Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: sotul meu e foarte mamos. din 29 iun 2011 17:51 de fiat_lux_mihi
Subscriu, problemele cu socrii nu sunt NICIODATA separate de cele de cuplu. Este trist sa vad ca mai exista barbati care la 30 si ceva de ani citeaza din "POVETELE MAMEI" si dorm cu ea pe noptiera mai ceva ca Biblia...
Explica-i asta si da-ti un ...
Re: bla bla din 29 iun 2011 17:44 de fiat_lux_mihi
Amin!
"Punctul 1.
Daca o femeie a avut X relatii serioase anterioare si s-au dus pe apa sambetei din motive naturale, e o femeie ok. Pe astea nu trebuie sa le impuscam, trebuie sa le iubim mult."
Asta e idealul de femeie, pacat ca sunt ...
Re: help! din 29 iun 2011 15:01 de dorinda
Nu stiu cate persoane care sunt active sexual sunt interesate de o himenoplastie. Nu te sfatuiesc sa faci asa ceva decat daca esti musulmana, pentru ca nicio operatie n-o sa-ti stearga din memorie trecutul. Te vei minti singura. Sau poate ai un ...
Re: Culoarea inchisa a penisului! din 29 iun 2011 13:47 de manolemarius
Fiind partea corpului acoperita 95% din timp, la ce te astepti.Daca era turcoaz,atunci aveai o problema.
Re: Siguranta inainte de toate din 29 iun 2011 11:14 de DaNNY_DiViNO
Pai totusi, ca sa-l gasesti, asta implica la randul ei si cautare, respectiv experimentare, ca ma indoiesc ca ai putea sa iti dai seama cum e persoana de langa tine la prima intalnire la o cafea, nu?
Sau nu esti genul care cauta si se lasa ...
Re: bla bla din 29 iun 2011 04:07 de DaNNY_DiViNO
Matematic vorbind....daca ar fi toata lumea asa, sexul ar ramane o amintire.. :cat:
Re: Siguranta inainte de toate din 29 iun 2011 02:42 de ExoticDream
Depinde: daca gasim omul potrivit, noi, astia freak care stingem lumina, suntem fericiti, impacati si multumiti mult mai mult timp decat cei care toata ziua buna ziua isi preschimba partenerii. Daca nu-l gasim, nu stiu daca e vina noastra pentru ...
Re: Conteaza daca iubitul tau a avut mai mult de 1-2 partenere de sex inainte? (intrebare pentru fete) din 28 iun 2011 22:50 de toy
Sincer, eu ma simt mult mai bine si mai in siguranta daca stiu ca partenerul are multa experienta in materie de sex, dar nici nu mi-ar placea sa aflu ca este genul care umbla "din floare in floare"...Nu ma intereseaza trecutul lui atata timp cat ...
Re: Siguranta inainte de toate din 28 iun 2011 22:10 de Arayas
Cred ca de astea doua ai parte cel mai mult. Oricum e alegerea ta si o respect chiar daca ma amuz.
Trebuie sa ramana cineva la urma sa stinga lumina, nu?
Uat a uandarful uald! din 28 iun 2011 22:05 de Arayas
A venit vara de cand n-am mai scris in jurnalul meu.
Sunt fericit din nou, vara e anotimpul meu preferat! Deschid geamul, mai bag niste lichid in tigara si ma bucur de peisajul feeric si de miasmele amortitoare. Albinele roiesc vesele in jurul ...
Re: Siguranta inainte de toate din 28 iun 2011 22:00 de ExoticDream
Fiecare cu conceptiile lui. Daca nu mai exista la ora actuala barbatul pe care il consider ideal/potrivit (mi s-a intamplat totusi sa cunosc "specia" asta pe cale de disparitie), prefer sa ma lipsesc de acest capitol in viata mea pana in 2043, nu ...
Re: bla bla din 28 iun 2011 21:45 de ExoticDream
Multe sunt valabile si daca inversam sexele, mai putin faptul ca cea cu care a fost 7 ani va trece din cand in cand pentru un sex in memoriam (ramane doar comparatia cu respectiva) si..... punctul 5! In principiu, daca au fost relatii serioase, ...
Re: NU avorta`! din 28 iun 2011 21:27 de Arayas
Postul e de prin ianuarie, probabil ala mic e deja la grady.
Ar fi trebuit sa avorteze instantaneu, in timp ce scria pe forum. O viata ai, daca ti-o nenorocesti la 18 ani traiesti degeaba. Exista o varsta si un cadru familial cand poti sa faci ...
Re: sotul meu e foarte mamos. din 28 iun 2011 21:19 de Arayas
Din fericire nu sunt copii la mijloc deci nu mai sufera si persoane nevinovate.
Ai facut o alegere gresita in viata, daca el spune ca ma-sa-i mai importanta. Asta e, suferi un pic, da-i Mersu' Trenurilor si gaseste pe cineva la care TU sa fi cea mai ...
Siguranta inainte de toate din 28 iun 2011 21:02 de Arayas
Exotica, tot antica...
Barbatul pe care ti-l inchipui tu si care sa iti ofere atata siguranta, se numeste Bankomat sau Airbag dar alea se mai bulesc din cand in cand. Stai pe faza, prin 2043 se va naste unul exact cu calitatile pe care le visezi tu. ...
Re: Re din 28 iun 2011 20:57 de DaNNY_DiViNO
Despre femei, in general..:
Iubirea e cea mai importanta din starile naturale
Da' e inhibata cu tot felu’ de interfate artificiale
Care simuleaza caldura si razele de soare
Reflexia luminii de asfintit pe luciul apei de mare
Te fac sa te ...
bla bla din 28 iun 2011 20:53 de Arayas
Ia sa-mi dau si IO cu o parere.
Punctul 1.
Daca o femeie a avut X relatii serioase anterioare si s-au dus pe apa sambetei din motive naturale, e o femeie ok. Pe astea nu trebuie sa le impuscam, trebuie sa le iubim mult.
Punctul 2.
Daca a avut X ...
Re: Masturbare pe strada din 28 iun 2011 19:26 de manolemarius
Sa le povesteti copiilor ce facea tatal lor.
Re: Animatoare din 28 iun 2011 15:19 de Guest
animatoare as vrea in mod deosebit..si da stiu sa ma misc bine. anul asta ma gandesc serios si la o interventie pt sani.. sincera sa fiu nu m`ar deranja nici alt job atata timp cat e pe timp de vara si e la mare. si daca nu anul asta celalalt sigur.
Re: Masturbare pe strada din 28 iun 2011 15:08 de Melisa
Tu te auzi ?!
Poate noi suntem comunisti , dar nu suntem nici obsedati si nici oameni cu probleme mintale (aici bat apropo la tine si la prietena ta, in caz ca nu intelegi )
Si ne plangem ca traim in ROMANIA :blink:
Pagina 227 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
84 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |