fata hotareste sa isi inceapa viata sexuala la 15 este considerata curva, atata timp cat este constienta ca trebuie sa se protejeze si sa isi aleaga un partener alaturi de care se simte in sigurata. Am auzit de multe ori ...

Re: Re: Re: Cum ne gasim partenerul potrivit?

din 30 iul 2010 01:37 de valentine

Si eu care credeam ca trebuie doar sa fie "cult, inteligent, cu facultate". P.S. credits go to you Da, stiu, im always right:,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 iul 2010 01:34 de valentine

O fi din cauza faptului ca are parul scurt, cu exceptia bretonului care e lung. Si asta e o combinatie tare idioata... Parul din varful capului pana la breton, inclusiv bretonul trebuie sa fie cam la fel de lung.

Re: Re: Re: Re: Re: Decalotarea penisului

din 29 iul 2010 23:54 de EUEUEUEUE

fi atent eu am 14 ani j cand este flasc il decalotez sau cum se spune:))f usordar cand este sculat(asta nush cum se zice)nu pot pentru ca pielicica este foarte mica j nu pot ce trebuie facut fortzez pana ma doare sau nu incerc j il fortez doar in ...

din 29 iul 2010 23:17 de Bozgoru

m-am uitat putin mai atent pe ce a scris aici domnul "MAREAN96"... si e clar facut userul la caterinca... special pt topicul asta la caterinca... so treceti-l la aberatii si caterinci sau inchideti-l..

Re: Re: Cum ne gasim partenerul potrivit?

din 29 iul 2010 22:50 de ExoticDream

Ai dreptate, chiar sunt o droaie de variabile in ecuatia asta si, cum adeseori nici jumatate nu sunt luate in calcul, relatiile tin de joi pana mai apoi sau abia se tarasc... A tine unul la altul vine din "capacitatea sensibiloasa" si ...

Re: Cum ne gasim partenerul potrivit?

din 29 iul 2010 21:59 de BBU

Foarte greu de raspuns la intrebarea ta pentru ca are o groaza de variabile. In primul rand ideea de baza este ca persoana ideala trebuie sa aibe niste comatibilitati cu tine,adica sa aveti aceleasi trasaturi fizice/psihice...apoi sa tineti unu ...

Re: ajuati-ma va rog!!!!!!!!!!

din 29 iul 2010 21:08 de ana

am o groaza de cosuri pe frunte...nu pot sass le zik ca sunt cosuri sunt pete de la ele.....cat timp nu mai trebuie sa le stranbg pentru a avea fata curata ca in toata ziua umblu la ea.....cate ore nu trebuie sa le mai strang????????ajutatimaaaaaaa ...

Re: usturimi, mancarimi, scurgeri anormale

din 29 iul 2010 20:52 de Corina

Asta stiu ca trebuie sa merg la medic dar daca are cineva vreo idee ce as putea avea...???

Re: Re: Dimensiunea normala a penisului?

din 29 iul 2010 20:32 de Someone

Ca sa satisfaci o femeie trebuie in primul rand sa inveti limba romana. Focus on that please.:blink:

Re: Dimensiunea normala a penisului?

din 29 iul 2010 18:34 de EUEUEUEUE

eu la 14 ani am 15-16 dar j la tn este foarte bn casa satisfaci o femeie nu trebuie numai sa....trebue sa ii aratzi j afectziune j orcum dua 5 cm ele sunt satisfacute...

Re: Re: Decalotarea penisului

din 29 iul 2010 17:24 de EUEUEUEUE

pai am j yo o intrebare u vrei ca ei sa penetreze fata cu penisul nush cum sa zicne belit:lol:cum ca j yo cand e flasca o belesc usor dar cand e sculata nu pot...

Re: Re: Re: Decalotarea penisului

din 29 iul 2010 17:16 de EUEUEUEUE

Pai da da si eu am 14 ani am 15-16 cm dar cand este flasca pot s-o belesc usor:lol:dar cand este sculata nu pot deloc..este prea mica pielicica ...ce sa fac

din 29 iul 2010 14:24 de valentine

In primul rend, tentativa aia de breton nu se impaca de niciun fel cu freza aia. In al doilea rand, trebuie sa ai parul cat de cat des si sa te tunzi ceva mai scurt pe lateral (dar fara dungi) si sus sa fie un pic mai mare. Te tunzi si timp de 10-15 ...

Re: Cum sa ajunga la orgasm

din 29 iul 2010 11:41 de dorinda

:lol::lol::lol: Esti comic. Nu toate femeile gem cand fac sex. Poate este genul mai tacut sau ii este rusine sa faca asta. Ori tu nu ii provoci o placere atata de mare incat sa faca asta. Mai bine discuti cu ea. Am impresia ca nu prea stii ce ii ...

din 29 iul 2010 08:53 de Alex9999

Sincer de la tine asteptam raspuns :D

Re: Re: Re: Re: Re: Striptease

din 29 iul 2010 04:32 de GoldenLady

:devil: DA!! Dar la mine a fost ceva spontan nici nu ma gandeam la asa ceva, el asculta o melodie la calculator tocmai buna pentru striptease si nu stiu ce mi-a venit de am inceput sa dansez provocator si sa pierd din vestimentatie nu aveam pantofi ...

din 29 iul 2010 00:35 de sgc

nu, teoretic n-ar trebui sa-ntrebi - raspuns careva - adica, ma rog, dac-astepti rasp. de la o pers. anume..., eu, insa, rasp., dar trebuie mai intai sa deschid compu, sa intru pe forum, aia-aia, asta dupa ce in prealabil, am ajuns acasa de la ...

Re: Umflarea penisului

din 28 iul 2010 23:00 de SORIN28

Trece ma, mergi la doctor sa-ti faca o operatie sa-ti scoata ultimile coaste sa ti-o poti suge singur. Din momentul ala poti fi sigur ca nimic nu va fi dur si nimic nu se va umfla...ce-si face omu' cu mana lui, lucru ma nual se numeste. :ok:

Re: Doctorii din Romania = 0 barat?

din 28 iul 2010 18:56 de GloGloria

-asa a patit si cumnatul meu care are gastrita,tot la fundeni pe el l-au internat in spital pt o saptamana ca sa-l tina la regim. in prima zi vina asistenta vine la el cu piure,o pulpa de pui si salata de varza :mellow:omu' a ramas ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 217 din 1098
«   1 ... 214   215   216   217   218   219   220 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare