Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Sex salbatic cu profu' de matemati

din 1 aug 2010 20:48 de Arayas

PENTRU ELENA DE LA PROFESOR: "Draga Elena, Sa stii ca ai inteles gresit comportamentul meu din acea zi. Esti foarte sexoasa si ma inebunesti zilnic cand te vad cu carnetelul in mana. E inutil sa-ti spun ca nu sunt suparat pe tine, din contra, ...

Re: va rog ajutati-ma :( cu problema secretiei

din 1 aug 2010 18:54 de Arayas

Nu stiu de ce ma bag ca nu sunt femeie. Poate ca sa te linistesc. Este cea mai comuna chestie pe care o intalnesti la femei. Probabil sunt si ceva remedii, dar nu definitive. Iar daca nu vrea sex din cauza asta inseamna ca are experienta vasta, ...

Re: Re: Re: FIXISM

din 1 aug 2010 17:27 de ExoticDream

De acord cu tine ca in 90% din cazuri vina este comuna, chiar daca acel procent se distribuie foarte disproportionat adeseori. Geometria, sau mai bine zis analiza nu este deloc simpla (mai ales in cazul unora dintre noi care au studii aprofundate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce barbatii

din 1 aug 2010 17:16 de ExoticDream

De acord cu tine, insa depinde de gravitatea secretelor pe care le ascundem: una este sa nu-i spui partenerului ca ai fost o data in locul X in loc de Y (fara nici un fel de conotatii amoroase sau sexuale), si alta sa-l fi inselat fie si numai o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce barbatii isi

din 1 aug 2010 16:58 de Arayas

Nu trebuie sa accepti nimic pentru ca nu stii, nu ai aflat. Si sa fim seriosi, nimeni nu a stiut tot vreodata. Eu nu incerc sa conving pe nimeni, eu descriu o realitate si am pe ce sa ma bazez cand o descriu. Lumea nu e un loc ideal. Toti avem ...

Re: FIXISM

din 1 aug 2010 16:23 de ExoticDream

Eu nu-ti impartasesc oponia conform careia femeile sunt niste opere de arta aflate intr-un fel de vitrina, unde barbatii le evalueaza calitatile si defectele, dupa care "liciteaza" pentru cea aleasa, incercand din rasputeri si chinuri nemaivazute ...

FIXISM

din 1 aug 2010 16:09 de Arayas

Superficial.... Dintr-o simpla logica. Femeile nu trebuie sa caute. Lor li se pune permanent in fata o "oferta" iar ele doar trebuie sa aleaga. Barbatii trebuie sa alerge pentru a gasi pana la urma pe cineva care sa le accepte "oferta". Se ...

Re: Re: Re: De ce fotbal?

din 1 aug 2010 15:34 de ExoticDream

De ce? Cumva esti de parere ca numarul femeilor speciale este cu mult mai mare decta cel al barbatilor speciali? Ar fi interesanta o astfel de opinie venind din partea unui barbat! Femeile au o inertie un pic mai mare decat voi si, atunci ...

Re: De ce fotbal?

din 1 aug 2010 07:31 de compot

E cel mai frumos sport din lume, atrage cei mai multi spectatori. Uite ceva interesant, inainte de Real Madrid - FC Barcelona: "Se estimează că partida va fi urmărită de 300 de milioane de telespectatori (aproape dublu decât finala Super ...

Basmele apartin STRICT copilariei!

din 1 aug 2010 06:19 de ExoticDream

[i]A gandi in segmente[/i] Gresim teribil pentru ca ne-am obisnuit sa gandim in segmente de tip [a,b). Acel capat deschis lasa o portita, pardon, o ditamai poarta pentru speranta ca poti merge oricat de departe, ca te poti autodepasi, fara sa ...

Re: Sotul meu nu vrea sa facem sex cu lunile!

din 31 iul 2010 22:16 de vasile

Ce lucruri poti face cu un barbat dezbracat?

din 31 iul 2010 20:32 de ExoticDream

Inca un articol care v-ar putea hrani imaginatia, dandu-va idei sexy.... "Cand vad aceasta intrebare, multe persoane se gandesc la un singur lucru: sex. Adevarul este ca poti face mult mai multe lucruri atunci cand te afli in prezenta unei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in cu

din 31 iul 2010 18:41 de dorinda

Eu zic totusi sa-l lase cu ochii-n soare vreo doua saptamani in care sa nu vorbeasca deloc cu el. Atunci o sa vada cat de mult o iubeste. De ce zic sa plece? Pentru ca barbatii sunt atat de inconstienti uneori incat nu stiu sa aprecieze ceea ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in cuplu

din 31 iul 2010 18:09 de baby

Din cate stiu eu cam asa e. Tratamentul scade apetitul sexual...am patit si eu asta [dar de la alte pastile] si e greu sa iti revii. Dar de aici pana la a-ti zice tie ca nu o poate face pt ca te-ai ingrasat mi se pare culmea nesimtirii. E ...

Re: Adevarul despre numarul partenerilor anteriori

din 31 iul 2010 18:00 de baby

Cam asa e. Acum nu zic ca ar fi ok sa isi ia una de pe centura....dar daca fata a mai avut 2-3-4 parteneri inainte nu trebuie sa il intereseze pe el atata timp cat ea nu are nici o boala transmisibila:lol:

Re: Re: Re: Re: Nu ma inteleg cu iubitu mamei!!NU

din 31 iul 2010 15:07 de dorinda

Scuza-ma, dar maica-ta e proasta pentru ca se complace intr-o relatie in care ea nu va avea decat de suferit. Voi n-aveti ce sa-i faceti, in ziua in care o va bate pana va necesita internare in spital, atunci o sa-i vina si ei mintea la cap. Pana ...

Re: Re: Re: Nu ma inteleg cu iubitu mamei!!NU il s

din 31 iul 2010 12:32 de Ioana

NU stiu daca am specificat sau nu dar eu am fost prima care m-am dus si am discutat cu mama, i-am spus ca o inteleg ea are doar 41 de ani,e singura ,noi plecati,etc si o sa fiu prima care o va sustine daca isi va gasi pe cineva(lucru care sa sii ...

Re: Re: Re: De ce barbatii isi aleg iubita intr-o

din 31 iul 2010 05:27 de ExoticDream

Bun, si daca voi aveti creierul divizat in acest mod interesant (cu toate ca nu toti barbatii de aici sunt de acord cu acest lucru), noi ar trebui sa fim intelepte si sa acceptam din start ideea ca voi "ne iubiti din tot sufletul, dar o mai ...

Re: Re: Re: Re: EXISTA LEAC PENTRU GELOZIE

din 31 iul 2010 05:08 de ExoticDream

La fel gandesc si eu in privinta fidelitatii, cu mentiunea ca este totusi de apreciat efortul celor care, realizand ca nu s-au nascut cu aceasta virtute programata genetic, au vointa de a si-o "implanta" in perioada de formare a sinelui, astfel ...

Re: Re: Re: Re: Cum ne gasim partenerul potrivit?

din 31 iul 2010 04:06 de ExoticDream

Depinde de la caz la caz (o persoana cu 4 clase primare nu prea are ce cauta langa un doctorand, un incult total si-ar blestema zilele langa cineva care este o enciclopedie ambulanta si reciproc etc.), contrastele s-or fi atragand, dar sa nu ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 215 din 1098
«   1 ... 212   213   214   215   216   217   218 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare