Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Risc sarcina?

din 28 iun 2011 11:16 de Oana1

A facut un test ? sa vedeti despre ce e vorba? :mellow: primele semne eu stiam ca apar dupa o luna si ceva - doua. dar nu asteptati pana atunci, du-te la ginecolog cu ea .. Nu conteaza ca sunteti minori , ma gandesc ca buletin aveti, si costa 30 ...

Re: Masturbare pe strada

din 28 iun 2011 10:49 de Guest

si daca te jot eu pe tine in bataie,si apoi os stropesc pe iubita ta? si eu imi fac laba in pub;ic.si ghici ce?FETELESTAU SI SE UITA.la care nu leplace,se iau si se duc.nu fuge nimeni dupa ele.dar la majoritatea le place. plus ca,cand vad ...

Re: Conteaza daca iubita voastra a avut mai mult de un partener de sex? (intrebare pt baieti)

din 28 iun 2011 08:12 de DaNNY_DiViNO

Really? Ce imi place mie lumea care vorbeste mult si degeaba, ca sa nu zic prost. Ar trebui sa te iei de mana cu cineva care la fel, face atacuri personale si nu recunoaste nimic. Zici ca nu ai nimic cu mine dar faci referire la mine in ...

Re: Help!A ejaculat in gura

din 28 iun 2011 04:47 de Machiavelli

Probabil a pus-o sa ii faca un gioco di mana si cand era "pe traseu" i-a indicat sa puna gurita...daca e asa e chiar destept baiatul ala :,

Re: Conteaza daca iubita ta a avut mai mult de un partener de sex? (intrebare pt baieti)

din 28 iun 2011 04:32 de Machiavelli

Nu neaparat din timp ce exista apa, sapun, periuta de dinti si celelalte obiecte de igiena personala cu care trebuie neaparat sa fi facut cunostinta. Acum nici sa fie un tren personal unde fiecare sa "fi urcat" si "coborat" la fiecare ...

Re: Banarea userului nycolass

din 28 iun 2011 04:22 de Machiavelli

Cred ca pana la data aia si uita de acest site :,

Re: Conteaza daca iubita voastra a avut mai mult de un partener de sex? (intrebare pt baieti)

din 28 iun 2011 02:50 de ExoticDream

Daca nu te intereseaza, nu-mi mai raspunde. Eu nu am nimic cu tine, oricine ar fi scris ceea ce ai scris tu ar fi primit acelasi raspuns, dezbateam ideea, nu autorul ei. Stai linistit, nycolass nu este partenerul meu ideal de discutii, am ...

Re: Conteaza daca iubitul tau a avut mai mult de 1-2 partenere de sex inainte? (intrebare pentru fete)

din 28 iun 2011 02:40 de ExoticDream

Sa raspund si eu... Da, asta spune multe despre el, demonstreaza cum trateaza el sexul in sine si pe mine ma intereseaza atat sa imi cunosc partenerul cat mai bine, cat si sa convergem in opinii din acest punct de vedere. Conteaza... ...

Re: In the meantime...

din 28 iun 2011 02:10 de ExoticDream

Cei banati pe ID-user care deranjeaza in continuare sunt banati la al doilea pas pe IP, ceea ce s-a si intamplat in ultimele doua cazuri, nu conteaza daca posteaza ca Guest sau isi fac alt ID. Masura de postare doar ca useri inregistrati a fost ...

Re: Help...prima data si probleme cu erectia....

din 27 iun 2011 14:32 de Guest

bne bne dorinda...dak zici uh SRY

din 27 iun 2011 13:44 de DaNNY_DiViNO

Nu am avut rabdare sa citesc pentru ca nu ma intereseaza. Dar totusi din cate raspunsuri de dau, numai pe alte mele le vezi sa te legi de ele? A plecat Nycolass ala si nu mai ai cu cine vorbi? Eu am zis o parere personala mai sus, vrei sa o ...

Re: Am ajuns la concluzia ca toate fetele in ziua d azi sunt doar pe interes

din 27 iun 2011 11:25 de Guest

Ai plecat de la o premisa gresita.Chiar crezi ca in jurul lui umbla fete "ca lumea"?Si va trebui sa-i dau dreptate baiatului,din simplul fapt ca ceea ce spune este adevarat.Sunt fete cu un statut social inferior care tind in permanenta spre ...

Re: Help...prima data si probleme cu erectia....

din 27 iun 2011 02:11 de dorinda

dorinDA!!!!!!!! Pai daca stii ca prietenii tai sunt niste mincinosi, de ce te iei dupa ei? Ai grija de tine si de viitorul tau, iar pe ei lasa-i sa vrajeasca muste cat vor.

Re: Risc sarcina?

din 27 iun 2011 01:57 de dorinda

Daca era virgina, n-a mai facut sex demult sau ai fost prea brutal, nu ma mir. Dar folositi si voi prezervativul, mai ales pentru ca sunteti minori, va fereste de multe si vedeti daca s-a rupt. Stiu ca e mai placut fara el, dar vei ajunge sa faci ...

Re: Nu stiu ce sa fac

din 27 iun 2011 01:36 de dorinda

Maica-ta e comunista. Explica-i ca in ziua de azi exista o multitudine de metode contraceptive si ca ar trebui sa fii proasta, dezinformata sau ingrozitor de egoista ca sa ramai insarcinata. Si apoi, voi va iubiti. Daca erati impreuna de cateva ...

din 27 iun 2011 00:39 de ExoticDream

Chiar asa sa fie, de copii mici? Cred ca o asemenea opinie nu poate veni decat din partea cuiva care are la activ un numar impresionant de persoane trecute prin pat si care, evident, va sustine sus si tare CALITATEA in pofida cantitatii! Ia ...

Re: Scurgere maronie

din 27 iun 2011 00:29 de ExoticDream

Testul de sarcina are relevanta daca este facut dupa 15 zile de la contactul-problema. Refa-l. Daca ai luat cele 2 pastile Postinor asa cum scrie pe prospect, ar trebui sa stai linistita, insa efectele acelei bombite hormonale se pot resimti ...

Re: Ce parere aveti despre VIDEOCHAT ?

din 26 iun 2011 23:56 de fiat_lux_mihi

Micule antreprenor, scuteste-ma cu sarada asta a ta. Ce-ti pasa tie de videochat? Iti dau cateva motive: 1. Esti client 2. Esti angajat 3. Ai un interes financiar in a gasi toante sa se frece la webcam Nu-mi vinde mie gogosile astea ca ...

Re: M-a amenintat ca il pune pe fratele ei sa ma bata!

din 26 iun 2011 23:43 de w33d_adicted

eu stau in aparatori si nu stiu de nici un nykoss din berceni ...si care cazino :))? ala din sun ?

Re: Scurgere maronie

din 26 iun 2011 23:33 de Randunik

Daca ai luat corect pastilele nu ai de ce sa iti faci griji.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 228 din 3731
«   1 ... 225   226   227   228   229   230   231 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare