Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Siguranta inainte de toate din 1 iul 2011 20:06 de baby
Initial m-a apucat rasul....
Dar daca stau si ma gandesc....chiar le-as face chestiile alea unor barbati
Ahahahahahahahahah:devil::devil:
Mai ales fuga cu plasa de castraveti:lol: E geniala!!! Si imbracati la costum neaparat sa ...
Re: copiat cu hands free-ul din 1 iul 2011 20:00 de baby
Cate mai apar:|
Re: copiat cu hands free-ul din 1 iul 2011 16:02 de McLove
Nu e bun... acum, mai nou, profesorii au un aparat care bruiaza telefoanele modibile, castile astea. Apoi, cine stie cum ramai cu ala lipit de timpan, si mai dai si in alte probleme.
Ceea ce nu stiu profesorii (majoritatea), ca poti face treaba prin ...
Re: Varsta aparitiei spermei din 1 iul 2011 15:22 de toy
Daca taceai filozof ramaneai:`:`
Re: menstruatie ciudata... din 1 iul 2011 15:00 de Melisa
Doar nu o sa iti zica exact cum ai zis tu . Nu stiu sigur ca nu am folosit , dar scrie ceva de dereglari ale ciclului menstrual cred sau ma rog , chiar daca nu scrie e de la pastile.:mellow:
Re: bla bla din 1 iul 2011 07:44 de DaNNY_DiViNO
Pisinel, asta e viata, cateodata seduci si abandonezi cand nu stii ce vrei sau mai ales nu iti place ce gasesti pentru ca multa lume minte in privinta lor. Nestiind toate detaliile problemei, te-as ruga sa te abtii sa te mai gandesti noaptea la ...
Re: Pareri personale mai ales pt baietzi din 1 iul 2011 02:51 de Guest
Normal ca sa folosesc sub forma de praf ca doara nu ii bagi coarnele in gura
Re: bla bla din 1 iul 2011 02:38 de ExoticDream
Ti se pare ca esenta discutiei este atat de adanca incat n-am prins-o, te inseli. Stai linistit, mai glumesc si eu, poate nu te-ai prins?
Si tu poti trai cum ai chef, n-ai decat! Stii ce m-a deranjat la trecutul tau? Faptul ca, in perioada ...
Re: Siguranta inainte de toate din 1 iul 2011 02:26 de ExoticDream
De data asta nu ai fost deloc amuzant. Este destul de jalnic, penibil si jignitor modul in care vrei sa-ti scoti in evidenta gandirea "moderna", "emancipata", terfelindu-mi ideile, fara sa intelegi ca suntem pur si simplu fiinte foarte diferite, ...
Re: Siguranta inainte de toate din 1 iul 2011 01:44 de ExoticDream
Este impropriu spus [i]cautare[/i], nu mi se pare o idee buna sa umbli dupa relatii cu lumanrea, iti vezi de viata ta (incluzand socializare) si ele apar din cand in cand. In mod normal, ai in minte un ideal si daca ceea ce-ti iese in cale se ...
Re: bla bla din 1 iul 2011 01:32 de DaNNY_DiViNO
Uite cum tu, intotdeauna, nu intelegi esenta discutiei si sari de la o extrema la alta. In fine. La tine daca nu e alba, e neagra.. Ghici ce? Mai exista si gri..
Re: bla bla din 1 iul 2011 01:23 de ExoticDream
Fizic, biologic si cica si psihologic vorbind, mai bine oricand, oricum si cu oricine, ce rost are sa despicam firul in 4n? Ratiunea vietii este sexul, nu? Uite ca si filosofic vorbind, tot la concluzia ca sexul reprezinta quintesenta existentei ...
Re: Siguranta inainte de toate din 1 iul 2011 00:38 de fiat_lux_mihi
Eu ti-am dat dreptate, esti constient de asta nu?
Ziceam doar ca te-ai impiedicat de cazul ei de parca paleta de personalitati se termina la ea.
Oricum, pentru majoritatea dintre noi se gaseste cineva pe moca, pentru restul... exista ...
Re: 2011 din 30 iun 2011 23:13 de C275
succes maine:flowers::flowers::flowers:
Re: Studente Iasi din 30 iun 2011 17:39 de toy
Nu ai citit ce a spus? Vrea sa mearga la facultate acolo unde sunt cele mai multe fete...Deci putem sa ne imaginam de acum ce fel de student va fi.
Copilu', pasarici gasesti la tot pasul, daca tot ai de gand sa ocupi locul cuiva intr-o ...
Re: 2011 din 30 iun 2011 08:27 de Incepator
Nu am scris de muuult timp pe aici.
Promit ca-mi fac timp si voi scrie.
Sunt in febra bacului, nu stiu daca trec la mate, dar la romana a fost ok . Maine am la geografie si sper sa fac o figura frumoasa si sa scot un 9 .
Vreau la facultate! ...
Re: Siguranta inainte de toate din 29 iun 2011 23:40 de girls2
%%-:D
Re: Siguranta inainte de toate din 29 iun 2011 22:52 de Arayas
Stai linistit, nimeni nu se pricepe mai bine ca Exotica sa tufleasca etichete pe spinarea forumistilor. Nu mai conteaza ce si cum s-a intamplat.
Pe de alta parte, daca te-ai nascut sa stai pe piedestal, atunci inseamna ca faci consum de oxigen si ...
Re: Siguranta inainte de toate din 29 iun 2011 21:43 de fiat_lux_mihi
De acord, insa nu inteleg de ce ii tarati prin noroi convingerile... doar daca nu cumva sunteti patiti in stil barbar.
Probabil orice barbat (nu baiat), undeva la un punct in viata nu a reusit sa treaca de baremul de la preselectie in fata unei ...
Re: Siguranta inainte de toate din 29 iun 2011 20:53 de Arayas
Bingo, s-a strigat BINGO!
Aici nu e cazul Exoticei. Ea [u]stie[/u] daca el este The One, cel Diferitfatadecurvariideaicidepeforum.
In primul rand dupa testele de ADN, urina, voma, coprocultura, sange si, bineinteles, arbore genealogic.
Dupa care ...
Pagina 226 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
85 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |